Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 22-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Scharsterbrug
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Voor 2e maal een camper gehuurd wat weer een succes is geweest.
Weer een zo goed als nieuwe camper mee .
En ook weer een prima uitleg gehad en bij het terugbrengen is alles ook weer corect afgehandeld
Wij zijn zeer tevreden en komen ook zeker
groeten Nico en Anneke.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 19-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elze uit Assen
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima bedrijf, we konden de camper vroeger ophalen en later terugbrengen, dat was super fijn! Zo konden we mooi op tijd vertrekken.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 19-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Stan uit Oostelbeers
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima verhuurbedrijf met snel een reactie op vragen en duidelijke uitleg van mogelijkheden
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 18-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jos uit Gemonde
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima camper! Motorisch prima en prettig in gebruik!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 11-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bianca uit Sneek
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima verhuurbedrijg. Goeie uitleg door mensen die ervaring hebben met het reizen met een camper. Aandacht voor de klant staat hier hoog in het vaandel.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van R uit Zwolle
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Er een prima vakantie gehad met een camper van Noorderzon.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 31-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bram uit Zuidhorn
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima introductie (workshop, video, en nogmaals instructie bij het ophalen) bij eerste kennismaking met het huren van de camper
Heerlijke vakantie met een prima functionerende camper
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 31-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Remco uit Hendrik Ido Ambacht
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Wij hebben veel plezier beleefd aan de door ons gehuurde camper. Mooie complete camper. Bij het afhalen uitgebreide en duidelijke uitleg van ervaren camper gebruiker gekregen . Het huurproces en de afhandeling na afloop was goed geregeld. Afhaal locatie in Moerdijk was voor ons in de buurt en daardoor ideaal. Zeker een aanrader.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elly uit Zuidlaren
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Vlotte en duidelijke administratieve afhandeling, geen rompslomp en geen loze afspraken. Jammer dat de camper die ik huurde in de navigatie geen Scandinavische landen had. Een volgende keer zou ik er ook op letten hoeveel ramen van de camper ‘s nachts open kunnen. Maar een reuze leuke vakantie gehad met de camper zoals ik me hem inbeeldde vanaf de website.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van alexander uit Breda
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Professioneel, van info vooraf, gebruik vd camper middels you tube filmpje, afspraak met de verhuurder, de huur vd camper zelf en de afwikkeling m.b.t. het terugstorten van de waarborgsom. Top!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen