Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Sunlight in de Kampeer & Caravan Kampioen

“Luxe ogend ruimtemonster”, zo beoordeelt de jury van de Kampeer & Caravan Kampioen (KCK) de Sunlight I68. Een erg mooie beoordeling waar wij als Sunlight dealer natuurlijk trots op zijn. Het volledige testverslag vindt u in de KCK-editie van mei.

De KCK is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa en wordt elf keer per jaar uitgegeven door de ANWB. In de editie van mei wordt Sunlight goed vertegenwoordigd. Zo bevat deze uitgave enerzijds de kennismaking met de unieke Sunlight T66 en T68 Bucket Edition en daarnaast een prachtig testrapport van de I68.

Sunlight T66 en T68 Bucket Edition

Bij Noorderzon Campers zien we ook dat de Bucket Edition erg populair is. Deze luxe uitvoering is qua afmetingen gelijk aan de reguliere T66 en T68 half-integraal van Sunlight, maar bevat daarnaast veel extra’s zoals airco, cruisecontrol, 16″ velgen, panorama dakraam, Omnistor luifel en een fietsendrager. Een heerlijke, complete kampeerauto maar dan voor een aantrekkelijke prijs. We hebben nog ongeveer twintig nieuwe cq. jong-gebruikte Sunlight campers te koop staan, waaronder enkele Bucket Editions. Bekijk hier de voorraad showroommodellen.

Sunlight I68

De I68 integraalcamper van Sunlight is met z’n 7,41m lengte, 2,32m breedte en een stahoogte van 2,13m inderdaad te bestempelen als een “ruimtemonster”. Achterin vindt u twee losse bedden (210/215 centimeter lang) en daarnaast beschikt deze wagen over een hefbed, een gescheiden toilet en ruim keukenblok. De camper heeft een Fiat Ducato onderstel en is standaard voorzien van een 130 pk Euro 6 dieselmotor. U vindt alle details van de I68 hier.

Hieronder vindt u de volledige artikelen uit de KCK-editie van mei.