Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief november 2017

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Laatste kans vroegboek aanbieding: nog tot 1 december beschikbaar
– Terugblik Camper Outlet
– Vacature Medewerker Verhuur

Laatste kans vroegboek aanbieding: nog tot 1 december beschikbaar
Sinds enkele weken hebben wij een actie voor klanten die nu al een huurcamper reserveren voor het seizoen 2018. U krijgt dan een jaar lang NKC-lidmaatschap cadeau t.w.v. EUR 93,-. Wat houdt dat precies in? Negen keer per jaar het magazine Kampeerauto in de bus, u ontvangt gratis de NKC/ACSI Campingcard en Camperplaatsengids Europa 2018 en ook toegang tot actuele camperplaatsinfo via de app. Deze actie loopt nog tot 1 december.

Meer informatie over de actie plus een overzicht van alle campers waarvoor deze actie geldt, vindt u op deze pagina: vroegboek aanbieding.

Terugblik Camper Outlet
Wekenlang zijn we behoorlijk druk geweest met de voorbereiding van onze jaarlijkse Camper Outlet begin november. Ramen werden gepoetst, de hapjes werden geregeld en er werden heel veel campers opgehaald, maar het resultaat mocht er zijn! De Outlet was echt een feestje voor ons én het recordaantal bezoekers. De presentaties over ‘camperen’ en de rondreizen van Cosse Camper Adventure vielen erg in de smaak, net zoals de workshops van de Nederlandse Kampeerauto Club. Inmiddels hebben de prijswinnaars van onze enquête persoonlijk bericht gehad en kijken we terug op een geslaagde show. Wij willen alle bezoekers bedanken voor de getoonde interesse!

Goed nieuws, we hebben nog altijd een heleboel jong-gebruikte campers te koop staan. Het volledige aanbod vindt u op deze pagina: camper kopen.

Vacature Medewerker Verhuur
Noorderzon Campers groeit gestaag en we kunnen op korte termijn wel wat ondersteuning gebruiken. We zijn momenteel op zoek naar een Medewerker Verhuur voor 24 tot 40 uur per week. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: beschikbaarheidsaanvragen behandelen, boekingen verwerken en het klaarmaken en uitgeven van campers op de wisseldagen. Heeft u interesse of kent u iemand die affiniteit heeft met campers en op zoek is naar een dynamische baan bij een jong en informeel bedrijf? Kijk dan voor de volledige vacature op onze site: vacature medewerker verhuur.