Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 11-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Mark uit Best
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend geholpen

Review: Last minute wilde ik een camper huren, en dat voor een afwijkende periode ( geen hele week ). Vanaf het moment van mijn aanvraag ben ik meer dan goed te woord gestaan en geholpen. Het viel me op dat de medewerkster alle moeite nam om dit te regelen, wat ook lukte.

De camper zelf was ook boven verwachting, zo goed als nieuw, erg compleet dus we konden zo vertrekken. De uitleg bij het ophalen was fijn, ook de instructie video vooraf een groot pluspunt, als onervaren kampeerder. Al met al een DIKKE 10!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Arno van den Heuvel uit Asten
Beschrijf uw ervaring in een regel: fantastisch

Review: Erg mooie camper gehuurd via Noorderzon.
prima service, goed geregeld!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Goes
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geen poespas. Snel geregeld. Beschikbaar voor vragen. Mooie nieuwe camper.

Review: ...
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Albert uit Staphorst
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfect georganiseerd, en een super vakantie gehad

Review: Voor ons eerste keer met een camper op vakantie, en dit is zeer goed bevallen, volgend jaar weer 1 huren bij Noorderzon is de bedoeling
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 08-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Rudi uit Kampen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goeie camper, fijne vakantie, beetje zuur eind.

Review: Net camper retourneerd. Kleine schade door fietsstuur, die op een drager stond, verhuurd door Noorderzon zelf. Wel volledige eigen risico berekend. De lege gasfles en niet te openen 2e gasfles waren geen reden om de euro 150 te matigen. Goeie camper, fijne vakantie gehad, beetje zure nasmaak.
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 04-08-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Lutske Wiersma uit Metslawier
Beschrijf uw ervaring in een regel: Erg fijne service!

Review: Dit jaar een camper gehuurd, dat is ons erg goed bevallen. Alles was top in orde!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 30-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van r.zwarts uit akkrum
Beschrijf uw ervaring in een regel: top verhuurbedrijf

Review: we zijn zeer tevreden over het bedrijf Noorderzon in wolvega.

nu voor het tweede jaar een camper gehuurd
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Marja uit Breda
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zoals gewoonlijk weer prima geregeld

Review: Voor de 4e keer camper gehuurd en weer dik in orde.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van T. Nijdam uit Tynaarlo
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een TOP bedrijf

Review: Vorig jaar een Occasion Camper gekocht bij Noorderzon, Na een paar x ermee op pad te zijn geweest kwamen we wat gebreken tegen en dat is keurig opgelost in de garantie tijd. Deze mensen staan voor hun product! Een dikke duim Fam T Nijdam
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 24-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Douwe uit Darp
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goed meedenkend camper verhuur/verkoop bedrijf

Review: Vanwege de coronacrisis werd de levering van onze nieuwe camper uitgesteld tot na onze geplande vakantie. Na dit aangegeven te hebben kwam Geert al snel met het voorstel om een huurcamper aan ons te lenen. En ook nog een zo goed als nieuwe op onze camper gelijkend model. We hebben daarmee met veel plezier onze vakantie mee gevierd.

Ik vind dit een top bedrijf
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Ronald de Jong uit PURMEREND
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wat ze beloven komen ze na.

Review: Dir jaar een Burstner Lyseo gehuurd. Opgehaald bij de eigenaar in Hoorn. Prima bevallen. Mooie camper in top staat. Met alles erop en eraan. Prima hulp en uitleg door de eigenaar. Voor herhaling vatbaar.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 13-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Olaf uit Dalfsen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeker voor herhaling vatbaar

Review: Op korte termijn nog een camper kunnen huren voor initieel een weekje weg. Aangezien wat meer tijd hadden hebben we de website in de gaten gehouden en bleek er een mogelijkheid om de camper die de week ervoor nog vrij bleek eerder te huren zodat we onze reis konden verlengen. De service en het contact met noorderzon was duidelijk en erg persoonlijk. Ook onderweg nog een probleempje gehad wat snel opgepikt werd waarbij we goed geholpen werden. Al met al een heerlijke periode gehad en een fantastische week kunnen reizen richting Zwitserland. Zoals gezegd voor herhaling vatbaar en bij noorderzon een echte aanrader.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jacky uit Hellevoetsluis
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooi nieuwe camper(ervaring)

Review: Voor de eerste keer een camper gehuurd. Noorderzon Campers heeft prachtige, bijna nieuwe en zeer complete campers met weinig km in de verhuur! Zeer klantvriendelijke benadering. Enige minpuntje is dat de camper bij terugkomst 's morgens voor 9.00 uur en ook weer schoon (van binnen en van buiten!) dient te worden ingeleverd. Dat is niet heel ontspannen als je de dag ervoor pas terugkomt van vakantie. Verder heel tevreden!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 10-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Hans Bakker uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heerlijke week in nieuwe, luxueuze en comfortabele camper ... Top

Review: Evenals voorgaande jaren een week op reis geweest met een bijna nieuwe, ruime, comfortabele camper . Ondanks minder goed weer een heerlijke tijd gehad. Klantvriendelijke instructie bij vertrek en na afloop bij de controle .

