Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 14-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Anja uit babberich
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed en betrouwbaar ,snelle reactie

Review: Snelle reactie terug,
betrouwbaar
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Eric & Akkie Piersma uit Makkum
Beschrijf uw ervaring in een regel: GEWELDIG

Review: Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen
Zeer duidelijke uitleg over het gebruik van een camper
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Wouter uit Sonnega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Behandeling door Noorderzon geweldig goed.

Review: De ontvangst, de voorlichting en uitleg en de gehele afhandeling zijn voor ons reden om Noorderzon bij vrienden en bekenden zeker aan te bevelen.
De camper voldeed geheel aan onze verwachtingen, maar we misten op de camping een auto om er eens even tussenuit te gaan.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 04-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Albert uit Noardburgum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima geholpen.

Review: Op mijn 2 jarige camper heb ik twee uitdraaisteunen laten plaatsen. Dit is tot volle tevredenheid gedaan. Daarnaast had ik een probleem met de lpg installatie. De lpgtank was niet hervulbaar. Deze werd door een nieuwe, reeds gevulde tank vervangen.
Verder had ik nog recht op een gratis vochtmeting. Uit deze meting bleek helaas dat een garagedeur onderin vol vocht zat. Gelukkig viel ook dit onder de garantieregeling en wordt deze vervangen.
Kortom Noorderzon is een bedrijf waarop je kunt bouwen. Vandaar 5 sterren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Johan uit Zeewolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles tiptop geregeld.

Review: Was voor ons de eerste keer dat we met een camper op pad gingen.
Alles werd vooraf zeer duidelijk, en geduldig uitgelegd.
Werden netjes geholpen door vriendelijke medewerkers.
Uiteraard moet er ook een negatieve klank tussen, maar volgens mij kunnen ze bij Noorderzon nog geen invloed uitoefenen op het weer.
Dus uiteindelijk niets dan lof.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Corne uit Zevenbergen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super eerlijk en betrouwbaar

Review: Alles wat ze beloven word geregeld, en het gaat niet wat anders dan bij andere camper zaken.

TOP0
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Jimmy uit Hoogvliet
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ondanks wat tegenvallend weer een prima vakantie gehad.

Review: Contact met de eigenaar verliep soepel. Mankement (vanwege de regen pas een paar dagen later ontdekt) met een van de luifelstaanders werd adequaat opgepakt. Toevallig stonden wij op een camping < 15 min. rijden vanaf Wolvega en kon ik direct terecht bij Noorderzon om het euvel te laten verhelpen.

Prima jonge Dethleffs Trend om in te rijden die overigens toch net niet aan alle verwachtingen qua slaap- en cabine-aircogenot voldeed (vandaar geen 5 sterren; 4,5 eigenlijk). Tweede (achtereenvolgende) jaar nu bij Noorderzon Campers gehuurd.

Het aanbod omvat betrekkelijk jonge, degelijke campers. Er is een behoorlijk ruime keuze. Wellicht dat Noorderzon (opnieuw) wil kijken naar het late ophaal- en het vroege terugbrengtijdstip van de camper. In voorkomende gevallen scheelt dat namelijk een huurnacht.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 15-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Michiel uit Ter Aar
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantgericht

Review: Fijn en snel contact
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 12-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Vincent uit Delfgauw
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top verhuurder waar je van op aan kan.

Review: Wij waren zeer tevreden over de service en dienstverlening van Noorderzon camper verhuur.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Koos & Erna Glazenborg uit Blijham
Beschrijf uw ervaring in een regel: 100% tevreden

Review: Onze ervaring met Noorderzon Campers is zonder meer goed/ uitstekend. Goede service, - uitleg en correcte behandeling. Alles is keurig verzorgd.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Jeanine uit Klundert
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima organisatie

Review: Na een inbraak in de camper gemaild, (‘s nacht)
Volgende dag (zondag) meteen antwoord
Alles keurig opgelost
Borg ook heel snel na het terugbrengen weer terug ontvangen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van HenK uit Zuidhorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Noorderzon super service

Review: Alle contact met Noorderzon verliep snel, duidelijk en heel klantvriendelijk. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail qua reservering en betaling. Ook extra tips en advies op de mail.
Tip: niet meer werken met tussenpersonen, gewoon alles eigen beheer. Nu hadden we uiteindelijk met 3 verschillende partijen te maken (!) en de flexibiliteit is erg verschillend.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 07-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van eline uit rijnsburg
Beschrijf uw ervaring in een regel: dramatisch contact

Review: afgesproken op de plek niemand die kwam op dagen . wij belde naar de zaak en dhr zei opeens dat het gecanceld was zonder te overleggen of iets te sturen.
Beoordeeld met een:
1.0
en aanbevolen
Op 07-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Mieke uit Breda
Beschrijf uw ervaring in een regel: Veel mankementen, geen compensatie.

Review: Zomer 2021. Een nieuwe camper, maar zo slecht afgewerkt dat we vanaf dag 1 allerlei mankementen hadden die reparatie vroegen. Bijv tot 3 x lekkende gootsteenpijpjes in kastje met vieze troep tot gevolg en we voedsel weg konden gooien. Tot en met daklekkage met natte bekleding en matras tot gevolg. Niet aanwezige noodzakelijke materialen zoals vulnippel om in Frankrijk gas te tanken voor kooktoestel. Kostte 3 dagen en uren omrijden om dat uiteindelijk te vinden. We zijn twee dagen eerder terug gekomen uit regenachtig Frankrijk om de bus te laten drogen en dag eerder ingeleverd zodat ze voor vlg klant zaken konden herstellen. : Telefonisch werden we vriendelijk te woord gestaan, de gemaakte kosten voor materiaal en wat dieselgeld werd vergoed. Maar geen enkele compensatie voor de verloren vakantiedagen.

Reactie Dutchbull op verzoek tot compensatie:

“Ik begreep dat de camper teruggekomen is zonder een extra kentekenplaat en met enkele vochtplekken in de bekleding. Dit laten we verder zo en wordt niet in rekening gebracht uit coulance. “
Beoordeeld met een:
3.0
en aanbevolen
Op 05-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Poeldijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top service

Review: Een bedrijf waar de klant nog centraal staat top
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 02-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Erik Jeuring uit DRACHTEN
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima locatie om camper te huren

Review: Drie weken een camper gehuurd via noorderzon en geweldige tijd gehad. Camper ophalen was goed. Uitleg zeer volledig en er werd ruim de tijd voor genomen. Inleveren ging ook soepel.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Oldemarkt
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top geregeld !

Review: Alles prima geregeld en begeleid, leuke ervaring !!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Jaap Bloemheuvel uit Schijndel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Net voldoende

Review: Knaus Camper 2 weken gehuurd van 2 t/m 16 juli en fijne vakantie gehad in Noord Duitsland. Hanzesteden bezocht en genoten van natuur en Oostzee.
Helaas vanaf vertrek startproblemen gehad die een paar keer terugkwamen en een groot deel van onze Camper reis hebben verstoord. Derde keer ruim 4 uur langs de snelweg stilgestaan bij een tankstation omdat de hulpdienst niet kwam opdagen. Uiteindelijk zelf maar actie ondernomen..

Op advies van Noorderzon Campers naar officiële Fiat garage gegaan alwaar geconstateerd werd dat de accu stuk was en niet origineel?
Het was heel netjes dat de eigenaar direct aanbood om de rekening van de nieuwe accu te vergoeden, 1/3 van de reissom terug te betalen ter compensatie en de binnen schoonmaak heeft vergoed.
Niettemin, als je een camper huurt bij Noorderzon Campers dan verwacht je niet dat je een camper huurt van een particulier die dan ook nog eens niet in orde blijkt te zijn.
Beoordeeld met een:
5.0
en aanbevolen
Op 27-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Rolf uit Oeffelt
Beschrijf uw ervaring in een regel: Leuke eerste kennismaking met een camper

Review: Prima camper (nieuw), prima service en communicatie, duidelijke afspraken en opvolging. Bed was goed, alle toebehoren aanwezig. Weer zat een beetje tegen maar dat is met een camper ook minder een probleem. Belangrijk is dat je echt met zijn 2-en moet zijn om met name parkeren zonder schade af te wikkelen. Door de hoogte en breedte heb je verder eigenlijk "vrachtwagen navigatie" nodig. Het zou handig zijn als die in de camper beschikbaar is, maar er zijn ook andere manieren om dit zelf op te lossen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 26-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Gerrit Akkerman uit TIJNJE
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top Camper verhuurbedrijf

Review: Voor de 3e keer een camper gehuurd bij Noorderzon Campers, en wederom prima bevallen, keurig, vrijwel nieuwe campers die goed worden onderhouden en waar ze bij Noorderzon Campers erg zuinig op zijn.
De afhandeling van borg e.d. is meteen weer correct afgehandeld.
Dit past daarom ook heel goed bij mij zodat ik volgend jaar weer graag een Camper bij Noorderzon wil huren.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Rika uit Haren
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper misschien net iets te krap zeker wanneer je regelmatig binnen moet zitten

Review: Goede vakantie gehad. Camper okay zie omschrijving in 1 zin.
Noorderzon prettig bedrijf.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 25-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Otto Hooghiemstra uit Joure
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles goed voor elkaar.

Review: Voor het 2e jaar hier een camper gehuurd, nu bij de eigenaar zelf opgehaald. Net als het vorige jaar was alles prima in orde vanaf het moment van reserveren tot het moment van afhalen. Kortom tot nog toe geen reden om te veranderen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Wim uit Rijsenhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima geregeld.

Review: nette mooie schone camper. Goede en duidelijke uitleg.

Hele leuke manier van vakantie, zeker aan te bevelen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 19-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Sheila uit Almere
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele goede ervaring met Noorderzon Campers

Review: Omdat een ander verhuurbedrijf niet kon leveren wat wij wilden moesten we zelf op het laatste moment nog een camper zoeken. Wat werd ik top en lief te woord gestaan door Kim. Ze hielp mij met alles te regelen. De camper die wij perse wilden was er nog. Dus alles ging goed. Later nog 1 week extra geboekt. Ophalen en terug brengen ging ook zeer vlot en vriendelijk. Filmpje kijken bij ophalen had ik alleen liever thuis gezien. De lichte schade op de tafel, door te hard neerzetten van de boodschappen, werd prima afgehandeld. Als ik dan toch een min puntje moet aangeven: voor 9 uur op donderdag inleveren is voor huurders uit Almere best een beetje vroeg. En halen en brengen op donderdag is zo ie zo best een dingetje.
Al met al: een top bedrijf.

Gr van Menno en Sheila Kuijzer uit Almere
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-07-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Audrey uit Marum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prachtige camper!

Review: Onze 1e keer met een camper op reis. Blij met iets meer ruimte (6 persoons voor 3 personen), zodat we de bedden elke avond al klaar hadden. Je bent erg vrij in waar je de volgende dag heenrijdt.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen