Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 13-07-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Gert uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Helemaal perfect goede service

Review: Wij werden goed behandeld en camper was netjes en schoon.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 11-07-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Meine uit NOORDWOLDE FR
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, goede uitleg

Review: Ik vind het een klantvriendelijk bedrijf en ben zeer goed geholpen bij het huren van mijn eerste camper.
Ik kreeg een duidelijke uitleg over hoe alles werkt en alle afspraken waren ook helder.
Ik ging daardoor met een vertrouwd gevoel op reis met de camper.

Ook bij het weer inleveren van de camper hetzelfde verhaal als hierboven. Top.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-07-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Helene uit Huizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede communicatie en altijd bereikbaar

Review: De camper, een Carado T448 was groot, luxe en schoon. Wel jammer dat deze camper alleen op vrijdag gehaald en gebracht kan worden en niet op zaterdag. Wij wonen 80 km van de ophaalplaats in Westervoort en hebben veel last van files gehad, waardoor we pas weer laat terug thuis waren en weinig tijd over was om de camper in te ruimen. Op zaterdag zouden we hier geen last van hebben.

Verder waren we erg tevreden over de communicatie met Noorderzon, die is uitstekend, dit was ook wel nodig, omdat er een lampje ging branden van de motor op de 1e dag van onze vakantie en wij bij een garage zijn geweest om dit op te lossen. we hebben hier uitgebreid met Noorderzon over kunnen overleggen. Wel waren we door dit voorval pas om half 3 op onze 1e camping, dat was jammer.
Verder dus tevreden over de camper en Noorderzon.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-07-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Max uit Wommels
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper met uitstekende service

Review: De camper die we hadden gereserveerd was eerder beschikbaar dan verwacht. Kregen een heldere uitleg en een vlekje op het raam werd ter plekke verwijderd. Van binnen was alles schoon en de buitenkant was smetteloos wit. Hebben ruim 6500km probleemloos gereden in bergen en dalen. Het inleveren ging snel en professioneel. We gaan volgend jaar weer met een camper van Noorderzon.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-06-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Brenda uit Hellum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top!

Review: Vlot en accuraat in de communicatie. Voor vertrek via de mail nog tips en een checklist gekregen, om goed voorbereid de vakantie in te gaan. De camper was helemaal volgens verwachting!

Erg professioneel en vriendelijk!

Ga zo door!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 20-06-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Wil Habers uit Nagele
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zonder meer top

Review: Perfecte voorbereiding en uitleg ruime vrije kilometers gewoon buiten gewoon goed geregeld zonder gezeur zoals sommige andere aanbieders
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-06-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Fam Peters uit Hooghalen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Noorderzon campers denkt goed mee en is flexibel en je hebt altijd een jonge camper mee.

Review: We hebben goede ervaringen met deze organisatie. We hebben nu tweemaal onze vakanties op deze manier gedaan. Dat is ons goed bevallen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 13-06-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Kees uit Sassenheim
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima huurervaring

Review: Dit bedrijf en de particuliere verhuurders blinkt uit in goede communicatie. Zowel voor tijdens en na de reis. Prima verzorgd materiaal en administratieve onderdelen. Een aanrader voor zorgeloos camperplezier.

Kees en Irene Boonstra
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-06-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Anja uit Babberich
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldige camper!!!

Review: Wij hadden dit x een corado T449 wat een geweldige camper!
hebben nu 2 x gehuurd en alleen maar super tevreden over de service
tot volgend jaar!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Lineke uit Holwierde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prettige ervaring!

Review: Een heel fijn bedrijf om een camper te huren. Het personeel is vriendelijk en attent en er heerst een prettige sfeer. Je krijgt de camper mee die je hebt gereserveerd, dat is niet overal zo. Je kunt vooraf boeken met vroegboekkorting en de aanbetaling van 10% is reëel. Kortom, wij komen zeker terug bij dit bedrijf.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 29-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Marten uit Kubaard
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne 14 daagse vakantie in een buscamper.

Review: Wij wilden graag ook eens een kleinere camper proberen ( nadat we al vaker een halfintegraal hadden gehuurd ) We zijn nu met een Bürstner campeo 600 weggeweest en dat is prima bevallen. Compact maar met een grote slaapruimte die je vaak in grotere campers niet vindt. De camper reed geweldig en vooral de 9 traps automaat maakte het rijden erg comfortabel. Dikke aanrader! Het huren via Noorderzon ging ook weer vlekkeloos!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Hans van Duijn uit zaandam
Beschrijf uw ervaring in een regel: geweldigde verhuurders niets was teveel goed ontvangen en uitgelegd

Review: zie hierboven camper was schoon en goede uitleg en mocht altijd bellen als er iets niet duidelijk was.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Ad uit Steenwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed verhuurbedrijf

Review: Mooie, bijna nieuwe camper. Meegeleverde spullen in prima staat. Duidelijke voorbereiding en afhandeling. Heel fijn dat ik de camper eerder op de dag op kon halen omdat hij ervoor niet was verhuurd. Goede prijs-kwaliteit verhouding in vergelijking met andere verhuurbedrijven.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 20-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van arno de rooij uit Bergen Op Zoom
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goed

Review: Testen en proberen van een camper.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 16-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Gert uit Vaassen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Op en top service

Review: Regelmatig op verschillende adressen campers gehuurd.

Noorderzon met hun administratieve organisatie en Roel Tjassens al verhuurder hebben hun zaken prima voor elkaar. Ze werken zeer klantgericht en zijn bijzonder professioneel. Kwalitatief hoogwaardige camper(s) met geen enkel gebrek. Concurrerende prijzen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Zwarts uit AKKRUM
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top bedrijf , hebben al voor het 4e jaar een camper hier gehuurd naar alle tevredenheid

Review: Huren hier graag een camper ,
Zijn zeer tevreden .
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Henk en Nicole uit Schoonoord
Beschrijf uw ervaring in een regel: Het was fantastisch!

Review: Het reserveren van de camper via internet ging gemakkelijk en vlot. We hebben voldoende informatie ontvangen over de camper en ook een duidelijk instructiefilmpje.

De camper zelf was zoals beloofd op de website. Mooi, ruim en schoon. Met alles erop en eraan. Bij het ophalen en terugbrengen werden we, onder het genot van een kopje koffie, vriendelijk te woord gestaan.
We hebben twee heerlijke weken gehad en voor een volgende campervakantie zullen we zeker weer voor Noorderzon Campers kiezen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Fam. Rommen uit Nijmegen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper voor mooie prijs

Review: Twee weken veel plezier gehad met zijn vieren en hond in de camper. De camper bood genoeg ruimte en comfort. We hebben een leuke vakantie gehad.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Peter Velten uit Almere
Beschrijf uw ervaring in een regel: Enorm vriendelijke en behulpzame service tegen vriendelijke prijs

Review: In 2020 een camper gereserveerd bij Noorderzon voor onze geplande roadtrip naar Normandië. Helaas door Corona twee keer moeten uitstellen. Uiteindelijk was het dit jaar zo ver en konden wij gaan.

Contact vooraf via telefoon en e-mail was enorm vriendelijk en behulpzaam. Ook tijdens het ophalen en terugbrengen van de camper dezelfde ervaring.

Wij huurden een 4 persoons Dethleffs Trend semi-integraal camper. De huurcamper was zeer nieuw, schoon en luxe. Goede bedden zowel achterin als het hefbed en van alle gemakken voorzien.

Wij komen zeker terug bij Noorderzon voor een nieuwe roadtrip !
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Albert en Alien uit Zevenhuizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Betrouwbaar en prettig bedrijf

Review: Wij hebben ruim 3 weken een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg gehad van alle belangrijke zaken. De camper stond brandschoon en netjes voor ons klaar.
Wij zijn op reis geweest met een camper die 100% aan onze verwachtingen heeft voldaan.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Ria Pasterkamp uit Alphen aan den Rijn
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima geregeld en gegaan allemaal

Review: Was wel verrast dat ik ook via Dutch Bull Campers had kunnen huren.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 06-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Hans en Tineke uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooie kampeerervaring!

Review: Voor niet-kampeerders een mooie ervaring.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 01-05-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Jonnie Mennnings uit Aalten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed geregeld

Review: Alle vragen, van tevoren netjes beantwoord.
Campers ( 2 x) stonden klaar.
Duidelijke uitleg ter plaatse.

Dus top.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 24-04-2022 kregen wij de volgende beoordeling van J.A.M. Wijngaard uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede uitleg over fijne camper, hoewel je nooit alles kan vertellen.

Review: De administratie bij het huren van een camper verloopt vlot bij Noorderzon. Duidelijk en compleet. De uitleg bij het ophalen is ook goed. Bij het bearlock systeem op het stuurslot heb ik wrs niet goed opgelet, maar daar leer je ook weer van. Bij het terug brengen van de camper en er zijn wat aandachtspunten dan zou ik die graag willen zien. Puur om te leren. Sorry voor de voorruit. Wat daar mis is gegaan weet ik niet. Te veel vegen. Dit was de tweede keer bij Noorderzon, volgend jaar de derde keer. Bedankt voor alles en de mooie en fijne camper.......
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-04-2022 kregen wij de volgende beoordeling van Conny uit Voorhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig klantgericht

Review: Door alle toestanden in de wereld is het heel lastig voor de leverancier om de leveringsdatum na te komen en/of te plannen. Om te voorkomen dat m’n geplande vakantie in duigen valt, zorgt Noorderzon Campers dat er, indien nodig, tzt een vervangende buscamper voor me staat. Alle lof voor deze mensen!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen