Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Gratis E-book - de 8 meest gemaakte fouten bij het aanschaffen van een camper

U overweegt een camper te kopen, maar wilt graag weten wat de meest gemaakte fouten zijn?

De 8 meeste gemaakte fouten bij het kopen van een camper

Een camper kopen is een fantastisch proces wat voor sommigen weken, maanden en soms zelfs jaren in beslag kan nemen. Het kan zijn dat je al vele jaren ervaring hebt met het vakantie vieren in een camper of dat je je helemaal voor het eerst oriënteert in de campermarkt.

In beide gevallen is het belangrijk om te weten wat de valkuilen zijn bij het aanschaffen van een camper. In dit e-book is nuttige informatie te vinden die kan helpen bij de zoektocht naar de juiste camper. En om ervoor te zorgen dat jij geen verkeerde keuzes maakt.

Jarenlange ervaring

Noorderzon Campers heeft jaren ervaring met campers: zowel op het gebied van verhuur, inkoop en verkoop. Wij zijn een betrouwbaar camperbedrijf dat graag open en eerlijk zaken doet. Naast de tientallen huurcampers die wij wekelijks verhuren, verkopen wij al enkele jaren diverse merken occasions. Sinds mei 2018 zijn we daarnaast Sunlight dealer, de allereerste in Noord-Nederland, en verkopen we ook nieuwe campers. Onze kennis van kampeerauto’s delen we graag met u als (aankomend) campereigenaar via dit e-book. De 8 meeste gemaakte fouten bij het kopen van een camper? Download nu ons e-book helemaal gratis. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wolvega om persoonlijk van één van onze medewerkers het antwoord op al uw vragen te krijgen.

* Verplicht veld

E-Book ontvangen?
Wilt u gratis ons e-book ontvangen, vul dan hierboven uw gegevens in. Wij sturen u vervolgens een link waarmee u het boek gratis als PDF kunt downloaden.