Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 15-12-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Tryntsje Schaap uit Munnekeburen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mensen die weten waarover ze praten

Review: Ervaren en vriendelijk. Problemen adequaat oplossend en keurige inbouw verzorgd.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-11-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Drachten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wat een mooie ervaring was dit

Review: Wij hebben besloten om een camper reis te maken naar Noorwegen. Mijn vrouw is ziek en het is onbekend hoelang ze nog te leven heeft. Het was haar wens om naar Noorwegen te gaan. We zijn in oktober geweest, misschien niet de ideale tijd van het jaar, maar het was er in die tijd prachtig en lekker rustig. We hebben besloten om een camper bij Noorderzon campers te huren en hebben een kijkje genomen. Veel keuze en vriendelijke medewerkers. Onze twee volwassen kinderen gingen ook mee, dus een vierpersoons-camper moest het worden. Supermooie camper van een jaar oud. Reed geweldig, en heel comfortabel. Alles erop en eraan. Was vrij fris in Noorwegen, maar de verwarming hield ons goed warm. Als we weer een camper reis doen, wordt het weer een camper van Noorderzon campers. We werden voor de reis goed op de hoogte gehouden waar we op moesten letten. Filmpjes over het gebruik van de camper, plus een persoonlijke uitleg.

Ik zou zeggen, tot snel.

Rob
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 26-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Ton ten Barge uit Hengelo G
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig

Review: Prima en correct.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Liesdijksman uit Lemmer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super

Review: Super geen woorden voor
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 21-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Geert uit Diever
Beschrijf uw ervaring in een regel: Professionele persoonlijke organisatie

Review: Functioneert zoals een camperverhuurbedrijf zou moeten functioneren.
Er zijn genoeg camperverhuurbedrijven. Maar wilt u kwaliteit in product/communicatie en afhandeling dan adviseer ik Noorderzon.

Geert Room
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van jan duinkerken uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: 14 fantastische dagen en nachten gehad in camper

Review: 14 dagen met camper in Nederland van 1 tot en met15 oktober 2021. , 5 campings aangedaan in Zuid Holland ,Zeeland ,Noord Brabant en Gelderland.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Martin uit Uffelte
Beschrijf uw ervaring in een regel: uitstekend!

Review: Noorderzon Campers kunnen we zeker aanbevelen, verwachtingen zijn waargemaakt. Nette en schone camper, goede uitleg en begeleiding. En uitstekende service om op een late Zaterdagavond een kapotte band te komen vervangen bij Breda, vanuit Wolvega 2 uur rijden, waardoor we onze reis konden vervolgen!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Nieuwolda
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijk en kundig geholpen.

Review: Camperreisje van 5 dagen op zich goed bevallen.

De gehuurde camper is niet onze keuze om zelf te kopen maar had geen mankementen. Bij retourneren camper geen problemen.

Noorderzon makkelijk bereikbaar.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 08-10-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Wilma Schildmeijer uit Purmerend
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend!

Review: Alles loopt goed, informatie ter voorbereiding, het halen van de camper, de staat van de camper en de inboedel en het terug brengen. En met vragen kun je altijd terecht.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Alex uit Rotterdam
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een ervaring rijker en een illusie armer

Review: We hebben mooie plaatsen gezien en niets is makkelijker omdat met een camper te doen. Je bent binnen een zucht weg.
De camper zelf was nieuw ,maar met een aantal gebreken . De extra bedden die elektrisch naar beneden zouden moeten zakken werkte niet.
Het verduisterend gordijn in het slaapdeel was stuk en kregen het advies dat met ducktape te plakken . Dat werkte niet dus verholpen met lijmklemmen. De wc deur zat ook vast met ducktape.
De grootste ergernis waren de matrassen , veel te dun met als gevolg dat we de reis eerder hebben afgebroken met pijn in onze rug.
Beoordeeld met een:
5.0
en aanbevolen
Op 30-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Nettie vd Belt uit Emmeloord
Beschrijf uw ervaring in een regel: Je krijgt waar voor je geld!

Review: Goed bedrijf, sympathiek personeel, klantvriendelijk, goede campers…
Een aanrader!!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Leo uit Sleeuwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer prettige en informele behandeling.

Review: Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen van de camper werden wij op een zeer prettige en informele wijze te woord gestaan door uw medewerkers. De werking van de camper werd ons zeer duidelijk en vakkundig uitgelegd. Ook bij het terug brengen werd goed geluisterd naar inze ervaringen met de camper. Wij zijn dan ook zeer blij met de hele gang van zaken.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 20-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Erik uit Beek en Donk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede service, informatie en fijne camper

Review: Het kon niet beter. Heel betrouwbaar en kwaliteit op de eerste plaats. Fijne service ook.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 19-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van T.F. uit Julianadorp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede service maar wel opletten

Review: De camper voldeed aan de verwachtingen, prima voertuig. Ondanks dat de camper redelijk nieuw was waren er jammer genoeg enkele delen van de interieur afwerking die al los lieten. Hier kan Noorderzon in mijn beleving ook niets aan doen, dat heeft te maken met aflevering fabriek.

Helaas hadden wij ons niet gerealiseerd dat een Queensbed voor ons niet helemaal het juiste bed was. Wij zijn beide redelijk lang en dan is dit type bed niet helemaal geschikt. Een wijze les voor een volgende keer. Wat mij wel tegen viel is dat een keukeninventaris niet standaard in deze camper aanwezig was, moest apart bij gehuurd worden. Dat hoeft geen probleem te zijn als de geleverde spullen dan ook van goede kwaliteit is. Daar ontbrak het wel aan in dit geval. Het bestek was redelijk gedateerd waarbij het heft van vorken en lepels los zaten. Ook ontbraken er knappe soepkommen en/of dessertschaaltjes. We kregen verouderde plastic kommen mee waarvan er één bij gebruik gescheurd bleek te zijn.

Voor vertrek bij Noorderzon raad ik huurders wel aan om goed te controleren of de gastank en de watertank wel gevuld zijn. Wij werden bijna op pad gestuurd met een lege gastank, gelukkig werd dit op tijd gezien door de Noorderzon medewerker. We hadden daarentegen wel een lege watertank, wat weer heel vervelend is als je op een camping aan komt en na het opstellen van de camper er achter komt dat de tank leeg is.

Het lijkt misschien één klaagzang, dat is het zeker niet. Wat ik alleen aan wil; geven dat de huurder voor vertrek zelf ook moet controleren of alles goed is. We hebben verder geen problemen ervaren en zijn zeker tevreden met de gehuurde camper en de verleende service van Noorderzon.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 14-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Anja uit babberich
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed en betrouwbaar ,snelle reactie

Review: Snelle reactie terug,
betrouwbaar
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Eric & Akkie Piersma uit Makkum
Beschrijf uw ervaring in een regel: GEWELDIG

Review: Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen
Zeer duidelijke uitleg over het gebruik van een camper
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Wouter uit Sonnega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Behandeling door Noorderzon geweldig goed.

Review: De ontvangst, de voorlichting en uitleg en de gehele afhandeling zijn voor ons reden om Noorderzon bij vrienden en bekenden zeker aan te bevelen.
De camper voldeed geheel aan onze verwachtingen, maar we misten op de camping een auto om er eens even tussenuit te gaan.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 04-09-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Albert uit Noardburgum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima geholpen.

Review: Op mijn 2 jarige camper heb ik twee uitdraaisteunen laten plaatsen. Dit is tot volle tevredenheid gedaan. Daarnaast had ik een probleem met de lpg installatie. De lpgtank was niet hervulbaar. Deze werd door een nieuwe, reeds gevulde tank vervangen.
Verder had ik nog recht op een gratis vochtmeting. Uit deze meting bleek helaas dat een garagedeur onderin vol vocht zat. Gelukkig viel ook dit onder de garantieregeling en wordt deze vervangen.
Kortom Noorderzon is een bedrijf waarop je kunt bouwen. Vandaar 5 sterren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Johan uit Zeewolde
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles tiptop geregeld.

Review: Was voor ons de eerste keer dat we met een camper op pad gingen.
Alles werd vooraf zeer duidelijk, en geduldig uitgelegd.
Werden netjes geholpen door vriendelijke medewerkers.
Uiteraard moet er ook een negatieve klank tussen, maar volgens mij kunnen ze bij Noorderzon nog geen invloed uitoefenen op het weer.
Dus uiteindelijk niets dan lof.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Corne uit Zevenbergen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super eerlijk en betrouwbaar

Review: Alles wat ze beloven word geregeld, en het gaat niet wat anders dan bij andere camper zaken.

TOP0
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 23-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Jimmy uit Hoogvliet
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ondanks wat tegenvallend weer een prima vakantie gehad.

Review: Contact met de eigenaar verliep soepel. Mankement (vanwege de regen pas een paar dagen later ontdekt) met een van de luifelstaanders werd adequaat opgepakt. Toevallig stonden wij op een camping < 15 min. rijden vanaf Wolvega en kon ik direct terecht bij Noorderzon om het euvel te laten verhelpen.

Prima jonge Dethleffs Trend om in te rijden die overigens toch net niet aan alle verwachtingen qua slaap- en cabine-aircogenot voldeed (vandaar geen 5 sterren; 4,5 eigenlijk). Tweede (achtereenvolgende) jaar nu bij Noorderzon Campers gehuurd.

Het aanbod omvat betrekkelijk jonge, degelijke campers. Er is een behoorlijk ruime keuze. Wellicht dat Noorderzon (opnieuw) wil kijken naar het late ophaal- en het vroege terugbrengtijdstip van de camper. In voorkomende gevallen scheelt dat namelijk een huurnacht.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 15-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Michiel uit Ter Aar
Beschrijf uw ervaring in een regel: Klantgericht

Review: Fijn en snel contact
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 12-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Vincent uit Delfgauw
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top verhuurder waar je van op aan kan.

Review: Wij waren zeer tevreden over de service en dienstverlening van Noorderzon camper verhuur.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Koos & Erna Glazenborg uit Blijham
Beschrijf uw ervaring in een regel: 100% tevreden

Review: Onze ervaring met Noorderzon Campers is zonder meer goed/ uitstekend. Goede service, - uitleg en correcte behandeling. Alles is keurig verzorgd.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2021 kregen wij de volgende beoordeling van Jeanine uit Klundert
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima organisatie

Review: Na een inbraak in de camper gemaild, (‘s nacht)
Volgende dag (zondag) meteen antwoord
Alles keurig opgelost
Borg ook heel snel na het terugbrengen weer terug ontvangen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen