Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 21-05-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Mirjam uit Groningen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend

Review: We hebben een heerlijke week gehad met de gehuurde camper. Alles is perfect geregeld!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 29-04-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Femke en Jos uit Noordwolde-Zuid
Beschrijf uw ervaring in een regel: Eerste keer camperen, meteen verliefd!

Review: Wat een ontzettend fijn bedrijf. Bevlogen medewerkers, heel veel kennis, goede uitleg en ze denken met je mee. Wij gingen voor de eerste keer met de camper op vakantie en zijn meteen verliefd. Camper was super fijn, alles heel compleet. We hebben niks gemist. Prijs was prima. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-04-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Chris Nijhuis uit Wognum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Onze eerste camperervaring met Noorderzon Campers is naar tevredenheid verlopenheid verklopen.

Review: De communicatie (mondeling en schriftelijk) met de verhuurder in voorbereiding op het ophalen van de camper was positief. We kregen een nieuwe camper mee. Onderweg met de camper hebben wij helaas een aantal ongemakken gehad. Die hebben wij bij het terugbrengen van de camper met de verhuurder besproken.
Een aandachtspunt voor Noorderzon Campers is de afwikkeling bij het terugbrengen van de camper. Noem het maar de aftersales.
Je zou verwachten dat het doornemen van het opname/afwikkelformulier plaatsvindt aan de tafel in de showroom onder het genot van koffie of thee. En de vraag of je een leuke vakantie hebt gehad. We hadden een paar uur gereden om de camper terug te brengen. Nu werd het aan de balie afgehandeld.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 06-04-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Lydia Bieleman uit Zwolle
Beschrijf uw ervaring in een regel: We waren nog nooit met een camper weg geweest maar we hebben genoten

Review: Bij Noorderzon een camper gehuurd en weekje weggeweest. Alles voortreffelijk geregeld. Ook de keukeninventaris erbij gehuurd, dus waren van alles voorzien. Goede uitleg van de camper gehad en ook bij terugbrengen prettig geholpen. We gaan hier vaker een camper huren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 21-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Albert Schenkel uit Gorredijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prettige samenwerking

Review: We hebben inmiddels al een aantal jaren een prettige samenwerking met de verhuurafdeling van Noorderzon. Regelmatig gaat er een camper weg met de bemiddeling van Noorderzon dit tot ieders tevredenheid.

Met vriendelijke groet,
Bert en Rinskje Schenkel
BenRcamperverhuur Gorredijk
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Ton de Rooij uit Liempde
Beschrijf uw ervaring in een regel: prettig en betrouwbaar bedrijf die je problemen onderweg ook oplost

Review: inmiddels zo'n 7 jaar ervaring met dit bedrijf. Doen hun werk degelijk en prettig. Overzichtelijke website, goede afspraken in huur en verhuur.

Problemen als je onderweg bent op vakantie lossen zij in overleg met je op. Goed bereikbaar als je het nodig hebt.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 12-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Henk van der Vegt uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Verhuren en onderhoud altijd prima.

Review: Het verhuren van mijn camper inclusief de nodige afspraken met klanten gaat al jaren uitstekend. Voor het verhuren tbv een nieuw seizoen wordt er eerst een campercheck gedaan. Zelfs de vloer wordt extra schoongemaakt. Extra plus voor dit bedrijf.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Gauke uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfecte service en camper komt steeds in perfecte staat terug

Review: Door korte lijnen zijn afspraken helder en is overleg goed mogelijk.
Afspraken worden goed nagekomen en evt problemen worden vlot opgelost .
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Roel uit Tjassens
Beschrijf uw ervaring in een regel: Topbedrijf dat beloftes waarmaakt

Review: Wij verhuren onze campers deels door bemiddeling van Noorderzon Campers.
Ook kopen we campers bij hun en zij kopen campers van ons terug.
Altijd fijn zakendoen.
100% betrouwbaar en vriendelijke mensen, zowel de eigenaren als de personeelsleden.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Camperverhuur Salland uit Raalte
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijn contact!

Review: Wij verhuren al onze campers ook via Noorderzon en dat loopt prima! Er is fijn contact en alles is helder en duidelijk.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van CamperGast uit Prinsenbeek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top!

Review: Al enkele jaren ervaren wij een prettige, transparante en fijne samenwerking met Noorderzon Campers. Aanrader!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Bert uit Dronryp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Afspraak is afspraak bij Noorderzon, en daar houden wij van.

Review: Duidelijk en transparant.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van jan baron uit DRACHTEN
Beschrijf uw ervaring in een regel: perfect bedrijf

Review: beveel Noorderzon graag aan goedd service en zeer betrouwbaar komen al hjn afspraken na doe al jaren met plezier zaken met hun op alle gebieden van campers
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Lourens uit Garyp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Betrouwbaar en voor een redelijke prijs

Review: Ik heb mijn camper in 2020 gekocht en alle service gekregen die je mag verwachten zonder gezeur.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Arjan uit Groningen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een keurig bedrijf waarbij een kostbaar bezit in goede handen is.

Review: Ik verhuur mijn camper al een aantal jaar naar volle tevredenheid bij dit bedrijf. Zijn er voor je waar nodig en denken altijd goed mee.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 11-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Ilona uit Katwijk ZH
Beschrijf uw ervaring in een regel: Betrouwbare partner voor verhuurders en huurders van campers

Review: Noorderzon zorgt voor een optimale bemiddeling tussen verhuurders en huurders van campers. Ook bij eventuele onvoorziene zaken en problemen zijn zij altijd bereid een stapje extra te zetten.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van J. uit Kreulen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top bedrijf, aanrader!

Review: Er is veel keuze om te bekijken op het terrein van Noorderzon Campers. Vriendelijke en kundige medewerkers, en op al je vragen geven ze duidelijk en bovenal eerlijk antwoord. Dit zowel bij het advies als achteraf. Ook worden de garantiezaken netjes opgelost.

Noorderzon Campers is toch wel hét adres om een camper te kopen/huren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-01-2024 kregen wij de volgende beoordeling van Bert uit Ens
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend

Review: Prima
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 24-10-2023 kregen wij de volgende beoordeling van Peter uit Oegstgeest
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima camper

Review: We hadden een Dethleffs Just Go T7055 DBL automaat die in april 2023 op naam is gesteld.

Wat lastig was was het moeizame draaien van de voorstoelen.

We misten een achteruitrijcamera.

En qua gehuurde keukeninrichting was het karig en niet geheel compleet. Metalen bekers (loeiheet met koffie of thee) zijn niet fijn om te gebruiken. Veel te grote plastic 'glazen' en een garde die groter was dan menig bekertje of kom.

We misten een hamer, een waterpas, spandraden voor de zonneluifel, grondzeil, zachte bezem, ovenschaaltjes (fijn dat er een oventje in de camper zat), deurmatje binnen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 21-10-2023 kregen wij de volgende beoordeling van Thieu uit Akkrum
Beschrijf uw ervaring in een regel: Redelijk

Review: Camper gehuurd en daarmee een heerlijke vakantie beleeft Camper had alle luxe die je kan verwachten aan boord .Dan is het jammer dat de matrassen van het bed helemaal doorgezakt waren Dit ook gemeld en daar werd wat laconiek op gereageerd Wel werd er omdat we 100km over de afgesproken kilometers hadden gereden €20extra gerekend Jammer
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 04-10-2023 kregen wij de volgende beoordeling van JAN BARON uit Drachten
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima perfect goede service

Review: zoals hierboven beschreven een perfecte goed en snelle service zou zeggen kan niet beter, staan altijd voor je klaar en denken mee ook vreemde merken zoeken ze uit, ze proberen alles goed en goedkoop op te lossen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 04-10-2023 kregen wij de volgende beoordeling van Thomas uit Dalem
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel erg goed bevallen in een prima camper.

Review: Erg leuke vakantie gehad, was onze eerste keer met camper. Voor herhaling vatbaar. Wij vinden campings toch duidelijk leuker dan camperplaatsen. Rijden in camper moet even wennen, maar is zeer goed te doen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-10-2023 kregen wij de volgende beoordeling van Arie uit Nijkerk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ontzettend leuke mensen aan de telefoon met veel inf en duidelijke communicatie!

Review: Noorderzon geeft erg veel informatie.

Op alle vragen krijg je een duidelijk antwoord.

Ook bij een kleine storing onderweg werden wij goed geholpen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-09-2023 kregen wij de volgende beoordeling van Jan en Tiny van Veen uit Ravenswoud
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima informatie en communicatie.

Review: Vriendelijke en duidelijke informatie en uitleg.
Prima commu icatie ( mail/telefonisch)
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 30-09-2023 kregen wij de volgende beoordeling van F.J Knape uit Meerstad
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede ervaring met NoorderZon campers

Review: Super.!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen