Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 04-11-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Lies uit Lemmer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super

Review: Super kan niet beter
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Eric uit Roersma
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede camper en een prima service

Review: De camper was zo goed als nieuw, schoon en volledig naar verwachting. Er werd goed uitleg gegeven door een vriendelijke verhuurder.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 24-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Henri uit Kootstertille
Beschrijf uw ervaring in een regel: Proffesioneel en goed voor elkaar

Review: Wij hebben dit jaar voor het eerste en camper gehuurd. Dit gedaan bij noorderzon. Mijn ervaringen:Ik ben door de mensen die ons te woord hebben gestaan prima/leuk en vriendelijk geholpen. Er wordt snel en duidelijk gereageerd. Offerte is helder en overzichtelijk. Alles is degelijk geregeld. Dit geldt ook voor het materiaal (camper) wat je meekrijgt. Er wordt flexibel gereageerd op onze vragen voor langer wegblijven en later inleveren. De camper is netjes, alles is voor elkaar. Onderweg kregen wij het probleem dat het gas sneller was verbruikt dan ieders verwachting. Een belletje richting noorderzon kon op dat moment geen oplossing bieden maar bij thuiskomst blijkt dat zij direct intern maatregelen hebben genomen om dit te gaan voorkomen (is een najaar probleem) en er was een grote bos bloemen voor het ongemak. Wat ons betreft Top opgepakt. Uiteindelijk hebben we ook zonder de laatste 3 dagen gas echt een hele leuke vakantie gehad. Zou ik weer huren bij noorderzon? Zeker !.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jacob uit Grou
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper, prima service.

Review: Noorderzon heeft een erg vriendelijke klantenbenadering, alles op een correcte manier en Corona proof. Duidelijke instructiefilms en uitgebreide checklist.

Het terugbrengen van de camper is op de wisseldag aan de vroege kant, 9 uur.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Tjemme en Cobie uit Feanwalden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super mooie vakantie gehad dankzij Noorderzon

Review: Wij hebben een super fijne vakantie gehad. We hebben van te voren goede uitleg gehad d.m.v. een filmpje. Daarna nog goede mondelinge uitleg. Gezellig en vriendelijk personeel. Betaalbare huur, fijne bijna nieuwe camper meegekregen. Wij hebben genoten en huren w.s volgend jaar weer een camper via noorderzon
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van derk&sandra uit den helder
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima vakantie minder einde.

Review: Onze eerste ervaring met een camper huren.
Uitleg bij afhalen was goed de schades werden opgenomen maar als onervaren camper huurder had ik wat meer uitleg willen hebben hoe er met schades wordt omgegaan.en dat je met een putje in een tafelblad je eigen risico al kwijt bent.daar mag best wat beter over gecommuniceerd worden.

Had 2 schades waar geen discussie over is wat me 300 euro eigen risico koste. Ik raad ook iedereen aan om het eigen risico van 1000 euro per schademelding af te kopen.
Geen coulance voor het zelf vervangen van voorlamp auto waar ik zelf 2 uur mee bezig ben geweest. Volgende keer maar naar de garage brengen.

Voor de rest een hele leuke vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 15-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Aeilko Doornbosch uit Finsterwolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer klantvriendelijk bedrijf

Review: Tijdens een aantal telefonische contacten werden zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Ook tijden het uitgeven en innemen van de gehuurde camper werden we zeer vriendelijk geholpen. De camper zelf was goed maar had wel wat beschadigingen. Deze zijn zeer zorgvuldig opgenomen in de dossiers. Kortweg gezegd huren is hier een aanrader.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Westland
Beschrijf uw ervaring in een regel: alles goed geregeld,

Review: We werden heel goed ontvangen en de camper was klaar voor vertrek. De uitleg was goed! Vanuit locatie Westervoort zijn we onze vakantie gestart.

een aanrader!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Eva uit Ede
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeker voor herhaling vatbaar!

Review: Voor twee weken een vw california t6 gehuurd om samen met mijn vriend door Zwitserland te toeren. De communicatie met Noorderzon was erg fijn en het busje wat we kregen was top! Erg schoon en van alle gemakken voorzien. We konden met vragen altijd terecht bij de eigenaar van het busje en de ophaal/ inlever tijden waren erg flexibel.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Onno en Anna uit Groningen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Voor het eerst op vakantie in een camper. Goede uitleg en bij vragen kan je altijd op het bedrijf terug vallen. Een goede ervaring gehad ,die voor herhaling vatbaar is.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Antoinette uit Harderwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Door t huren van de camper bij Noorderzon een super vakantie mogen beleven.

Review: Vanaf het 1e moment een goed gevoel gehad over de fa Noorderzon. De telefonische info door Kim over het huren en het adviseren over welke camper geschikt voor ons zou zijn alsmede de uitleg en de hartelijke ontvangst toen wij de camper gingen ophalen. Duidelijke uitleg dmv een filmpje maar ook persoonlijke uitleg. Nu hebben we ons “vakantie huisje” helaas weer moeten inleveren. Ook bij het terugbrengen weer een fijne ontvangst. Er werd oprecht belangstelling getoond voor onze vakantie.

Het liefst was ik met onze gehuurde camper met de “noorderzon” vertrokken.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 03-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Barbara van den Berg uit Voorhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige ervaring, met je ''eigen'' huis op wielen op vakantie

Review: Een heerlijke manier om op vakantie te gaan met de zeer compleet uitgeruste huur camper! Dat is onbezorgd genieten! Prima service, super aardige mensen, gelijk een goed gevoel!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Femke Broer Dantuma uit Giethoorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede ervaring

Review: Goede campers alleen jammer dat er niet meer campers zijn met een tv als je alleen bent is dat wel prettig
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 02-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Frank uit Tilburg
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super

Review: Goed en zeer prettig contact.
Geweldig goed en net bedrijf.

Afspraken komt men perfect na.
Klasse geregeld allemaal.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 02-10-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Krommenie
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel goede service

Review: Heel goede service en uitleg via mail

Ben er erg blij mee
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van H Atema uit Opeinde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Begon heel leuk eindigd met enorme domper

Review: Camper gehuurd, 1e keer. Heel leuk geholpen door Arjan, m.i. op een gemoedelijke en keurige manier.
Laatste 5 dagen wordt ik ziek en lever daarom camper 2 dagen eerder in. De camper was niet helemaal schoon bij het ophalen, het voorraam zat nog vol met dode muggen e.d. voor mij geen probleem. Heb voor het inleveren de camper helemaal schoongemaakt. Een vriend en mijn vrouw brengen hem terug en moeten €30,- betalen voor het schoonmaken. Heeft 40 km gereden van huis naar Noorderzon op een natte weg. Ik heb gebeld en €30, - terug gevorderd. Gaat niet gebeuren werd gezegd. Toen kreeg ik te horen dat ik niet meer welkom was. bij Noorderzon omdat ik nogal kwaad overkwam bij het personeel. Ik ben me hier van niet bewust. Het gaat jullie te goed. Noordezon NOOIT MEER
Beoordeeld met een:
2.0
en aanbevolen
Op 29-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Michiel uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super service!

Review: Voor advies m.b.t. één van de achterraampjes bij Noorderzon Campers geweest. Na het zien van het euvel werden direct alle ramen aan een grondige controle onderworpen en foto’s en zelfs ‘n filmpje geschoten. Noorderzon Campers is daarna in overleg getreden met de fabrikant of dit nog onder de garantie viel. Binnen enkele weken konden we een afspraak maken voor de vervanging van niet één maar twee ramen! Beide nieuwe ramen zijn - onder garantie - zeer professioneel geplaatst! Enorm bedankt!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 28-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Rein uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Motorisch dik in orde, camperdeel zeer kwetsbaar.

Review: Ondanks wat schade aan de camper was onze vakantie geweldig.
Ook de schaderegeling is op een positieve manier behandeld.
Alle lof hiervoor.

Wij zullen zeker bij Noorderzon terug komen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 28-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Marco uit Apeldoorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische ervaring en uitermate goede service!

Review: Door de Corona maatregelen moesten we onze Safari tent vakantie naar Zuid-Frankrijk afzeggen en hebben last minute een grote 6 persoons camper gehuurd en in Nederland rondgetrokken. Elke dag een andere camping en ervaring was fantastisch!

Grote, luxe en zeer goed uitgeruste camper en zowel wij als onze kinderen hebben Frankrijk niet gemist. Camper biedt ongekende vrijheid en wij gaan dit zeker vaker doen. Prijs kwaliteit verhouding die Noorderzon biedt is zeer aanvaardbaar.

Paspoort laten liggen bij het retourneren van de camper. Op verzoek door Noorderzon aangetekend naar mij verzonden. Top service en zeer vriendelijke mensen!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 26-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Westerbork
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super camper, compact en compleet.

Review: Eerste ervaring met een camper , geheel tot tevredenheid!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 24-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Trudy uit Biddinghuizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heerlijke vakantie met een hele zure afloop

Review: We hebben een heerlijke vakantie gehad met de "Glucksmobil" die we bij Noorderzon gehuurd hebben. Bij het ophalen liepen we redelijk uitgebreid om de camper heen. Enkele schade's die we zagen stonden nog niet op het formulier. Tja...het was de medewerker van Noorderzoon niet opgevallen. Het is dan ook geen nieuwe camper.

Die schades waren ook niet opgevallen toen de camper na de vorige vakantie werd teruggebracht.
Maakt niet uit, we gingen op pad. We hebben genoten, de camper is geweldig. Een aantal mankementjes hebben we gedurende de vakantie al gemeld. (schotel die niet wilde zakken, een kapot hordeur en een slot van de garagedeur)
Bij inlevering werd de camper veel en veel uitgebreider gecheckt en er bleken 7 kleine deukjes in de deur van de garage te zitten en een deukje in het tafelblad. Het tafelblad is ons niet opgevallen, maar a la dat kan. Maar die deukjes in de garagedeur hebben we zeker niet veroorzaakt. Toch blijft men erbij dat die schade tijdens onze vakantie is ontstaan. Je kan hoog springen of laag springen. Je eigen risico ben je kwijt.

Je moet dus een expert mee nemen wil je je camper ophalen en bij inleveren ook.
Erg jammer, wat een geweldige leuke vakantie was heeft een hele zure en bittere bijsmaak gekregen.
Beoordeeld met een:
3.0
en aanbevolen
Op 23-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van joeri uit Stramproy
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastisch

Review: eerste keer met camper, zeer goed bevallen.
voor herhaling vatbaar
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 20-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Surhuisterveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ondanks nasmaakje wel voor herhaling vatbaar

Review: Uitstekende info vooraf en camper was zoals afgesproken/beloofd.

I.v.m. met de corona-situatie niet naar het buitenland geweest, maar een toer door Nederland gemaakt. Is meer dan goed bevallen, maar we hadden ook hele goede weersomstandigheden.

Op de laatste dag een kleine, niet door ons veroorzaakte schade aan de buitenkant ontdekt op een vrijwel onzichtbare plaats. Bij de overdracht dit (uiteraard) gemeld. Hoewel het niet onmogelijk leek dat deze schade eerder onopgemerkt is gebleven (en dus al aanwezig was) , werd daar in onze ogen iets te snel afstand van genomen. Het was volledig voor onze rekening (eigen risico).
Als dan naderhand de reisverzekering (ANWB) zegt dat er niets wordt uitgekeerd (aansprakelijkheid), omdat we de schade niet zelf hebben veroorzaakt, dan begin je wel te twijfelen of eerlijk echt het langst duurt .......
Daar kan Noorderzon natuurlijk niets aan doen en we willen de voor het overige zeer positieve ervaring er ook verder niet door laten beïnvloeden. Volgende keer zullen we zelf kritischer zijn als we de camper ophalen, want zoals in de kop vermeld: 'Voor herhaling vatbaar'
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 20-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van AG uit Uithuizermeeden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Aanrader!

Review: We zouden zo weer een camper huren bij dit bedrijf.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-09-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Bettina uit Assendelft
Beschrijf uw ervaring in een regel: Snelle behandeling bij afhalen en terugbrengen. Goede uitleg hoe om te gaan met een camper. Tips all

Review: wij zijn heel erg blij verrast met de mooie camper die wij huurder. Vooraf heel vriendelijk en deskundig geholpen. Goed meedenken met de klant.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen