Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 04-11-2022 kregen wij de volgende beoordeling van ton ten barge uit hengelo g
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldig

Review: Aardige mensen behulpzaam en correct. zeer goed matrieel .
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 31-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van aam uit bemmel
Beschrijf uw ervaring in een regel: uitstekend

Review: heel goed
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Gea uit Hoogezand
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles top in orde, de buscamper, de papieren + toebehoren en de uitleg

Review: Wij vonden het ophaal-, en inleverproces prettig en professioneel. De buscamper was schoon en compleet. De opties: verzekering, risico afkopen en schoonmaakopties e.d. zijn toereikend. We werden gebeld dat we de bus eerder konden ophalen (erg fijn). Bovendien kon de bus later worden ingeleverd als hij niet verhuurd zou zijn (was in ons geval niet nodig). Maar het geheel getuigd van klantvriendelijkheid.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 17-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Zwarts uit AKKRUM
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel tevreden al jaren

Review: Mooie campers , goede service
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 12-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van J.De Boer uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top bedrijf

Review: Zeer goed geholpen ,klant vriendelijk,zeker een aanrader.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Peter uit Zeewolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: probleemloze vakantie

Review: Als onervaren campergangers goede informatie ontvangen. ruime keuze uit huur campers en uiteindelijk in de buurt de camper kunnen ophalen. Camper was keurig en ook de uitgifte door de eigenaar verliep probleemloos. Vooraf goede instructies en video's ontvangen. Tijdens de vakantie toch nog enkele vragen welke snel en goed werden afgehandeld.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Gerard uit Veendam
Beschrijf uw ervaring in een regel: ordelijk en zakelijk

Review: Communicatie werd al vroeg opgestart. Volgens afspraak geleverd.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 07-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Dirk en Foekje uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig!!

Review: Het was voor ons de allereerste keer dat we met een camper op pad gingen.
Wat we konden verwachten geen idee omdat we gewend zijn aan all inclusieve en hotels.
Ophalen met goeie uitleg en info.

Maar we hebben genieten 10 dagen lang.

Onverwacht heel erg mooi weer,de voorspellingen waren anders.
3 camperplaatsen bezocht..Biesbosch, Blankenberge en Scharendijke.
Alles netjes en prima verzorgd.

Volgend jaar gaan we weer
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van M uit Dieren
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper

Review: De camper voldeed uitstekend. Maar het plaatsen van de fietsen onder het bed was geen goede oplossing. Als het bed op de hoge stand staat kan je er niet echt lekker meer op liggen. Als je het bed op de normale stand zet kunnen de fietsen er niet onder. Je moet je fiets dus altijd buiten laten staan in de nacht. De beste oplossing voor dit probleem is een fietsdrager achterop
Op zich is het wel fijn dat het bed omhoog kan want hierdoor kan je de bergruimte wel goed gebruiken
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 04-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Jan Bierman uit Winkel, Hollands Kroon
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige ervaring

Review: Geweldige reis in Zweden gemaakt met de camper. Dit was de eerste keer met een camper en goed bevallen, wat een mooi land is dat. Camper was ook van alle gemakken voorzien en deed het goed. Totaal 5190 km gereden
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 03-10-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Ietje uit Drachten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een camper huren is leuk als alles blijft functioneren

Review: Camper reed prima als de automaat niet voor verrassingen zorgde.
Het navigatiesysteem stopte na wat kuren er helemaal mee na 5 dagen.
Heel vervelend als het toilet erg stroef open gaat (de helft van de bemanning kreeg het niet voor elkaar) bij gebruik en de cassette ook moeilijk eruit te halen is om te legen.
Verrassend was ook de melding na 300 km dat carterolie moest worden bijgevuld.
Verder hebben we een mooie reis gemaakt,
Beoordeeld met een:
5.0
en aanbevolen
Op 29-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Evert Zijlstra uit Blauwhuis
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede service

Review: Altijd vriendelijk en snel geholpen, zijn er klachten dan worden die perfect opgelost
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 28-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Danny uit Hengelo
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vlotte, duidelijke en vriendelijke mede werkers

Review: Vragen via mail of telefoon worden vlot en duidelijk beantwoord. Aanbod van campers is groot, voor elke wat wils. Goede uitleg van ‘alle mogelijkheden’ van de camper.

Camper ziet er keurig uit, met alles erop en eraan.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 27-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Sheila uit Kamerik
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een betrouwbaar bedrijf met een top service!

Review: Na bij oriëntatie telefonisch contact gehad te hebben met Noorderzon Campers, was het eerste gevoel al goed. Na het ontvangen van de offerte hebben wij de camper geboekt. Een goede prijs - kwaliteit (bouwjaar camper) verhouding. Ook een pluspunt was dat in deze camper onze hond mee mocht.

Bij het ophalen van de camper krijg je goede uitleg (persoonlijk & d.m.v. video's) en denken ze echt met je mee. zo kregen wij extra gas mee omdat wij eind augustus 2022 3 weken naar Zuid-Noorwegen vertrokken. De nachten kunnen dan wat kouder zijn en ze wilden dat wij voldoende gas bij ons hadden voor de koelkast, koken en de kachel. De camper zag er keurig (schoon) en goed onderhouden uit. Eigenlijk geen min-punten te bedenken!

Zonder enkele problemen hebben we met de camper 5300 km gereden. Het voordeel van een camper is dat je altijd je eigen huisje bij je hebt, en in Noorwegen hebben wij veel 'wild gekampeerd' op prachtige plekjes langs fjorden en in de bergen.

Ondanks wij in de provincie Utrecht wonen en de camper in Wolvega moesten ophalen, zouden we zeker opnieuw een camper boeken bij Noorderzon Campers. Het is een keurig en net betrouwbaar bedrijf welke hun afspraken goed nakomt!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 26-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Anne uit Veenendaal
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ontspannen genieten van de vrijheid die een campervakantie biedt

Review: Een camper geeft je de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. De inrichting van een camper bied je het nodige comfort. Wij hadden een camper met een vast bed. Niets geen gedoe met bed opzetten en weer opruimen.
Noorderzoncampers is een prettig bedrijf met een klantvriendelijke benadering en goede service. Reageren onmiddellijk op vragen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van P uit Beetsterzwaag
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Goeie service en vlotte reactie op vragen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Laurens uit Meppel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische reis

Review: De Bürstner Campeo opgehaald bij Noorderzon. Kon gelukkig al vroeg. Thuis camper ingericht en lekker binnendoor naar Travemünde. Konden daar uiterst simpel inchecken en gelijk de ferry oprijden. Heel ontspannen volgende ochtend in Trelleborg aangekomen. Fantastische rondreis langs eerst de westkust van Zweden tot aan Stömstad in de buut van de Noorse grens en zo via Uppsala weer afgezakt langs de oostkust. Ivm de dieselprijs van €2,45 terug weer de veerboot. Scheelt flink stuk omrijden. Prachtige vakantie met zeer goed weer
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 17-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Coen van Bekkum uit Grou
Beschrijf uw ervaring in een regel: Comfortabel op stap

Review: De eerste keer met een camper is erg goed bevallen. Alles bij de hand en fietsen mee om toch mobiel te blijven. Rijden, parkeren en de vakantie is begonnen. Oppakken binnen een half uur en op naar de volgende plek. Een lekker gevoel van vrijheid. Wel belangrijk om TomTom goed in te stellen mn in de bergen, zodat je niet op te kleine wegen en steile hellingen belandt.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van geertjan jellema uit Soest
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitsteken

Review: De camper voldeed aan alle verwachtingen. De dienstverlening is ook helemaal in orde.
Bedankt,

Geertjan Jellema
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Thomas uit Boca del Río, Mexico
Beschrijf uw ervaring in een regel: Even better than our (high) expectations

Review: It had been over twenty years since I last traveled in a camper and that was in the US. Not only the onboard facilities have much improved since then (think chemical toilets with a cassette, for instance), but also the camping grounds. The camper we rented was a Sunlight T69L on a Fiat chassis with an automatic transmission. Super comfy driving, large fridge, nice center bed, quality finishing throughout. The owners were really super, super nice and provided us with clear instructions (both in person and written), and didn't mind when we texted or called them with questions if we encountered an unexplained issue en route. We were back in the Netherlands for a family reunion, with stops in 4 locations over a 10 day period. If we had wanted to stay in hotels and rent a car, it would have been much more expensive, very inconvenient, and not half as much fun. We are seriously looking at buying a camper, but failing that, I would very happily rent this camper again from the same owners through the Noorderzon services. By the way, we are a 73 and 70 year old very active couple who had no trouble with the driving, parking, cleaning, etc., all the little daily challenges that come with camper life. We loved it.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Johannes uit Elsloo
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijkheid die opvalt.

Review: Zeer netjes werk geleverd geheel volgens afspraak
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Minke Hietkamp uit Leeuwarden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een prettige ontvangt bij noorderzon en een prachtig rondje Nederland gemaakt.

Review: Een mooie complete camper gehuurd. Keuken inventaris was wel aan de krappe kant wat betreft bekers en glazen. Ook misten we een deurmat. Die hebben we onderweg aangeschaft.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 07-09-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Delft
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima service vriendelijk personeel en super schone camper

Review: Bus camper gehuurd en de service is van reservering t/m oplevering uitstekend. Vriendelijk personeel. Camper zag er keurig uit en super schoon.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 29-08-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Jeanine uit Klundert
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima

Review: Mooie camper, netjes geleverd, bij vragen via de app snel antwoord
Was de tweede keer bij hetzelfde adres in Westervoort, een aanrader.
Ook via Noorderzon ging alles goed.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 28-08-2022 kregen wij de volgende beoordeling van AT uit Steenwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne zaak met duidelijke afspraken.

Review: Noorderzon is een prettig bedrijf. Snelle communicatie. Mooie campers met hele duidelijke uitleg.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen