Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Informatie

Informatie over openingstijden, bedrijfsinformatie en de mensen van Noorderzon Campers.
Adres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Openingstijden

Openingstijden van ons bedrijf in Wolvega (verhuur, verkoop en werkplaats)

Maandag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 17.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag 8.30 – 17.00 uur (let op, werkplaats gesloten)
Zondag Gesloten
Daarbuiten bent u van harte welkom, maar dan op afspraak.


Bezoekadres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Telefonische bereikbaarheid op 0561-700 205

Maandag 8.00 – 21.00 uur
Dinsdag 8.00 – 21.00 uur
Woensdag 8.00 – 21.00 uur
Donderdag 8.00 – 21.00 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.00 – 21.00 uur
Zondag Alleen voor nood/pechgevallen
Daarbuiten alleen voor nood/pechgevallen.

Voor het bezichtigen van campers is het altijd verstandig even te bellen.
Ivm met verhuur kan een camper altijd onderweg zijn.

Afwijkende openingstijden
22 april (Tweede Paasdag): gesloten
30 mei (Hemelvaart): gesloten
10 juni (Tweede Pinksterdag): gesloten

Op Goede Vrijdag (19 april) zijn wij wel geopend. Ook op dagen dat wij gesloten zijn, kunt u ons telefonisch bereiken bij noodgevallen (via (0561) 700 205).

 

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw camper. Ook voor de opbouw van accessoires en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak op deze pagina. Ook vindt u hier links naar bedrijven die wij kunnen aanbevelen voor onderhoud aan het autodeel van uw camper.

Ons Team

Als u bij ons langskomt, belt of mailt hebt u meestal contact met één van de volgende team leden:

Haye Nicolaij

De passie voor campers begon in 2002 met zijn eerste campervakantie in Canada.

Na een aantal andere campervakanties in onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten besloot Haye zijn eigen camper te kopen om Europa te ontdekken met zijn gezin.

Het verhuren van zijn eigen camper leidde uiteindelijk in de oprichting van Noorderzon Campers in 2011.

Samen met Geert is Haye eigenaar van Noorderzon Campers en houdt hij zich bezig met de in- en verkoop van campers, marketing/PR en financiën.

Geert van Erp

Ook Geert zijn liefde voor campers begon in de eerste jaren van dit millennium.
Samen met een vriend trok hij met een oude buscamper door heel Europa.

Na terugkomst van deze trip had hij een aantal jaren een ‘gewone baan’, totdat hij besloot om ook van zijn passie zijn werk te maken.

In 2012 startte hij de onderneming HolidayOnWheels camperverhuur.
Na een aantal jaren van samenwerking besloten Haye en Geert om in 2015 beide bedrijven te fuseren en het bedrijf te vestigen in Wolvega.

Naast het in- en verkopen van campers is Geert’s belangrijkste taak er voor te zorgen dat alle campers in tip-top conditie zijn als u bij Noorderzon Campers een camper huurt of koopt.

Arjan Remmelts

Arjan begon in 2015 bij ons te werken na zijn studie. Al vanaf jongs af aan werd er gekampeerd. Eerst met diverse campers naar vooral Frankrijk, daarna met caravan en tegenwoordig weer met een camper.

De Verenigde Staten werden ook ontdekt per camper en in Europa zijn Duitsland, Zwitserland, Italië, Luxemburg en België inmiddels ook afgevinkt. Scandinavië staat nog hoog op de wensenlijst evenals Australië en Nieuw-Zeeland.

Arjan regelt, samen met Bé en Kim, de meeste zaken rond verhuur en helpt u graag met  een onvergetelijke camperreis!

 

Andrieske Nicolaij
Samen met Haye ontdekte Andrieske het ‘camperen’ in Australië, Canada en de VS. Na het kopen van een eigen camper leidde dat uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers.Andrieske2

Andrieske is verantwoordelijk voor de administratie van Noorderzon Campers en verder druk met allerlei uiteenlopende klussen van schoonmaak tot campers halen en brengen.

 

 

Foto 2

Bé Kloezen
Sinds maart 2018 versterkt Bé ons team. Samen met Arjan en Kim regelt Bé de meeste zaken rond verhuur.

Zijn ‘kampeercarrière’ is ooit begonnen met kamperen in een tent. Later, met de kinderen, werd er een vouwwagen gekocht en sinds de kinderen de deur uit zijn, gaat Bé graag met zijn vrouw met de camper op vakantie. Bestemmingen zoals het Oostblok, Frankrijk en Italië zijn al aangedaan en Scandinavië staat nog op de wensenlijst.

 

Wilco Smit
Sinds januari 2019 versterkt Wilco ons team. Wilco is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over onze werkplaats. U kunt bij Wilco terecht voor het inplannen van een afspraak voor onderhoud/ reparatie van uw camper.

Wilco is in zijn werkzame carrière altijd actief geweest in de motorvoertuigen branche. Eerst in autobranche, later in de vrachtwagens en nu dus in

Profielfoto website

de camper branche. Hij richtte zich hierbij vooral op reparatie/ onderhoud van de voertuigen en het inbouwen van accessoires.

Het kamperen is Wilco ook niet vreemd. Ruim 25 jaar al wordt er praktisch elk jaar een tour gedaan met de caravan door voornamelijk Nederland en Duitsland. Tussendoor is de caravan ook twee keer vervangen door een huurcamper. Landen die nog op de planning staan zijn: Spanje, Portugal en Italië.

 

Kim Mues
Sinds april 2019 helpt Kim ons bij alle zaken rondom de camperverhuur. Kim heeft ruime ervaring in de recreatiebranche en heeft de afgelopen jaren haar eigen hotel-restaurant gerund. Nu zet ze haar kennis en gastvrijheid in om u een geslaagde camperreis te bezorgen!

In 2018 heeft Kim het ‘camperen’ ontdekt tijdens haar eerste campervakantie door Duitsland, Oostenrijk en Italië. In het voorjaar van 2019 heeft ze – samen met Geert – tijdens een rally door de Baltische Staten ruim 8.000 kilometer afgelegd, elf landen gezien en op prachtige plaatsen gekampeerd. De Noorse eilandengroep de Lofoten was daarbij het hoogtepunt van de reis.

Bedrijfsinformatie

Vennoten:
Haye Nicolaij
Geert van Erp
gevestigd te Wolvega
info@noorderzon-campers.nl

KvK-nummer: 59745738
Inschreven bij de Kamer van Koophandel – Noord Nederland.

RSIN-nummer: 853627502
BTW-nummer: NL853627502B01

Bankgegevens:
IBAN: NL35INGB0006083618
BIC: INGBNL2A