Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Informatie

Informatie over openingstijden, bedrijfsinformatie en de mensen van Noorderzon Campers.
Adres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Openingstijden

Openingstijden van ons bedrijf in Wolvega (verhuur, verkoop en werkplaats)

Maandag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 17.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag 8.30 – 17.00 uur (let op, werkplaats gesloten)
Zondag Gesloten
Daarbuiten bent u van harte welkom, maar dan op afspraak.


1e en 2e Kerstdag –  vrijdag 25  en zaterdag 26 december –  zijn wij gesloten.
Rond oud en nieuw – donderdag 31-12, vrijdag 1-1 en zaterdag 2-1 zijn wij ook gesloten.

Bezoekadres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Telefonische bereikbaarheid op 0561-700 205.
Voor nood/pechgevallen van huurcampers zijn wij altijd bereikbaar.
Ook na sluitingstijd en in het weekend.

Voor het bezichtigen van campers is het altijd verstandig even te bellen.
Ivm met verhuur of onderhoud kan een camper altijd onderweg zijn.

 

 

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw camper. Ook voor de opbouw van accessoires en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak op deze pagina. Ook vindt u hier links naar bedrijven die wij kunnen aanbevelen voor onderhoud aan het autodeel van uw camper.

Ons Team

Als u bij ons langskomt, belt of mailt hebt u meestal contact met één van de volgende teamleden:

Haye Nicolaij

De passie voor campers begon in 2002 met zijn eerste campervakantie in Canada.

Na een aantal andere campervakanties in onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten besloot Haye zijn eigen camper te kopen om Europa te ontdekken met zijn gezin.

Het verhuren van zijn eigen camper leidde uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers in 2010.

Samen met Geert is Haye eigenaar van Noorderzon Campers en houdt hij zich bezig met de in- en verkoop van campers, marketing/PR en financiën.

 

Geert van Erp

Ook Geert zijn liefde voor campers begon in de eerste jaren van dit millennium.
Samen met een vriend trok hij met een oude buscamper door heel Europa.

Na terugkomst van deze trip had hij een aantal jaren een ‘gewone baan’, totdat hij besloot om ook van zijn passie zijn werk te maken.

In 2012 startte hij de onderneming HolidayOnWheels camperverhuur.
Na een aantal jaren van samenwerking besloten Haye en Geert om in 2015 beide bedrijven te fuseren en het bedrijf te vestigen in Wolvega.

Naast het in- en verkopen van campers is Geerts belangrijkste taak er voor te zorgen dat alle campers in tip-top conditie zijn als u bij Noorderzon Campers een camper huurt of koopt.

 

Arjan Remmelts

Arjan begon in 2015 bij ons te werken na zijn studie. Al vanaf jongs af aan werd er gekampeerd. Eerst met diverse campers naar vooral Frankrijk, daarna met caravan en tegenwoordig weer met een camper.

De Verenigde Staten werden ook ontdekt per camper en in Europa zijn Duitsland, Zwitserland, Italië, Luxemburg en België inmiddels ook afgevinkt. Scandinavië staat nog hoog op de wensenlijst evenals Australië en Nieuw-Zeeland.

Arjan regelt, samen met Kim, de meeste zaken rond verhuur en helpt u graag met een onvergetelijke camperreis!

 

Andrieske Nicolaij

Andrieske2

Samen met Haye ontdekte Andrieske het ‘camperen’ in Australië, Canada en de VS. Na het kopen van een eigen camper leidde dat uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers. Andrieske is verantwoordelijk voor de administratie van Noorderzon Campers.

 

Kim Mues-van Erp

Kim Mues Noorderzon Campers

Sinds april 2019 helpt Kim ons bij alle zaken rondom de camperverhuur. Kim heeft ruime ervaring in de recreatiebranche en heeft de afgelopen jaren haar eigen hotel-restaurant gerund. Nu zet ze haar kennis en gastvrijheid in om u een geslaagde camperreis te bezorgen!

In 2018 heeft Kim het ‘camperen’ ontdekt tijdens haar eerste campervakantie door Duitsland, Oostenrijk en Italië. In het voorjaar van 2019 heeft ze – samen met Geert – tijdens een rally door de Baltische Staten ruim 8.000 kilometer afgelegd, elf landen gezien en op prachtige plaatsen gekampeerd. De Noorse eilandengroep de Lofoten was daarbij het hoogtepunt van de reis.

 

Wilco Smit

Profielfoto website

Sinds januari 2019 versterkt Wilco ons team. Wilco is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over onze werkplaats. U kunt bij Wilco terecht voor het inplannen van een afspraak voor onderhoud/ reparatie van uw camper.

Wilco is in zijn werkzame carrière altijd actief geweest in de motorvoertuigen branche. Eerst in autobranche, later in de vrachtwagens en nu dus in de camperbranche. Hij richtte zich hierbij vooral op reparatie/ onderhoud van de voertuigen en het inbouwen van accessoires.

Het kamperen is Wilco ook niet vreemd. Ruim 25 jaar al wordt er praktisch elk jaar een tour gedaan met de caravan door voornamelijk Nederland en Duitsland. Tussendoor is de caravan ook twee keer vervangen door een huurcamper. Landen die nog op de planning staan zijn: Spanje, Portugal en Italië.

 

Team werkplaats

Teamfoto werkplaats

Het team van de werkplaats bestaat inmiddels uit v.l.n.r.: Bernhard Mansier, Henk Terpstra, Johan Kuijpers, Wilco Smit en Dirk van Beele. Samen verzorgen deze handige mannen allerlei reparaties, de opbouw van accessoires, vochtmetingen, camperchecks, de afhandeling van garantiezaken voor Sunlight en Dethleffs en de verkoop van losse onderdelen. Regelmatig krijgen de monteurs training vanuit de Erwin Hymer Group om zo optimaal bij te blijven qua ontwikkelingen die spelen binnen de campermarkt.

Samen zorgt dit team er voor dat u onbezorgd van uw camperreis kunt genieten!

Bedrijfsinformatie

Vennoten:
Haye Nicolaij
Geert van Erp
gevestigd te Wolvega
info@noorderzon-campers.nl

KvK-nummer: 59745738
Inschreven bij de Kamer van Koophandel – Noord Nederland.

RSIN-nummer: 853627502
BTW-nummer: NL853627502B01

Bankgegevens:
IBAN: NL35INGB0006083618
BIC: INGBNL2A