Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 17-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Harrie uit Westervoort
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Fijne camper, had alleen diverse gebreken. De koelkast deed het onderweg niet op 12 volt. Na de eigenaar diverse malen gebeld te hebben was het probleem niet op te lossen en konden we bijna 200 euro aan vlees e.d. na aankomst de prullenbak ik gooien.

Verder deed de 12 volt aansluiting op het dashboard het niet, zodat we onze koelbox ook niet konden gebruiken. Volgens de eigenaar deed deze het wel, maar na een sigaretten lader op een tankstation gekocht te hebben bleek dus dat deze niet werkte!
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 16-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Rogier uit Bolsward
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Voor het eerst een camper gehuurd bij Noorderzon. Er is erg veel keuze uit diverse camper, vriendelijk personeel ook telefonisch goed bereikbaar. De camper was erg schoon, alles goed onderhouden. Je krijgt een uitgebreide uitleg bij het ophalen, ze zijn flexibel en netjes.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Annie uit Nijetrijne
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Geweldige ervaring met Noorderzon Campers. Duidelijke info, correcte afhandeling.
We hebben een fijne vakantie gehad met de camper en zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit IJsselstein
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Duidelijke afspraken gemaakt en op papier, camper was goed op orde. De uitleg goed.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 04-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Aad uit Breezand
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Perfect
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 03-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wilbert uit Erp
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
voor ons de eerste keer op vakantie met een camper, bij noorderzon campers een camper gehuurd alles zeer goed geregeld camper in Well opgehaald bij Jelle en Mark Hettinga de camper stond er prima bij en alles is dan ook heel goed bevallen zeker voor herhaling vatbaar
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Heerenveen
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Camper gehuurd bij Noorderzon in Wolvega. Klantvriendelijk, behulpzaam, deskundig en met helder verhaal geholpen bij de uitzoeken van het type. Volgens huur-afspraken gehandeld. Ruime keuze. Prachtige ervaring gedurende één week en voor ons mooie proefperiode hoe een camper vakantie wordt ervaren (was de 1e keer). Luxe versie. Komt zeker in aanmerking voor herhaling en dan voor langere periode, minimaal twee weken. Vrij gevoel en flexibel reisschema
Groet Ank & Hans Bakker, Heerenveen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jolanda uit Maastricht
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Een camper huren.
Na een negatieve ervaring voorjaar elders is huren via Noorderzon een verademing. Alles goed en strak geregeld, prima communicatie vooraf en erna.
Wij hebben een camper gehuurd bij Henk en Petra uit Swalmen. Wat een mooi stel. De camper was compleet, goed in orde. Er was een uitgebreide uitleg. Retourneren ging soepel en de afhandeling was lekker snel. Kortom, als je wilt huren zit je bij Noorderzon goed. Ik kan het niet anders zeggen!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Peter en Jolanda uit Wolvega
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Wij hebben in juni 2018 drie weken de camper gehuurd bij Noordezon.
Kregen vooraf een goede uitleg, welke camper het beste bij ons zou passen.
De keuze werd een jonge detleff camper van alle gemakken voorzien.
Ruime koelkast met vriesvak, ruime garage voor de fietsen en wat fijn erg prettig vonden een bed in de lengte.
Onze vakantie starte met een goede uitleg over de camper, en service waar we van gebruik konden maken tijdens de vakantie, mocht het nodig zijn bij bijv pech.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad.
Het rijden met camper ging fantastsisch en het gevoel van vrijheid, makkelijk weer verder op pad te gaan , en zo veel te kunnen zien, is ons zeer goed bevallen.
Wij bevelen deze dealer zeker aan.
Hopen dat we in de toekomst weer zo op vakantie mogen gaan
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bert uit Monster
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Goeie duidelijke communicatie, nadat een camper was overboekt een alternatief snel aangeboden gekregen. Noorderzon is aan te bevelen bij het huren van een camper!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen