Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Werkplaats

In onze werkplaats in Wolvega kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van het camperdeel van uw kampeerauto.

Werkplaats-aanbieding – 10% korting en gratis haal-breng-service

Corona biedt ook mogelijkheden!
– 10% korting op werkplaatsfactuur
– Gratis* haal- en brengservice

De Corona uitbraak heeft voor vrijwel iedereen grote consequenties, dat geldt ook voor ons bedrijf.
Soms pakken een aantal zaken voor sommigen ook wat gunstiger uit, profiteer daarvan als het kan.

Het huurseizoen komt dit jaar pas later op gang dan andere jaren en sommige nieuwe campers kunnen pas later geleverd worden. De normale piek in de werkplaats in deze periode kunnen we daardoor een beetje afvlakken en we hebben tijd om wat extra werkzaamheden te doen voor derden. We merken dat veel camperaars met smart zitten te wachten tot het weer wat makkelijker wordt om met de camper op pad te gaan, zodra de overheden besluiten om een aantal beperkingen op te heffen verwachten we ook weer een piek in de werkplaats.

Nu rustig aan doen en straks weer keihard rennen en vliegen om alles klaar te krijgen vinden onze monteurs niet zo handig, daarom hebben we een paar acties bedacht om iedereen over de streep te trekken om de klussen nu uit te laten voeren. Profiteer hiervan en maak snel een afspraak!

1. U krijgt 10% korting op de volledige werkplaatsfactuur.
– geldig van 1 april 2020 tot 1 juni 2020
– niet geldig voor aanbiedingen waar al korting op gegeven is

2. Gratis haal- en brengservice bij reparaties >200 euro
– geldig van 1 april 2020  tot 1 juni 2020
– bij een minimaal factuurbedrag van 200 euro, anders 0,25 euro per gereden kilometer
– tot maximaal 50km reisafstand, daarboven 0,25 euro per gereden kilometer
– we gaan er wel vanuit dat er voldoende brandstof in de camper zit

Neem contact op met Wilco (chef werkplaats) op 0561-700 205 of via onderstaand formulier.

——————————————————————————————————————————————————————

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw camper. Motorisch onderhoud laten we graag aan de specialisten over. Voor de opbouw van accessoires en schadeherstel bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Houd uw camper in topconditie

Wat moet er eigenlijk aan een camper gedaan worden om hem in een goede conditie te houden? Voor uw veiligheid is het van belang dat de elektrische installatie en de gasinstallatie in orde is, dit wordt bij een campercheck gecontroleerd. Voor het behoud van uw camper raden we altijd aan om jaarlijks een meting te laten doen van de vochtpercentages in de wanden, heeft een camper een vochtprobleem dan wordt dat in een vroeg stadium opgemerkt zodat de gevolgschade beperkt blijft.

Garantie

Heeft u een Sunlight camper van maximaal 5 jaar oud dan kunt u bij ons een vochtmeting laten uitvoeren om de vochtgarantie geldig te houden. Ook voor andere (garantie)werkzaamheden aan Sunlight campers kunt u bij ons terecht. Sinds januari 2020 zijn wij lid van BOVAG en is de BOVAG garantie van toepassing op al onze werkzaamheden. Meer informatie over de garantie vindt u in de algemene voorwaarden.

Tarief

Uurtarief voor reparaties en onderhoud: 75 euro inclusief BTW.

Voor de meest voorkomende extra’s werken we met vaste prijzen, zie hiervoor de verschillende mogelijkheden of bel/mail met Wilco of Geert.

werkplaats@noorderzon-campers.nl

0561 700205

Werkplaatswerkzaamheden uitsluitend op afspraak. Als u via onderstaand formulier een onderhoudsverzoek indient, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief 'verkoop'

 

U kunt zich hierboven ook direct inschrijven voor onze nieuwsbrief ‘verkoop’. Wij houden u dan per mail op de hoogte van wisselingen in onze handelsvloot, zodat u geen camper misloopt. De frequentie wisselt, maar u ontvangt de nieuwsbrief maximaal één keer per week. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer uitschrijven.

 

Reparatie autodeel

Voor reparaties aan het Fiat-autodeel bevelen wij aan:

 

Losse onderdelen bestellen

Wilt u uw camper niet bij Noorderzon Campers laten onderhouden, maar alleen onderdelen bestellen? Ook dat is inmiddels mogelijk voor diverse merken. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Sunlight logo   logo Dethleffs  Thetford logo extended  logo RDWNoorderzon Campers BOVAG lid