Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Ons team

Informatie over openingstijden, bedrijfsinformatie en de mensen van Noorderzon Campers.
Adres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Openingstijden

Openingstijden van ons bedrijf in Wolvega (verhuur, verkoop en werkplaats)

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 17.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag 8.30 – 17.00 uur (let op, werkplaats gesloten)
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG Wolvega

Telefonisch bereikbaar op 0561-700 205.
Voor nood-/pechgevallen van huurcampers zijn wij altijd bereikbaar.
Ook na sluitingstijd en in het weekend.

Voor het bezichtigen van campers is het altijd verstandig even te bellen.
I.v.m. verhuur of onderhoud kan een camper altijd onderweg zijn.

 

Ons Team

Als u bij ons langskomt, belt of mailt hebt u meestal contact met één van de volgende teamleden:

Haye Nicolaij – Verkoop

De passie voor campers begon in 2002 met zijn eerste campervakantie in Canada.

Na een aantal andere campervakanties in onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten besloot Haye zijn eigen camper te kopen om Europa te ontdekken met zijn gezin.

Het verhuren van zijn eigen camper leidde uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers in 2010.

Samen met Geert is Haye eigenaar van Noorderzon Campers en houdt hij zich bezig met de in- en verkoop van campers, marketing/PR en financiën.

 

Geert van Erp – Verkoop

Ook Geert zijn liefde voor campers begon in de eerste jaren van dit millennium.
Samen met een vriend trok hij met een oude buscamper door heel Europa.

Na terugkomst van deze trip had hij een aantal jaren een ‘gewone baan’, totdat hij besloot om ook van zijn passie zijn werk te maken.

In 2012 startte hij de onderneming HolidayOnWheels camperverhuur.
Na een aantal jaren van samenwerking besloten Haye en Geert om in 2015 beide bedrijven te fuseren en het bedrijf te vestigen in Wolvega.

Naast het in- en verkopen van campers is Geerts belangrijkste taak er voor te zorgen dat alle campers in tip-top conditie zijn als u bij Noorderzon Campers een camper huurt of koopt. Daarnaast maakt Geert ook voldoende tijd vrij om met Kim en Daan in Brut op reis te gaan.

Jan-Maarten Kreulen – Verkoop

In 2022 begon Jan-Maarten bij Noorderzon Campers te werken. Eerst bij de afdeling verhuur en later is hij ook de verkoop gaan doen. Naast het verkopen van campers zorgt Jan-Maarten ook voor het proces rondom het leveren van de gekochte campers.

Jan-Maarten is ook helemaal besmet geraakt met het campervirus. In zijn rode buscamper gaat hij graag op avontuur. Lekker kilometers maken en mooie plekken ontdekken!

In zijn vrije tijd vaart ook graag met zijn boot door de wateren van Giethoorn.

 

 

Arjan Remmelts – Verhuur

Arjan begon in 2015 bij ons te werken na zijn studie. Al vanaf jongs af aan werd er gekampeerd. Eerst met diverse campers naar vooral Frankrijk, daarna met caravan en tegenwoordig weer met een camper.

De Verenigde Staten werden ook ontdekt per camper en in Europa zijn Duitsland, Zwitserland, Italië, Luxemburg en België inmiddels ook afgevinkt. Scandinavië staat nog hoog op de wensenlijst evenals Australië en Nieuw-Zeeland.

Arjan regelt, samen met Lysbet en Jan-Maarten, de meeste zaken rond verhuur en helpt u graag met een onvergetelijke camperreis!

 

 

Andrieske Nicolaij – Administratie

Andrieske2

Samen met Haye ontdekte Andrieske het ‘camperen’ in Australië, Canada en de VS. Na het kopen van een eigen camper leidde dat uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers. Andrieske is verantwoordelijk voor de administratie van Noorderzon Campers.

 

 

 

 

Kim Mues-van Erp – Personeelszaken & verhuur

Kim Mues Noorderzon Campers

In april 2019 is Kim bij Noorderzon komen werken en organiseerde ze van alles rondom de verhuur. Kim heeft ruime ervaring in de recreatiebranche en heeft enkele jaren haar eigen hotel-restaurant gerund. Vanaf 2022 neemt Kim ook de personeelszaken voor haar rekening.

In 2018 heeft Kim het ‘camperen’ ontdekt tijdens haar eerste campervakantie door Duitsland, Oostenrijk en Italië. In het voorjaar van 2019 heeft ze – samen met Geert – tijdens een rally door de Baltische Staten ruim 8.000 kilometer afgelegd, elf landen gezien en op prachtige plaatsen gekampeerd. De Noorse eilandengroep de Lofoten was daarbij het hoogtepunt van de reis.

Met de door Geert gebouwde camper ”Brut” reist Kim graag met Geert en Daan naar de zon en de sneeuw.

Lysbet Hooijenga – Verhuur

Lysbet is onlangs verhuisd van het mooie Terschelling naar het Drentse vaste land.  Met haar werkervaring in de recreatiebranche hebben we er alle vertrouwen in dat Lysbet ons team in de verhuur kan versterken.

Ze heeft al vele reizen gemaakt door Europa en Amerika, toch blijft deze huismus het liefst bij huis.

Leuke dingen ondernemen met haar man en dochter en wandelen met de hond, daar wordt Lysbet blij van.

 

 

Bente Hulsman – Verhuur

Foto website

Campers verhuur klaarmaken, uitgeven, wassen. Maar ook reserveringen maken, telefoontjes aannemen en mails beantwoorden, Bente is van alle markten thuis!

Vanaf 2024 is Bente onze collega in de verhuur! En met campers zeker niet onbekend want in haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar oldtimer Bedford camper.

Bente houdt van roeien en leuke dingen doen met vrienden.

 

 

 

Jan Vis – Verhuurondersteuning

Foto

Als de (huur)campers ons terrein verlaten dan kun je ervanuit gaan dat Jan hieraan gewerkt heeft. Jan zorgt ervoor dat de campers zijn voorzien van inventaris en dat ze schoon zijn, hij is de rechterhand van onze verhuurafdeling.
Jan houdt zelf ook erg van reizen, de mooiste reizen die hij gemaakt heeft waren naar Mauritius en de Malediven. In zijn vrije tijd houdt Jan van schaken, darten en roofvissen.

 

 

 

 

Bernhard Mansier – Werkplaats

Bernhard is sinds november 2019 in dienst bij Noorderzon Campers. Bernhard verzorgt de planning voor de werkplaats, bouwt accessoires op aan campers (met name de audio) en is daarnaast het aanspreekpunt voor de werkplaats.

Jarenlang is Bernhard schilder en glaszetter geweest. In 2019 heeft hij de overstap naar de camperwereld gemaakt. Bernhard is groot Bruce Springsteen liefhebber en in zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike. Er wordt veel getraind en tochten gereden in de omgeving van Havelte maar een mooie route over de Veluwe of in Limburg slaat hij zeker niet over. Bernhard gaat graag met het gezin met de camper op vakantie en ook dan gaat de fiets mee om mooie buitenlandse routes te verkennen.

 

 

 

Wilco Smit – Werkplaats

Profielfoto website

Sinds 2019 is Wilco onderdeel van ons werkplaats-team. Wilco is voornamelijk bezig met het onderhoud aan het camperdeel en met het opbouwen van extra’s en accessoires op campers.

Wilco heeft de nodige technische kennis en dat heeft hij mede opgedaan in de autobranche, de vrachtwagenbranche en nu dus in de campers.

In zijn vrije tijd is Wilco een fanatiek visser. Je kunt hem dan ook vele uurtjes (soms ook in de nacht) aan de waterkant vinden. Daarnaast mag Wilco graag voetbal kijken bij de plaatselijke vereniging.

 

 

 

 

Brian Oostra – Werkplaats

Brian is de jongste aanwinst voor ons team in de werkplaats. Brian komt uit Heerenveen en is geen stilzitter.

In juli 2020 is Brian afgestudeerd en nu kan hij zijn kennis omzetten in de praktijk bij ons in de werkplaats.

Van nature is hij graag met zijn handen bezig en in zijn vrije tijd restaureert Brian een oude brommer. Als er nog tijd over is kun je Brian vinden in de sportschool of in de natuur op een mountainbike of racefiets.

 

 

Wytze Slot – Werkplaats

WhatsApp Image 2023 03 06 at 16.37.41Wytze had voor zijn komst naar Noorderzon Campers al ruime ervaring in de techniek. Onder andere in de carrosseriebouw, waar hij ambulances, brandweerauto’s en legervoertuigen heeft gebouwd. Daarna heeft Wytze ook nog gewerkt in de jachtbouw.

In onze werkplaats is Wytze allround monteur: van het uitvoeren van camperchecks, tot het oplossen van problemen.

Wytze houdt van muziek – o.a. Bruce Springsteen luistert hij graag en deze zomer zal Wytze met zijn gezin ook Italië gaan verkennen in één van onze campers.

 

 

 

Michel Koopmans – Werkplaats

Michel is bij ons begonnen als handige duizendpoot, voor alle klussen in- en rond het pand en de campers. Inmiddels heeft Michel zijn plek gevonden in onze werkplaats waar hij zich met name bezighoudt met camperchecks en het opbouwen van accessoires.

Michel is van huis uit een kampeerder, hij is 16 jaar met de caravan op pad geweest. Tegenwoordig verkiest hij een vliegvakantie naar Griekenland boven het kamperen. Rhodos, Kos, als het weer maar goed is!

Met mooi weer is Michel te vinden op het water, bootje varen is een favoriete bezigheid.

 

Adrie Elsinga – Schoonmaak

Adrie is in 2021 begonnen in ons schoonmaakteam, ze is geboren en getogen in Wolvega en komt dan ook iedere dag op de fiets naar het werk.

Adrie is sportief, want naast het fietsen doet ze ook aan fitness.

De nodige ervaring in de schoonmaakbranche heeft ze opgedaan in de thuiszorg. Het werken bij Noorderzon Campers is dan ook een nieuwe uitdaging, iedere camper is anders en het werken met collega’s is erg gezellig.

Naast het sporten en schoonmaken doet Adrie nog meer leuks, ze houdt ervan om op het terras te zitten en gaat regelmatig uit eten met een vriendin.

 

Oxana Shuvalova – Schoonmaak

foto oxana

 

Oxana werkt bij ons in de schoonmaak. Ze komt op haar fiets naar Noorderzon Campers waar ze altijd met een zonnig humeur de campers en de showroom schoonmaakt.

Kamperen heeft Oxana niet veel gedaan, ze gaat liever met haar zoon een steden trip doen en musea bezoeken. In haar vrije tijd leest ze graag Engelse boeken.

 

 

 

Natalie Skoryk – Schoonmaak

foto natalie

 

Natalie werkt alweer een tijdje bij Noorderzon Campers in het schoonmaak team. Zij zorgt er met haar collega’s voor dat de campers van de

verhuur en de verkochte campers er tip top uitzien bij vertrek of levering.

Qua vakanties gaat ze het liefst met haar dochters naar het zomerhuis van haar schoonouders of een romantische stedentrip met haar man.

Als ze wat tijd heeft in haar drukke leven doet Natalie graag aan Yoga.

 

 

Jeci Emor – Schoonmaak

Foto

Van je hobby je werk maken, dat wil toch iedereen?! Jeci heeft het gedaan want schoonmaken is namelijk haar hobby! Ze heeft naast schoonmaken nog meer hobby’s, ze luistert graag live muziek en houdt van vakanties in de bergen of een stad.

Voor de liefde is Jeci 9 maanden geleden naar Nederland verhuisd. Ze woont hier met haar man en 3 lieve kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Noorderzon Campers BV
Vennoten:
Haye Nicolaij
Geert van Erp
gevestigd te Wolvega
info@noorderzon-campers.nl

KvK-nummer: 82388547
Inschreven bij de Kamer van Koophandel – Noord Nederland.

RSIN-nummer: 862448256
BTW-nummer: NL862448256B01

Bankgegevens:
IBAN: NL35INGB0006083618
BIC: INGBNL2A