Aanrader voor kennismaking met campertochtjes
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Robert uit De Knipe
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gewldige camper om in eigen land met te rijden

Review: Met een nieuwe camper door Nederland gereden.
Luxe aan boord, prachtige routes door ons eigen land.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 07-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jan-Bart uit Son en Breugel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooie en nette camper, goede service

Review: Nette afhandeling van het huren van de camper. goed op hoogte gehouden voor de vakantie. omdat de camper niet verhuurd was konden we hem eerder ophalen waardoor de vakantie met een halve dag verlengd werd.
bij ophalen van de camper een goede uitleg dmv instructie filmpje wat later ook nog toegezonden werd.
Ook het inleveren verliep soepel.
Aardige verhuurders!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-07-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Arnhem
Beschrijf uw ervaring in een regel: Lekker flexibel

Review: Goede prijs/kwaliteit; goede bereikbaarheid; vlotte en klantvriendelijke behandeling; uitgebreide informatie ook ten aanzien van Corona en prettig contact met (plaatselijke) eigenaar.
Niet alleen Noorderzon is flexibel: ook de camper. We reden tussen de buien door naar de zonnigste plekken in Nederland.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jeroen uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend verhuurbedrijf

Review: Prima afhandeling en instructie vooraf. En een mooie grote camper!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Karin uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vrijheid met alle luxe van een huisje!

Review: Onze allereerste keer in een camper op vakantie.
WOW....wat een superfijne ervaring en ontdekking met dit huisje op wielen.
Overcompleet met alle luxe, reden we van het ene dorpje naar de andere, het onderweg zijn geeft al zoveel plezier! Het fijne overzicht op de weg wat je hebt, doordat je hoog zit en daardoor veel meer mee krijgt is voor je vakantiegevoel heel FIJN!
Wij zijn fan geworden op deze manier van bivakkeren.
Fietsen mee is echt een aanrader, kun je de omgeving veel beter verkennen, als je de camper hebt geïnstalleerd.
Misschien één minpuntje, wij misten een stopcontact bij de eethoek en bij de slaapplekken achterin, deze zaten nu bij het aanrecht, vonden wij minder handig, ivm dat je daar je spoelbak en gastoestel hebt!

Misschien een idee om daar op te letten als u een camper aanschaft!

De vakantie is echt voorbij gevlogen, mede door deze fantastische camper met alles erop en eraan!

Een fijne ervaring met een goede uitleg, een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke mensen.

Familie Veensma
Wolvega
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 24-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van joop uit wassenaar
Beschrijf uw ervaring in een regel: prima ervaring

Review: prachtige nieuwe camper in ontvangst genomen .
duidelijke uitleg via video .
Zeer tevreden met alles en voor herhaling vatbaar .
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 23-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Afke uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fantastische campervakantie gehad

Review: We hebben de camper gehuurd om uit te proberen of het bij ons zou passen. Dat is nu wel duidelijk: het past helemaal bij ons en we willen in de toekomst een camper aanschaffen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 20-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Herman uit Vleuten
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima camper en prima verhuurder

Review: Ik kan alleen maar lovend zijn. Camper was goed schoon en compleet opgeleverd. Ook de uitleg via filmpjes zeer effectief en efficiënt. Veel plezier gehad en ook bij de inlevering snel en goed geholpen. Aanrader voor als je een keer een camper wilt huren en ervaring op wilt doen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 18-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van HJG Sanders uit Beilen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wat een service. Super

Review: Twee jaar geleden onze camper gekocht bij Noorderzon campers. Nooit problemen tot gisteren. We kregen met geen mogelijkheid de koelkast aan de praat. Even een telefoontje naar Noorderzon. Ondanks de drukte kon ik direct even langskomen. Probleem in no time kosteloos opgelost. Wat een service.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-06-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Pierre Bernaert uit Renswoude
Beschrijf uw ervaring in een regel: montage valt wat tegen

Review: Voor overleg en info prima
Snelle montage
Bij ophalen geen uitleg!

Monteur zal het wel gecheckt hebben !!!!
Camper werd uit de stalling gehaald en voor neergezet en kon gelijk op kantoor betalen!!
Thuis op dak gekeken waarbij montagerail niet volledig in de kit zit en schuin staat (niet goed aangedrukt).
Binnen: regelaar bedrading vind ik slordig in zicht
aangebracht (geen kabel voor gebruikt)
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 29-04-2020 kregen wij de volgende beoordeling van Jacques Bakker uit Vledder
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam

Review: Omdat ik mijn camper toch niet kan gebruiken door het coronavirus en de werkplaats wel werk kan gebruiken heb ik bij Noorderzon Campers een Maxifan laten monteren. Goede uitleg en afspraken van Wilco gekregen en gemaakt. Omdat mijn camper geschorst is heeft Noorderzon met de garage kentekenplaten de camper vanuit de stalling opgehaald en na montage weer terug gebracht. Prima vakwerk geweldige service en bovendien nog een korting van 10% gekregen.
Hgr. Jacques Bakker.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen