Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Informatie

Informatie over openingstijden, bedrijfsinformatie en de mensen van Noorderzon Campers.
Adres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Openingstijden

Openingstijden van ons bedrijf in Wolvega (verhuur, verkoop en werkplaats)

Maandag 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 17.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag 8.30 – 17.00 uur (let op, werkplaats gesloten)
Zondag Gesloten
Daarbuiten bent u van harte welkom, maar dan op afspraak.

 

Bezoekadres: Smalle Weegbree 5, 8472 BG  Wolvega

Telefonische bereikbaarheid op 0561-700 205.
Voor nood/pechgevallen van huurcampers zijn wij altijd bereikbaar.
Ook na sluitingstijd en in het weekend.

Voor het bezichtigen van campers is het altijd verstandig even te bellen.
I.v.m. met verhuur of onderhoud kan een camper altijd onderweg zijn.

 

 

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw camper. Ook voor de opbouw van accessoires en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak op deze pagina. Ook vindt u hier links naar bedrijven die wij kunnen aanbevelen voor onderhoud aan het autodeel van uw camper.

Ons Team

Als u bij ons langskomt, belt of mailt hebt u meestal contact met één van de volgende teamleden:

Haye Nicolaij – verkoop

De passie voor campers begon in 2002 met zijn eerste campervakantie in Canada.

Na een aantal andere campervakanties in onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten besloot Haye zijn eigen camper te kopen om Europa te ontdekken met zijn gezin.

Het verhuren van zijn eigen camper leidde uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers in 2010.

Samen met Geert is Haye eigenaar van Noorderzon Campers en houdt hij zich bezig met de in- en verkoop van campers, marketing/PR en financiën.

 

Geert van Erp – verkoop

Ook Geert zijn liefde voor campers begon in de eerste jaren van dit millennium.
Samen met een vriend trok hij met een oude buscamper door heel Europa.

Na terugkomst van deze trip had hij een aantal jaren een ‘gewone baan’, totdat hij besloot om ook van zijn passie zijn werk te maken.

In 2012 startte hij de onderneming HolidayOnWheels camperverhuur.
Na een aantal jaren van samenwerking besloten Haye en Geert om in 2015 beide bedrijven te fuseren en het bedrijf te vestigen in Wolvega.

Naast het in- en verkopen van campers is Geerts belangrijkste taak er voor te zorgen dat alle campers in tip-top conditie zijn als u bij Noorderzon Campers een camper huurt of koopt.

 

Arjan Remmelts – verhuur

Arjan begon in 2015 bij ons te werken na zijn studie. Al vanaf jongs af aan werd er gekampeerd. Eerst met diverse campers naar vooral Frankrijk, daarna met caravan en tegenwoordig weer met een camper.

De Verenigde Staten werden ook ontdekt per camper en in Europa zijn Duitsland, Zwitserland, Italië, Luxemburg en België inmiddels ook afgevinkt. Scandinavië staat nog hoog op de wensenlijst evenals Australië en Nieuw-Zeeland.

Arjan regelt, samen met Kim, de meeste zaken rond verhuur en helpt u graag met een onvergetelijke camperreis!

 

Andrieske Nicolaij – administratie

Andrieske2

Samen met Haye ontdekte Andrieske het ‘camperen’ in Australië, Canada en de VS. Na het kopen van een eigen camper leidde dat uiteindelijk tot de oprichting van Noorderzon Campers. Andrieske is verantwoordelijk voor de administratie van Noorderzon Campers.

 

Kim Mues-van Erp – verhuur

Kim Mues Noorderzon Campers

Sinds april 2019 helpt Kim ons bij alle zaken rondom de camperverhuur. Kim heeft ruime ervaring in de recreatiebranche en heeft de afgelopen jaren haar eigen hotel-restaurant gerund. Nu zet ze haar kennis en gastvrijheid in om u een geslaagde camperreis te bezorgen!

In 2018 heeft Kim het ‘camperen’ ontdekt tijdens haar eerste campervakantie door Duitsland, Oostenrijk en Italië. In het voorjaar van 2019 heeft ze – samen met Geert – tijdens een rally door de Baltische Staten ruim 8.000 kilometer afgelegd, elf landen gezien en op prachtige plaatsen gekampeerd. De Noorse eilandengroep de Lofoten was daarbij het hoogtepunt van de reis.

 

Dirk van der Meulen – verhuur
Dirk werkt sinds juni 2020 bij Noorderzon Campers. Hij helpt bij veel zaken rondom verhuur en verkoop maar Dirks voornaamste taak is om verkochte campers afleverklaar

te maken. Dirk zorgt er eigenlijk voor dat alle campers in topconditie zijn voordat de nieuwe eigenaren deze komen ophalen.

In zijn vrije tijd mag Dirk graag wandelen en fietsen. Ook is hij werkzaam op vrijwillige basis bij diverse verenigingen en besturen in en rondom Nieuwe/ Oudehorne.

 

 

Bernhard Mansier – werkplaats

Bernhard is sinds november 2019 in dienst bij Noorderzon Campers. Bernhard verzorgdt de planning voor de werkplaats, bouwt accessoires op aan campers (met name de audio) en is daarnaast het aanspreekpunt voor de werkplaats.

Jarenlang is Bernhard schilder en glaszetter geweest. In 2019 heeft hij de overstap naar de camperwereld gemaakt. Bernhard is groot Bruce Springsteen liefhebber en in zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike. Er wordt veel getraind en tochten gereden in de omgeving van Havelte maar een mooie route over de Veluwe of in Limburg slaat hij zeker niet over. Bernhard gaat graag met het gezin met de camper op vakantie en ook dan gaat de fiets mee om mooie buitenlandse routes te verkennen.

 

Wilco Smit – werkplaats

Profielfoto website

Sinds 2019 is Wilco onderdeel van ons werkplaats-team. Wilco is voornamelijk bezig met het onderhoud aan het camperdeel en met het opbouwen van extra’s en accessoires op campers.

Wilco heeft de nodige technische kennis en dat heeft hij mede opgedaan in de autobranche, de vrachtwagenbranche en nu dus in de campers. Natuurlijk hebben ook auto’s en vrachtwagens onderhoud nodig en daar hield Wilco zich voornamelijk mee bezig.

In zijn vrije tijd is Wilco een fanatiek visser. Je kunt hem dan ook vele uurtjes (soms ook in de nacht) aan de waterkant vinden. Daarnaast mag Wilco graag voetbal kijken bij de plaatselijke vereniging.

 


Jessica
Elsinga – werkplaats

Jessica is sinds november 2020 werkzaam bij Noorderzon Campers in de werkplaats. Ze is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het camperdeel zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van camperchecks maar doet ook aan het opbouwen van accesoires zoals fietsenrekken en luifels.

Technische kennis heeft Jessica onder andere opgedaan bij VDL in Heerenveen en Scania in Zwolle. In haar vrije tijd is Jessica graag buiten.
Ze heeft een eigen crossmotor en doet actief aan grasbaanracen.

 

 

Adryan Idzinga – werkplaats

 Adryan is de meest recente versterking van het werkplaats team van Noorderzon Campers. Kampeermiddelen zijn Adryan zeker niet vreemd want hij heeft van 1992 tot 2018 een eigen caravan bedrijf gehad in Leeuwarden. Daar was hij dealer van diverse (Engelse) caravan merken en werd er veel onderhoud gedaan aan caravans en ook aan enkele campers.

In zijn vrije tijd mag Adryan graag gitaar spelen en klussen in en om het huis. Daarnaast kijkt hij graag op TV graag voetbal of een Formule 1 wedstrijd van Max Verstappen.

 


Alie Baarda – schoonmaak

Alie is sinds juli 2020 een van onze schoonmaaksters. Ze zorgt er, samen met onder andere Pia, voor dat alle campers bij Noorderzon van binnen grondig gesopt worden voordat deze met huurders meegaan of de nieuwe eigenaren.

Fotografie is een grote hobby van Alie waar ze veel tijd in steekt. Alie is met mooi weer dan vooral in de bossen te vinden om de prachtige Friese en Drentse natuur in beeld te brengen. Naast fotografie is Alie ook veel bezig met gezonde, biologische voeding en gezondheid.

 

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Noorderzon Campers BV
Vennoten:
Haye Nicolaij
Geert van Erp
gevestigd te Wolvega
info@noorderzon-campers.nl

KvK-nummer: 82388547
Inschreven bij de Kamer van Koophandel – Noord Nederland.

RSIN-nummer: 862448256
BTW-nummer: NL862448256B01

Bankgegevens:
IBAN: NL35INGB0006083618
BIC: INGBNL2A