Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Werkplaats

In onze werkplaats in Wolvega kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van het camperdeel van uw kampeerauto.

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw camper. Motorisch onderhoud laten we graag aan de specialisten over. Voor de opbouw van accessoires en schadeherstel bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Houd uw camper in topconditie

Wat moet er eigenlijk aan een camper gedaan worden om hem in een goede conditie te houden? Voor uw veiligheid is het van belang dat de elektrische installatie en de gasinstallatie in orde is, dit wordt bij een campercheck gecontroleerd. Voor het behoud van uw camper raden we altijd aan om jaarlijks een meting te laten doen van de vochtpercentages in de wanden, heeft een camper een vochtprobleem dan wordt dat in een vroeg stadium opgemerkt zodat de gevolgschade beperkt blijft.

Garantie

Heeft u een Sunlight camper van maximaal 5 jaar oud dan kunt u bij ons een vochtmeting laten uitvoeren om de vochtgarantie geldig te houden. Ook voor andere (garantie)werkzaamheden aan Sunlight campers kunt u bij ons terecht. Sinds januari 2020 zijn wij lid van BOVAG en is de BOVAG garantie van toepassing op al onze werkzaamheden. Meer informatie over de garantie vindt u in de algemene voorwaarden.

Tarief

Uurtarief voor reparaties en onderhoud: 105 euro inclusief BTW.

Voor de meest voorkomende extra’s werken we met vaste prijzen, zie hiervoor de verschillende mogelijkheden of bel/mail met Bernhard.

Mail: werkplaats@noorderzon-campers.nl

Telefoon: 0561 700205

Via WhatsApp kan ook: 06-12100752.
Dit nummer is alleen bedoeld voor werkplaats en WhatsApp, er kan niet naar gebeld worden.

Werkplaatswerkzaamheden uitsluitend op afspraak. Als u via onderstaand formulier een onderhoudsverzoek indient, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

   

   

  Inschrijven voor nieuwsbrief 'verkoop'

   

  U kunt zich hierboven ook direct inschrijven voor onze nieuwsbrief ‘verkoop’. Wij houden u dan per mail op de hoogte van wisselingen in onze handelsvloot, zodat u geen camper misloopt. De frequentie wisselt, maar u ontvangt de nieuwsbrief maximaal één keer per week. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer uitschrijven.

   

  Reparatie autodeel

  Voor reparaties aan het Fiat-autodeel bevelen wij aan:

   

  Losse onderdelen bestellen

  Wilt u uw camper niet bij Noorderzon Campers laten onderhouden, maar alleen onderdelen bestellen? Ook dat is inmiddels mogelijk voor diverse merken. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

  Sunlight logo   logo Dethleffs  Thetford logo extended  logo RDWNoorderzon Campers BOVAG lid