Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 22-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Gerrit Abma uit Joure
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ronduit uitstekend!

Review: Onze eerste camper ervaring en het smaakt meteen naar meer. Wij waren vrij laat met het huren van een camper en tijdens ons rondje langs mogelijke verhuurders viel de benadering van Noorderzon meteen op: meedenken, adviseren en uitstekende communicatie.
De camper die we huurden was perfect voor ons doel en de beleving, die we voor ogen hadden. Alles was picobello voor elkaar en keurig netjes. Mede hierdoor hadden wij een zeer geslaagde vakantie en komen zeker terug bij Noorderzon.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Lichtenvoorde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Kleine ergenissen

Review: Camper ophalen: zeer vriendelijke mensen.

Bij het ophalen werden twee kisten met bestek
Etc. In de garage gezet. Het bestek bleek niet
Schoon te zijn , voelde vettig aan. Het water uit de kraan smaakte en rook naar rotte eieren, ook
Na herhaalde malen spoelen nog niet schoon was
Dus koffie zetten met water en koken is niet mogelijk. Zelfs mijn hond wilde het water niet drinken. Dus zelf maar een grote kan kopen.

Camper terug brengen weer even vriendelijk

Ook na mijn ongeluk waar ik niets aan kon doen.

Was de hulp vaardigheid prima. Het jaar ervoor

had ik een camper die prima was. Kleine ergenissen laat ik voor wat het is. Groet Rob
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 18-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Fokko Hofman uit Workum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantgericht werken staat bij verhuurder en eigenaar hoog in het vaandel!

Review: Wij hebben voor twee weken een camper bij Noorderzon gehuurd. De eigenaar zat in Well in Limburg. Het voortraject, de informatie, begeleiding en afrekening door Noorderzon zijn professioneel en vriendelijk. Ook het halen en brengen bij de eigenaar in Well zijn uitermate goed verzorgd en kleine puntjes werden ook klantvriendelijk opgelost!
Kortom onze eerste ervaring met verhuurder en eigenaar zijn zeer positief!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Vincent van Zal uit TOLBERT
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig en verrassend maar kende ook beperkingen.

Review: Voor de eerste keer een camper gehuurd. Noorderzon werd mij door een vriend aangedragen en ik moet zeggen "een dikke pluim voor Noorderzon". Het team is zeer attent, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk, werkelijk niets op aan te merken.
De vakantie was heerlijk en het verblijf in de camper was perfect maar toch herhalen wij het voorlopig niet weer. Dit ligt niet aan Noorderzon of aan de camper maar aan ons. Wij, 64 en 47 jaar zijn nog te actief en willen nog heel veel dingen doen in de vakantie en dan ontdek je de beperkingen voor ons van een camper. Alles steeds weer inpakken en uitpakken, lastig in kleine straatjes en korte bochten ( onze camper was 7,44 mtr. lang en bijna 3 meter hoog) maar wij wilden ook van de omgeving waar wij kwamen wat zien en dan kwamen wij soms in heel lastige situaties waar we gelukkig goed en zonder schade zijn uitgekomen. Maar desondanks een heerlijke vakantie gehad met een prachtige super luxe Hobby camper.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Jaap uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: degelijk en betrouwbaar

Review: Goede service - inclusief afhalen van station - en een camper in prima staat.
Een vlotte en duidelijke afhandeling van de financiële zaken.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 12-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Martin&Irma uit Raalte
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima geregeld en ik weer een ervaring rijker

Review: last minute geboekt .
prima uitleg bij het ophalen . en alles was aanwezig wat ik nodig was .
vlotte bus geen mankementen.

ik zou het zo weer doen.

een prettige ervaring in totaal
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 11-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Herbert uit Nuland
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantvriendelijk, service, aanbevelenswaardig

Review: Na de reservering nog een paar kleine dingen laten veranderen. Geen probleem. No nonsens. Puur klantgericht 👍
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Buijsjes uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Enthousiast, kundig team

Review: Noorderzon hebben wij als kundig en zeer klantvriendelijk ervaren. Als we in de toekomst weer een camper willen huren of kopen gaan we eerst naar Noorderzon.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-09-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Klaus uit Apeldoorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: heerlijke reis, uitstekend georganiseerde camperverhuur

Review: Wij zijn zeer tevreden met Noorderzon campers: de communicatie vooraf is duidelijk en zorgvuldig, en achteraf ook. En daar tussenin een heerlijke reis in een prima camper.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Erwin uit Gorredijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastisch

Review: Afgelopen zomer samen met mijn vriendin met de camper naar Dobriach (Oostenrijk) gereden en daarna door gereden naar Novigrad (Kroatië). Echt geweldig. Alle tijd en het rijden is super je zit mooi hoog en alles is aanwezig.

Al met al een top vakantie gehad!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 29-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Gert uit Hoogeveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Grote keuze in mooie jonge campers

Review: Wij hebben voor de eerste keer gehuurd bij Noorderzon. Het assortiment huurcampers is zeer ruim. De campers zijn van particulieren die via Noorderzon verhuren en meestal nog jong en zeer goed onderhouden.
De ontvangst is gastvrij, de uitleg van de campers is helder, de huurvoorwaarden en huurprijzen zijn alleszins redelijk en marktconform. Kortom je huurt bij Noorderzon prima campers tegen goede voorwaarden.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 19-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van peter uit rosmalen
Beschrijf uw ervaring in een regel: super

Review: Wederom een camper gehuurd bij Noorderzon en deze keer terecht gekomen bij Roel Tjassens te Westervoort. Het ophalen en terugbrengen van de camper was heel goed geregeld en wat ook heel fijn was, was dat de verhuurder altijd bereikbaar was voor vragen en goede hulp bood (er dreigde een klein probleempje met de koelkast).
Prettige kerels die kundig advies geven en goede service bieden!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, Wat is het toch fijn om met een camper rustig door het buitenland te snorren, De vakantie begint écht op het moment dat je wegrijdt. Dit in tegenstelling tot 'vroeger' waarbij ik op de linker baan zo hard mogelijk naar het zuiden reed.

Tot volgend jaar!

Peter Sopar
Rosmalen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Bouke uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische vakantie gehad en we hebben genoten van onze camperreis door Frankrijk

Review: Erg jammer dat tijdens het inleveren van de camper men een issue maakt van een piepklein deukje in de tafel en hiervoor maar liefst € 140,00 in rekening brengt. Terwijl dit, volgens ons, ook al in de tafel zat toen wij de camper ophaalden. Dus goed opletten tijdens het halen van de camper of alles goed gecheckt is.
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 15-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van J uit Prins
Beschrijf uw ervaring in een regel: 1 geweldige ervaring, 1 zeer teleurstellende ervaring

Review: In 2018 voor de eerste keer een camper gehuurd bij Noorderzon. Ontzettend positief bevallen, goede service en contact vanaf reservering tot inleveren van de camper.
Op basis van deze goede ervaring in 2019 weer een camper geboekt bij Noorderzon. Tijdens de vakantie brak er bij regulier en normaal gebruik een draadje in/van de hordeur. Tijdens de vakantie contact opgenomen om dit mee te delen. Werd al bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door een van de eigenaren. Bij terugkomst werd de camper, nota bene door de eigenaar van Noorderzon, goed bevonden en met geen woord gesproken over financiële consequenties. Een paar dagen later volgde de eindafrekening en werd er een kleine € 300 ingehouden omdat er een volledige nieuwe hordeur geplaatst moest worden, rekening volledig voor mij. Hierover contact gezocht met Noorderzon en aangegeven dat er wmb verschil is tussen schade en slijtage bij normaal gebruik. Men vond het heel normaal om dit volledig in rekening te brengen waarbij ik door een van de medewerkerkers overigens zeer correct en professioneel te woord werd gestaan. De eigenaar(die zelf niet het lef had om mij te woord te staan maar dat overliet aan een van zijn medewerkers)kan veel leren van deze medewerker.

Als alles goed verloopt: een geweldig bedrijf! Bij tegenslag: zeer slechte communicatie en eenzijdige manier van handelen. teleurstellend en voor ons de laatste keer geweest dat we zaken hebben gedaan met dit bedrijf.
Beoordeeld met een:
5.0
en aanbevolen
Op 13-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van M uit V
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima

Review: Betrouwbaar en correct bedrijf, goede communicatie, mooie en jonge campers in de verhuur.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 12-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Fred uit Didam
Beschrijf uw ervaring in een regel: Helemaal TOP!

Review: Wij maakten een mooie reis door Noorwegen/Zweden met een goede en nette camper.

Boeken, afhalen en nazorg allemaal helemaal goed!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Lianne uit Hardegarijp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijke en vlotte afhandeling van diverse zaken

Review: Onze eerste vakantie met een camper. Gek, beetje spannend, maar heel veel zin in. Daardoor ook veel vragen. Via mail of telefoon werd alles keurig afgehandeld.
Voorafgaand een gezellige rondleiding door de camper gehad met uitleg van alle knopjes etc. Prima voor elkaar daar!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van André uit Westerbork
Beschrijf uw ervaring in een regel: Keurig net bedrijf!

Review: - vriendelijke mensen
- duidelijke voorwaarden
- prima onderhouden campers
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Albert De bruin uit Nieuwleusen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Was niks op aan te merken, gewoon top

Review: De eerste indruk is vaak de juiste

Netjes in en om het bedrijf

Wordt tijd voor je genomen

Wordt goed uit gelegd hoe het werkt
Afspraak is afspraak.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 07-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Mirjam uit Helmond
Beschrijf uw ervaring in een regel: Supervakantie gehad met geweldige camper

Review: Wij mochten de camper zelfs al vanaf 12.00 uur ophalen. De camper zag er top uit zodat we direct konden vertrekken. Tijdens onze reis hebben we geen problemen ondervonden en hebben volop kunnen geniet van onze vakantie. Ook het inleveren van de camper verliep erg prettig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 06-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Kees Parent uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Warmbad bij jullie

Review: Vakkundig, netjes ,rustig ,keurig en meedenken
Hier is de camper in goede handen

En de klant ook!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 02-08-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Marieke uit Bovenkarspel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een onvergetelijke vakantie!

Review: Wat hebben wij een mooie reis gemaakt met ons gezin de afgelopen 2 weken!. Met z'n zessen de camper opgehaald in Baarn, mooie camper en niks ontbrak.
We hebben gereisd door Duitsland, Frankrijk en via Luxemburg weer terug naar huis. Mooie plekken gezien, lekker geslapen in de camper en leuke mensen ontmoet. Het 'kamperen' is ons heel goed bevallen!

Fam. Pen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 30-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Moniek uit Oploo
Beschrijf uw ervaring in een regel: Erg prettig van het eerste tot het laatste contact!

Review: Gemakkelijk, snel en super vriendelijk!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 29-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Peter brandes uit Almere
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Alles was wat mij betreft perfect van af het moment van de booking tot het eind van de vakantie,alles op.tijd geregeld en zeker het contact met de eigenaar van de camper,En vandaar ook deze 10!

Ik zal ook zeker bij een volgende reis weer boeken bij Noorderzon campers.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 28-07-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Kees Brasser uit Den Helder
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een fijne ervaring bij Noorderzon

Review: Wegens een vrij late camper boeking kwamen wij uit bij Noorderzon. Zij hadden nog een camper beschikbaar in de periode die wij hadden om valantie te vieren. Wij boekten een 6 persoon sunlight a72 alkoof camper van nog geen jaar oud! Enige minpunt van de late boeking is dat wij helemaal naar Moerdijk moesten reizen vanuit Den Helder, maar dat namen wij voor lief. We waren allang blij dat wij een camper hadden. Na het mailen van een kopie rijbewijs en paspoort hebben wij om de reservering te bevestigen 1 weekhuur vooruit betaald. Voor ons was dat een aanzienlijk bedrag, een bevestiging dat de overstorting in goede orde was ontvangen was dan ook prettig geweest. Deze kwam niet, maar bij navraag kregen wij wel gelijk de bevestiging. Verder contact ging via de mail. Wij kregen ruim op tijd te horen waar exact wij de beschikbare camper precies op konden halen. Deze camper was van Dutch Bull campers in Moerdijk. Wij hadden gevraagd om op de ophaaldag zo vroeg mogelijk de camper op te kunnen halen (normaal 1600 op de vrijdag) na contact met Dutch Bull in de week voor vertrek konden wij de camper al om 1030 ophalen! Erg fijne vakantie gehad met een zo goed als nieuwe camper. Goed contact met zowel Noorderzon als Dutch Bull. Wik raden beide bedrijven aan!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen