Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 06-11-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Lichtevoorde
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Goede communicatie, snel regelen van extra wensen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 27-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jaap en Linda uit Nijetrijne
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Wij hebben hier nu al voor de 5de keer een camper gehuurd in het naseizoen en zijn zeer tevreden over de service.
Prachtige nieuwe modellen en alles is tot in de puntjes geregeld.
Zorgeloos op vakantie, heerlijk!
Echt een aanrader
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ans uit Eerbeek
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
We hadden een goede camper en hebben de akkefietjes aan de camper direct geregeld met de eigenaar van de camper. Na een week kregen we pech met de camper (koppelingsplaten moesten vervangen worden) en we moesten worden afgesleept en de camper heeft 2 dagen in de garage gestaan . Alles werd op afstand prima geregeld door NKC (de verzekering) en ook met de eigenaar van de camper hadden we weer goed contact. Wij hebben helemaal geen contact gehad met Noorderzon Campers. Behalve bemiddeling bij de verhuur, vragen wij ons dan ook af wat de rol van Noorderzon is voor ons huurders. Daarom is het lastig om een goed oordeel te geven over Noorderzon.
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 12-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Martin uit Arnhem
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima service ook tijdens problemen in onze vakantie, meteen goed kontakt en snel opgelost.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit donkerbroek
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
alles goed geregeld
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ruud uit Hoor
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Geweldige goede service
Rustige uitleg, je gaat met een supere camper veilig op weg.
Geen flauwe trucjes maar eerlijk bedrijf.
Wat een heerlijke vakantie gehad!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 01-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Zofi uit Amsterdam
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Dure camper gehuurd die het geld niet waard bleek te zijn. Na 1 dag al pech (garagedeur ging niet meer dicht) waardoor we niet meer konden rijden. Eigenaar hielp niet en de rekening van de ANWB konden wij zelf betalen. Gereedschap gekocht om de achterkant weer dicht te kunnen krijgen. Dat bedrag nooit meer terug gekregen laat staan een nette vergoeding van Nooderzon. Mocht er iets met de camper mis zijn bel dan niet de eigenaar maar bel Noorderzon anders krijg je achteraf te horen dat je het zelf niet goed hebt afgehandeld. De eigenaar bleek geen ANWB lidmaatschap te hebben. Eenmaal thuis na een volkomen mislukte vakantie kon ik daar ook nog 150 euro voor betalen. Jammer dat dit bedrijf deze ellende zo slecht oplost. Wij kregen uiteindelijk te horen dat ze; "deze camper niet meer verhuren". Ja, dat is wel heel gemakkelijk. Kortom mensen, lees de kleine lettertjes.
Beoordeeld met een:
1.0
Op 26-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Alexander uit Alkmaar
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
De service is geweldig. Heel vriendelijk en ervaren. Zelf een tip om te bezoeken tijdens onze reis door België. De camper was nieuw, schoon en reed geweldig! Wat een schitterende ervaring! Gaan we zeker nog eens doen en wederom bij Noorderzon Campers.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Scharsterbrug
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Voor 2e maal een camper gehuurd wat weer een succes is geweest.
Weer een zo goed als nieuwe camper mee .
En ook weer een prima uitleg gehad en bij het terugbrengen is alles ook weer corect afgehandeld
Wij zijn zeer tevreden en komen ook zeker
groeten Nico en Anneke.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 19-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elze uit Assen
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima bedrijf, we konden de camper vroeger ophalen en later terugbrengen, dat was super fijn! Zo konden we mooi op tijd vertrekken.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen