Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 16-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Gert uit Vaassen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Op en top service

Review: Regelmatig op verschillende adressen campers gehuurd.

Noorderzon met hun administratieve organisatie en Roel Tjassens al verhuurder hebben hun zaken prima voor elkaar. Ze werken zeer klantgericht en zijn bijzonder professioneel. Kwalitatief hoogwaardige camper(s) met geen enkel gebrek. Concurrerende prijzen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Zwarts uit AKKRUM
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top bedrijf , hebben al voor het 4e jaar een camper hier gehuurd naar alle tevredenheid

Review: Huren hier graag een camper ,
Zijn zeer tevreden .
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Henk en Nicole uit Schoonoord
Beschrijf uw ervaring in een regel: Het was fantastisch!

Review: Het reserveren van de camper via internet ging gemakkelijk en vlot. We hebben voldoende informatie ontvangen over de camper en ook een duidelijk instructiefilmpje.

De camper zelf was zoals beloofd op de website. Mooi, ruim en schoon. Met alles erop en eraan. Bij het ophalen en terugbrengen werden we, onder het genot van een kopje koffie, vriendelijk te woord gestaan.
We hebben twee heerlijke weken gehad en voor een volgende campervakantie zullen we zeker weer voor Noorderzon Campers kiezen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Fam. Rommen uit Nijmegen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper voor mooie prijs

Review: Twee weken veel plezier gehad met zijn vieren en hond in de camper. De camper bood genoeg ruimte en comfort. We hebben een leuke vakantie gehad.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Peter Velten uit Almere
Beschrijf uw ervaring in een regel: Enorm vriendelijke en behulpzame service tegen vriendelijke prijs

Review: In 2020 een camper gereserveerd bij Noorderzon voor onze geplande roadtrip naar Normandië. Helaas door Corona twee keer moeten uitstellen. Uiteindelijk was het dit jaar zo ver en konden wij gaan.

Contact vooraf via telefoon en e-mail was enorm vriendelijk en behulpzaam. Ook tijdens het ophalen en terugbrengen van de camper dezelfde ervaring.

Wij huurden een 4 persoons Dethleffs Trend semi-integraal camper. De huurcamper was zeer nieuw, schoon en luxe. Goede bedden zowel achterin als het hefbed en van alle gemakken voorzien.

Wij komen zeker terug bij Noorderzon voor een nieuwe roadtrip !
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Albert en Alien uit Zevenhuizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Betrouwbaar en prettig bedrijf

Review: Wij hebben ruim 3 weken een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg gehad van alle belangrijke zaken. De camper stond brandschoon en netjes voor ons klaar.
Wij zijn op reis geweest met een camper die 100% aan onze verwachtingen heeft voldaan.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Ria Pasterkamp uit Alphen aan den Rijn
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima geregeld en gegaan allemaal

Review: Was wel verrast dat ik ook via Dutch Bull Campers had kunnen huren.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 06-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Hans en Tineke uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooie kampeerervaring!

Review: Voor niet-kampeerders een mooie ervaring.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 01-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Jonnie Mennnings uit Aalten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed geregeld

Review: Alle vragen, van tevoren netjes beantwoord.
Campers ( 2 x) stonden klaar.
Duidelijke uitleg ter plaatse.

Dus top.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 24-04-2022 kregen wij de volgende beoordeling van J.A.M. Wijngaard uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede uitleg over fijne camper, hoewel je nooit alles kan vertellen.

Review: De administratie bij het huren van een camper verloopt vlot bij Noorderzon. Duidelijk en compleet. De uitleg bij het ophalen is ook goed. Bij het bearlock systeem op het stuurslot heb ik wrs niet goed opgelet, maar daar leer je ook weer van. Bij het terug brengen van de camper en er zijn wat aandachtspunten dan zou ik die graag willen zien. Puur om te leren. Sorry voor de voorruit. Wat daar mis is gegaan weet ik niet. Te veel vegen. Dit was de tweede keer bij Noorderzon, volgend jaar de derde keer. Bedankt voor alles en de mooie en fijne camper.......
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-04-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Conny uit Voorhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig klantgericht

Review: Door alle toestanden in de wereld is het heel lastig voor de leverancier om de leveringsdatum na te komen en/of te plannen. Om te voorkomen dat m’n geplande vakantie in duigen valt, zorgt Noorderzon Campers dat er, indien nodig, tzt een vervangende buscamper voor me staat. Alle lof voor deze mensen!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-04-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Alb. uit Exloo
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wij zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Review: We waren op zoek naar een andere camper. Bij Noorderzon was er, ondanks de krapte op de markt, volop keus.
Bij het uitzoeken van accessoires voor de andere camper kregen we deskundig advies.
De gemaakte afspraken werden stip nageleefd. Alom hulde !
Toen de ingeruilde camper een klein defect bleek te hebben en de kosten hiervan (achteraf) mee vielen, werd hier niet moeilijk over gedaan.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 31-03-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Kajan uit Westerbork
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend en plezierig

Review: Er wordt met je meegedacht
Erg klantgericht
Vriendelijkheid is standaard
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 26-03-2022 kregen wij de volgende beoordeling van K uit Westerbork
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastisch

Review: Klantgericht
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 20-02-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Henk van der Vegt uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: De juiste adviezen bij aankoop, service en verhuur

Review: Vorig jaar opnieuw een fijne ervaring bij dit bedrijf. We werken al samen sinds 2016! Ook bij deze nieuwe camper ontvingen we goede adviezen over aankoop, verhuur en service. De winterreis naar het Iberisch schiereiland was weer geweldig. De techniek werkte prima.
Zie ook

Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-02-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Jordi uit Zoetermeer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Als verhuurbedrijf prima maar schade afhandeling van schades wordt je ''opgelicht''

Review: Als verhuurbedrijf helemaal prima en mooie site met groot aanbod aan mooie campers. Ik heb zodoende ook een camper gehuurd. Het vooraf regelen en beantwoorden van vragen allemaal netjes. Super mooie camperreis gehad maar helaas wat kleine schades gemaakt aan de camper. Uiteraard moeten hersteld worden zodat de volgende ook weer een nette camper heeft. Echter worden de kleine gebruikers schades voor heel veel geld in rekening gebracht maar uiteindelijk niet eens hersteld. Er wordt zodoende wel elke keer geld ontvangen maar niets hersteld...... Ook al ben je verzekerd worden de schades al snel naar €150 gerekend (zonder goede onderbouwing) zodat het eigen risico per schade geval helemaal opgemaakt wordt. Er wordt hierover niet transparant en eerlijke informatie verstrekt. Dit lijkt bijna op een verdienmodel.

Op de medewerkers van Noorderzon is niets op of aan te merken en zeer vriendelijke maar de eigenaar (Haye ) daar in tegen is verre van klantvriendelijk (niet bereikbaar of goot de telefoon er midden in een gesprek op).

Dus prima verhuurbedrijf met mooi aanbod campers maar je moet geen krasje maken anders wordt je direct leeg getrokken. Ze houden dan zonder overleg of overeenstemming je borg in.
Beoordeeld met een:
3.0
en aanbevolen
Op 15-12-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Tryntsje Schaap uit Munnekeburen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mensen die weten waarover ze praten

Review: Ervaren en vriendelijk. Problemen adequaat oplossend en keurige inbouw verzorgd.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-11-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Drachten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wat een mooie ervaring was dit

Review: Wij hebben besloten om een camper reis te maken naar Noorwegen. Mijn vrouw is ziek en het is onbekend hoelang ze nog te leven heeft. Het was haar wens om naar Noorwegen te gaan. We zijn in oktober geweest, misschien niet de ideale tijd van het jaar, maar het was er in die tijd prachtig en lekker rustig. We hebben besloten om een camper bij Noorderzon campers te huren en hebben een kijkje genomen. Veel keuze en vriendelijke medewerkers. Onze twee volwassen kinderen gingen ook mee, dus een vierpersoons-camper moest het worden. Supermooie camper van een jaar oud. Reed geweldig, en heel comfortabel. Alles erop en eraan. Was vrij fris in Noorwegen, maar de verwarming hield ons goed warm. Als we weer een camper reis doen, wordt het weer een camper van Noorderzon campers. We werden voor de reis goed op de hoogte gehouden waar we op moesten letten. Filmpjes over het gebruik van de camper, plus een persoonlijke uitleg.

Ik zou zeggen, tot snel.

Rob
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 26-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Ton ten Barge uit Hengelo G
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Prima en correct.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Liesdijksman uit Lemmer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super

Review: Super geen woorden voor
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 21-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Geert uit Diever
Beschrijf uw ervaring in een regel: Professionele persoonlijke organisatie

Review: Functioneert zoals een camperverhuurbedrijf zou moeten functioneren.
Er zijn genoeg camperverhuurbedrijven. Maar wilt u kwaliteit in product/communicatie en afhandeling dan adviseer ik Noorderzon.

Geert Room
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van jan duinkerken uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: 14 fantastische dagen en nachten gehad in camper

Review: 14 dagen met camper in Nederland van 1 tot en met15 oktober 2021. , 5 campings aangedaan in Zuid Holland ,Zeeland ,Noord Brabant en Gelderland.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Martin uit Uffelte
Beschrijf uw ervaring in een regel: uitstekend!

Review: Noorderzon Campers kunnen we zeker aanbevelen, verwachtingen zijn waargemaakt. Nette en schone camper, goede uitleg en begeleiding. En uitstekende service om op een late Zaterdagavond een kapotte band te komen vervangen bij Breda, vanuit Wolvega 2 uur rijden, waardoor we onze reis konden vervolgen!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Nieuwolda
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijk en kundig geholpen.

Review: Camperreisje van 5 dagen op zich goed bevallen.

De gehuurde camper is niet onze keuze om zelf te kopen maar had geen mankementen. Bij retourneren camper geen problemen.

Noorderzon makkelijk bereikbaar.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 08-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Wilma Schildmeijer uit Purmerend
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend!

Review: Alles loopt goed, informatie ter voorbereiding, het halen van de camper, de staat van de camper en de inboedel en het terug brengen. En met vragen kun je altijd terecht.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen