Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 10-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Oosterwolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ze maken een onvergetelijke vakantie mogelijk, voor een aanvaardbare prijs.

Review: Goede voorlichting, mooie nieuwe camper, duidelijke uitleg en ook nog telefonisch advies gehad tijdens de reis. Spiegelschade gehad waar niet moeilijk over werd gedaan, de kosten werden direct aangegeven en met de borg verrekend.
Prima bedrijf, vriendelijke mensen, kortom aan te bevelen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 06-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van v Looijengoed uit Hoog soeren
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed

Review: Goed
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 01-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Jolanda uit Udenhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastisch

Review: Camper opgehaald in Moerdijk. Goede service, prima uitleg.

Toen de camper een week van te voren niet verhuurd was hebben we de camper 4 dgn eerder kunnen huren.

Financiën en huurovereenkomst via Noorderzon.
Ook dit was perfect
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 22-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Mart uit 8391CL Noordwolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed camperbedrijf

Review: Mooie camper gehuurd

Duidelijke gebruiksuitleg en voorwaarden
Prima service .
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Anne uit Sint johannesga
Beschrijf uw ervaring in een regel: Menselijk fantastisch

Review: Kom binnen wordt dadelijk geholpen.was niet druk
Kan alleen 1 ding zeggen geweldig
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Peter uit Oudorp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klant staat hier echt centraal!! TOP!!

Review: Waar twee Hobby-dealers in Duitsland en ook nog een in Purmerend botweg weigerden om een garantieklus op te pakken. Echt waar!! Kwam Noorderzon wel in actie en loste het probleem in een half uur op. Gratis en met een vriendelijke lach en nog een bak koffie ook. Ook onze eerdere ervaringen met Noorderzon waren super. Service met een Hoofdletter. Thnx
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Han uit Lexmond
Beschrijf uw ervaring in een regel: Keurig en betrouwbaar bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel.

Review: Voor onze 1e camperreis in zee gegaan met Noorderzon. Ze hebben ons op een uiterst vakkundige en plezerige wijze voorzien van allerlei informative en tips.
Ook tijdens onze reis konden we nog terecht voor wat vragen. We hadden het gevoel dat niets teveel was en werden vriendelijk en vakkundig geholpen. Al met al vanaf de voorbereiding, de reis zelf als ook achteraf een bedrijf waar je zeer zeker weer terug komt!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Harry Komduur uit Den Burg
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer klantvriendelijk, attent en goede informatie

Review: Goede informatie vooraf, bij problemen of vragen telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk en ontspannen medewerkers.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Ernest uit Nieuw-Roden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed bedrijf met vriendelijke en vakkundig personeel

Review: Voor de derde keer hebben we een camper gehuurd bij Noorderzon Campers en zoals de voorgaande keren is het dit keer ook weer prima geregeld.
Personeel is vriendelijk, e-mails worden vlot beantwoord, dus gewoon een goed en vertrouwd bedrijf.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 03-06-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Doetie uit Nijega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend

Review: Helaas hadden we enorme problemen met de door ons gehuurde camper. In totaal zijn we 3x weggesleept door een bergingsbedrijf, dit heeft wel grote invloed gehad op onze vakantie. Maar Noorderzon heeft keurig een vervangende camper gestuurd en ons deze een week extra aangeboden. Helaas was een extra week voor ons niet mogelijk, maar toen hebben we een week huur teruggekregen.
Goed geregeld!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 31-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Siemen uit Volberda
Beschrijf uw ervaring in een regel: Noorderzon verhuurt uitstekende campers en biedt goede service.

Review: Het was de eerste keer dat we een camper huurden en daarom best spannend. We kregen uitstekende uitleg hoe alles werkt en daardoor vertrokken we met een goed gevoel. De buscamper is compact (ik heb vaak mijn hoofd gestoten) maar rijdt voortreffelijk. En je kan de bus gemakkelijk parkeren in steden. Het leuke is dat je zo weer vertrekt als het weer of de omgeving tegenvalt. We gaan het zeker weer eens doen. Door het comfort is het een prettige manier van reizen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 29-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Gerard uit Assen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heldere duidelijke uitleg en service

Review: Zeer tevreden over de communicatie, uitleg, reservering en afhandeling van onze camperhuur.
Perfect gewoon
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 28-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Hayo uit Roden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekende service en zeer professioneel.

Review: Toen wij ons, mijn vrouw en ik, zijn gaan oriënteren bij Noorderzon, zijn we erg prettig ontvangen.
Na nog een aantal mogelijkheden voor het huren van een camper te hebben onderzocht, hebben we besloten dit bij Noorderzon te doen.
Het ophalen van de camper is heel gladjes verlopen.
We hebben, ondanks koud en nat weer, een prima vakantie gehad met de door ons gehuurde camper.
De camper hebben we als comfortabel ervaren, zowel het rijden als het verblijf er in.
Het weer terugbrengen en controle van de camper is ook heel gladjes verlopen.
Pluim voor dit bedrijf!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Irene uit Alkmaar
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijk voor de klanten, een uitstekende service

Review: Voor het eerst een camper gehuurd bij Noorderzon, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Camper was nieuw, asl wij nog vragen hadden werd dit bijzonder vriendelijk en correct beantwoord.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Dolf Kampman uit Leeuwarden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooie camper, redelijke prijs en uitstekende service!

Review: Vanaf de eerste kennismaking tot het inleveren van de camper een zeer plezierige en professionele aanpak. Duidelijk allemaal mensen die weten waar ze over praten!
Een mooie camper, een duidelijke uitleg en een goed advies!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Cees en Joke uit Joure
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een plezierige ervaring!

Review: Netjes en plezierige hulp en uitleg gehad. Vrij nieuwe en moderne campers. Mooie reis gehad, ook dankzij Noorderzon!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Paulien uit Amsterdam
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede flexibele service.

Review: Goede voorlichting gekregen en al onze camperwensen kwamen uit.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 23-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Johannes uit Stiens
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekende ervaring zowel met de camper als met Noorderzon

Review: Correcte behandeling; fijne uitleg met handige tips.
Keurige camper, met alles er op en aan.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 22-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van ad de vries uit Oldeberkoop
Beschrijf uw ervaring in een regel: goede service

Review: uitstekend bevallen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 17-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Tjitske uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles keurig voor elkaar!

Review: Camper gehuurd, top geregeld. Vriendelijk en geduldig geholpen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Chantal van zand uit Schijndel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super goed

Review: Fijne mensen waar je goed camper kunt huren
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van ton sebregts uit bergen op zoom
Beschrijf uw ervaring in een regel: service kan beter

Review: SErvice kan beter. had andere camper besproken. klacht over de kachel slecht afgehandeld. had meer steun verwacht. de klacht over het druppelen op de bumper niet opgelost
vind ook de prijzen te hoog omdat de ophaaldag en terugbreng dag worden gerekend. dat zijn twee dagen waar je niets aan hebt. boekingskosten vind ik ook erg hoog
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 08-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Van der Meer uit Zoetermeer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super duidelijke en goede service

Review: Via noorderzon hebben we een camper gehuurd in Moerdijk. Deze was van dutchbull campers. Een zeer prettige organisatie. Wij wilden een afwijkende huurtijd en dat was geen probleem. De camper konden we ook bezichtigen. Zeer vriendelijk personeel. De camper was erg netjes en er zat veel materiaal bij. Wij hebben een goede vakantie hierdoor gehad. We komen zeker terug!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Erik en Yvonne uit Donkerbroek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima

Review: Goede service, veel keuze in campers.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 04-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Pieter uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima communicatie en klantvriendelijk.

Review: We hebben voor de tweede keer een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Beide keren is dat prima bevallen. We gaan vaker een camper huren hier. De service is top.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen