Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 01-06-2021 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit drachten
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldig bedrijf die zijn afspraken nakomt

Review: we hebben hier onderhoud laten doen en camper gekocht alles op orde en tijd volgens afspraak geen gedoe achteraf maar gewoon nakomen wat beloofd is top bedrijf
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 27-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Ivete Pereira uit Piershil
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top!

Review: Camper zeer goed uitgerust, heel netjes en schoon, Goed en tijdig geinformeerd over ophalen en inleveren, Bij ophalen uitgebreide uitleg gehad over werking camper. Super vakantie gehad, zullen zeker weer huren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Simon uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfecte onbezorgde vakantie

Review: Zeer tevreden, vanaf het boekingsproces tot het inleveren (helaas!) van de camper hebben wij niets aan/op te merken over de huur van onze prachtige intergaal camper. Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 17-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Rinze Jonkman uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische vakantie en mooie camper, goede uitleg en service bij het ophalen en tijdens verhuur!

Review: Wat een mooie vakantie!! ik wil eigenlijk niet te positief zijn anders wil iedereen huren bij Noorderzon en wij willen zeker nog een keer huren :-) !!!
Goede uitleg bij het ophalen van de camper door de onderverhuurder.
Ik was in het begin wat huiverig om een camper te huren die niet van Noorderzon zelf is. Dat is achteraf nergens voor nodig geweest hebben we ervaren.
We hadden een klein technisch probleem tijdens de verhuur maar dit werd snel een vakkundig opgelost!!
Een absolute aanrader dus Noorderzon Campers!!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Zeist
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige vakantie dankzij noorderzon

Review: Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in eigen land. Wij hebben de Carado A461 gehuurd. Dit is de ideale gezinscamper. De kids sliepen in het stapelbed en wij in de alkoof. Het zitje beneden was dus altijd beschikbaar en hoefden dit als bed te gebruiken.

Onze reis ging van een paar dagen Elburg, naar de Achterhoek, Valkenburg en als afsluiter Renesse. Het was soms erg slecht weer. Maar dankzij de luxe camper hier weinig last van gehad. Je zet de verwarming gewoon iets hoger ;-)

Noorderzon heeft een prima service en een goede prijs kwaliteit verhouding. De camper die wij hebben gehuurd was vrijwel nieuw. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 14-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Louwerens Hoving uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: we hadden camper B106. een keurige camper met alle faciliteiten

Review: we hadden last minute een camper geboekt, kon ik de volgende dag al op halen. werd met zorg uitgelegd hoe alles werkte.

de camper was spotless, compleet, en luxe uitgerust. voldeed aan alle verwachting.
heb ook via Camptoo geprobeerd te boeken, daar zijn ze veel duurder bleek achteraf, en de service van de organisatie belabberd. daar draait het om 1 ding, en dat is marge....
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 08-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Akke uit LEEUWARDEN
Beschrijf uw ervaring in een regel: Comfortabele en ruime camper en goede service

Review: We vonden Noorderzon een heel professioneel en prettig bedrijf. Alles was transparant: afspraken waren duidelijk, de instructies waren op papier in de camper aanwezig en ze waren per mail in een instructie video gestuurd. Bij elke vraag konden we het antwoord vinden. De camper was mooi schoon en heel ruim. Veel kastruimte, grote koelkast en vriezer, verwarming, wc, douche, alles in goede staat. Aangezien de camper er zo schoon en netjes uitzag, maakten we ons zorgen of we hem wel weer zo schoon en in nieuwstaat terug konden brengen. Dat is voor de binnenkant gelukt. Voor de buitenkant hadden we hem door de wasstraat moeten rijden, want dit was na onze handmatige schoonmaakbeurt nog niet schoon genoeg. Hierdoor moesten we alsnog voor de buitenkant wassen €30 betalen.

Tip: op de meeneemlijst ontbreekt een koffiezetapparaat, waterkoker, en waslijn. Dit zit niet standaard bij de camper. Vooral een waslijn is handig, bijvoorbeeld voor handdoeken. Daarnaast is schoonmaken buitenkant nog een heel karwei om zelf te doen. Dit kun je beter laten doen voor €30.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 07-05-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Freek Velthausz uit Groningen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prachtige week in een prachtige camper

Review: We kregen van Noorderzon een nieuwe camper mee. Alles d'r op en d'r aan. Perfect geregeld. Daardoor hebben we een prachtig avontuur meegemaakt: van Drenthe naar Walcheren en ook nog de Achterhoek. Wat is een camper toch heerlijk!
Dank je mensen van Noorderzon!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-04-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Peter uit Den Haan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top geregeld

Review: Klant vriendelijk en zeer behulpzaam
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 21-04-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Paul uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima service in werkplaats

Review: Garantie zaken worden vlot en netjes opgelost.

E&P levelsysteem laten inbouwen.
Geven goed advies over de mogelijkheden van inbouw.
Bij aflevering duidelijke instructie over de werking van het systeem.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 16-03-2021 kregen wij de volgende beoordeling van o uit sassen
Beschrijf uw ervaring in een regel: niet coulant met annulering ivm corona reisbeperking, niet boeken bij hun in deze tijd!

Review: niet coulant met annulering ivm corona reisbeperking, niet boeken bij hun in deze tijd!
Ze zijn niet voor rede vatbaar, niet eens als je voorsteld om om te boeken oid.
(let op; ik wou 41 dagen van tevoren annuleren (tot 42 dagen is kostenloos) maar 42ste dag was zondags en ik annuleerde op de maandag (41ste dag)en moet 35% betalen!)
Beoordeeld met een:
2.0
en aanbevolen
Op 13-03-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Ronald uit Swifterbant
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede en snelle service

Review: De huur van de camper voldeed in zijn geheel aan de verwachting. De camper heb ik opgehaald in Moerdijk en ook daar ben ik goed en vlot geholpen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 08-03-2021 kregen wij de volgende beoordeling van H. Atema uit Opeinde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Reactie Geert

Review: Nu pas lees ik dat Geert heeft gereageerd op mijn klacht en mij nogmaals afbrand. Heb ik nieuws voor hem. Door verschillende mensen verteld, de hufterige behandeling van klanten door deze Geert. Dan: de reden dat ik zo ziek als een hond was, is de smerige en dus zeer gevaarlijke watertanks in de camper. Ze waren dus niet vaak schoongemaakt en ontsmet. Mijn huisarts zij dat het de zeer zekere oorzaak was van de besmetting die ik heb opgelopen. Bij de laatste lozing van de vuilwatertank stonden er een aantal zeer ervaren campers om mij heen die gewoon wegliepen vanwege de enorme stank die van het geloosde water kwam. werd door hen gewaarschuwd dat dit zeer gevaarlijk was.
an het water kwam Hygiene staat niet hoog in het vaandel bij deze meneer. Er word ook gezegd dat ik met iedereen van het bedrijf ruzie zou hebben, een grote leugen! Ik heb alleen een paar woorden gehad met zijn vrouw, omdat ze, op een zeer klantonvriendelijke manier bleef doorzeuren dat ik mijn tweede termijn nog moest betalen. Ik was op dat moment ergens onderweg en niet in staat om mijn termijn te betalen en zei dat ik, zodra ik thuis kwam ik het geld zou overmaken. Wanneer ben je thuis? Ik zei dat weet ik nog niet, hetgeen de reactie opleverde. Je weet toch wel wanneer je thuiskomt ! Het termijn is direct betaald bij thuiskomst en ook nog binnen de termijn. En dan mijn vrouw op een drsigende manier onder druk zetten om € 30.00 te betalen omdat de buitenkant niet schoon was. Ik heb hem schoongemaakt, maar de weg was nat en dus ook smerig. Wat ben jij een held Geert!
Huur nou particulier een camper, wat een aardige mensen.
Noorderzon NOOIT WEER!!!
Beoordeeld met een:
2.0
en aanbevolen
Op 04-11-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Lies uit Lemmer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super

Review: Super kan niet beter
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Eric uit Roersma
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede camper en een prima service

Review: De camper was zo goed als nieuw, schoon en volledig naar verwachting. Er werd goed uitleg gegeven door een vriendelijke verhuurder.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 24-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Henri uit Kootstertille
Beschrijf uw ervaring in een regel: Proffesioneel en goed voor elkaar

Review: Wij hebben dit jaar voor het eerste en camper gehuurd. Dit gedaan bij noorderzon. Mijn ervaringen:Ik ben door de mensen die ons te woord hebben gestaan prima/leuk en vriendelijk geholpen. Er wordt snel en duidelijk gereageerd. Offerte is helder en overzichtelijk. Alles is degelijk geregeld. Dit geldt ook voor het materiaal (camper) wat je meekrijgt. Er wordt flexibel gereageerd op onze vragen voor langer wegblijven en later inleveren. De camper is netjes, alles is voor elkaar. Onderweg kregen wij het probleem dat het gas sneller was verbruikt dan ieders verwachting. Een belletje richting noorderzon kon op dat moment geen oplossing bieden maar bij thuiskomst blijkt dat zij direct intern maatregelen hebben genomen om dit te gaan voorkomen (is een najaar probleem) en er was een grote bos bloemen voor het ongemak. Wat ons betreft Top opgepakt. Uiteindelijk hebben we ook zonder de laatste 3 dagen gas echt een hele leuke vakantie gehad. Zou ik weer huren bij noorderzon? Zeker !.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jacob uit Grou
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper, prima service.

Review: Noorderzon heeft een erg vriendelijke klantenbenadering, alles op een correcte manier en Corona proof. Duidelijke instructiefilms en uitgebreide checklist.

Het terugbrengen van de camper is op de wisseldag aan de vroege kant, 9 uur.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Tjemme en Cobie uit Feanwalden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super mooie vakantie gehad dankzij Noorderzon

Review: Wij hebben een super fijne vakantie gehad. We hebben van te voren goede uitleg gehad d.m.v. een filmpje. Daarna nog goede mondelinge uitleg. Gezellig en vriendelijk personeel. Betaalbare huur, fijne bijna nieuwe camper meegekregen. Wij hebben genoten en huren w.s volgend jaar weer een camper via noorderzon
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van derk&sandra uit den helder
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima vakantie minder einde.

Review: Onze eerste ervaring met een camper huren.
Uitleg bij afhalen was goed de schades werden opgenomen maar als onervaren camper huurder had ik wat meer uitleg willen hebben hoe er met schades wordt omgegaan.en dat je met een putje in een tafelblad je eigen risico al kwijt bent.daar mag best wat beter over gecommuniceerd worden.

Had 2 schades waar geen discussie over is wat me 300 euro eigen risico koste. Ik raad ook iedereen aan om het eigen risico van 1000 euro per schademelding af te kopen.
Geen coulance voor het zelf vervangen van voorlamp auto waar ik zelf 2 uur mee bezig ben geweest. Volgende keer maar naar de garage brengen.

Voor de rest een hele leuke vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 15-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Aeilko Doornbosch uit Finsterwolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer klantvriendelijk bedrijf

Review: Tijdens een aantal telefonische contacten werden zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Ook tijden het uitgeven en innemen van de gehuurde camper werden we zeer vriendelijk geholpen. De camper zelf was goed maar had wel wat beschadigingen. Deze zijn zeer zorgvuldig opgenomen in de dossiers. Kortweg gezegd huren is hier een aanrader.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Westland
Beschrijf uw ervaring in een regel: alles goed geregeld,

Review: We werden heel goed ontvangen en de camper was klaar voor vertrek. De uitleg was goed! Vanuit locatie Westervoort zijn we onze vakantie gestart.

een aanrader!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Eva uit Ede
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeker voor herhaling vatbaar!

Review: Voor twee weken een vw california t6 gehuurd om samen met mijn vriend door Zwitserland te toeren. De communicatie met Noorderzon was erg fijn en het busje wat we kregen was top! Erg schoon en van alle gemakken voorzien. We konden met vragen altijd terecht bij de eigenaar van het busje en de ophaal/ inlever tijden waren erg flexibel.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Onno en Anna uit Groningen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Voor het eerst op vakantie in een camper. Goede uitleg en bij vragen kan je altijd op het bedrijf terug vallen. Een goede ervaring gehad ,die voor herhaling vatbaar is.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Antoinette uit Harderwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Door t huren van de camper bij Noorderzon een super vakantie mogen beleven.

Review: Vanaf het 1e moment een goed gevoel gehad over de fa Noorderzon. De telefonische info door Kim over het huren en het adviseren over welke camper geschikt voor ons zou zijn alsmede de uitleg en de hartelijke ontvangst toen wij de camper gingen ophalen. Duidelijke uitleg dmv een filmpje maar ook persoonlijke uitleg. Nu hebben we ons “vakantie huisje” helaas weer moeten inleveren. Ook bij het terugbrengen weer een fijne ontvangst. Er werd oprecht belangstelling getoond voor onze vakantie.

Het liefst was ik met onze gehuurde camper met de “noorderzon” vertrokken.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 03-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Barbara van den Berg uit Voorhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige ervaring, met je ''eigen'' huis op wielen op vakantie

Review: Een heerlijke manier om op vakantie te gaan met de zeer compleet uitgeruste huur camper! Dat is onbezorgd genieten! Prima service, super aardige mensen, gelijk een goed gevoel!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen