Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beveiliging

Extra slot op zijdeur of garage

€ 115,-

 

Drie sloten met gelijke sleutels voor zijdeur of garage

€ 295,-

 

Fiamma cabinedeurslot (per 2) - niet i.c.m. plissee verduistering

€ 145,-

 

HeoSafe cabinedeurslot (set van 2) - kan i.c.m. plissee verduistering

€ 195,-

 

Set HeoSafe sloten op cabinedeuren en zijdeur - speciaal voor Sunlight en Carado

€ 495,-

 

Set HeoSafe sloten op cabinedeuren, garagedeuren en zijdeur - speciaal voor Sunlight en Carado

€ 695,-

 

Bearlock voor handgeschakelde campers

€ 615,-

 

Bearlock voor automaat campers

€ 680,-

 

 

 

U heeft een prachtige camper, helemaal naar uw zin en volledig naar wens ingericht. Uw camper is bedoeld om schitterende reizen te maken en de mooiste plekjes op te zoeken. In de praktijk komt het wel eens voor dat u uw camper op een minder veilige plaats moet parkeren omdat u iets wilt gaan doen of bezichtigen.

Om te voorkomen dat iemand anders ongevraagd gebruik gaat maken van uw trotse bezit kunt u een aantal maatregelen treffen. Hieronder een beschrijving van de meest voorkomende beveiligingsmaatregelen.

 

Extra sloten op de zijdeur of garagedeur

We kunnen op de meeste campers extra sloten aanbrengen zodat inbrekers veel moeite zullen hebben om de deur te forceren. Deze sloten zijn eventueel is sets van drie leverbaar met gelijke sleutels. Deze sets zijn ideaal voor campers met een zijdeur en twee garagedeuren.

Deze extra sloten worden aan de buitenzijde van de camper gemonteerd en zijn alleen vanuit de buitenzijde te bedienen. Wilt u de zijdeur ook van binnenuit kunnen bedienen ga dan voor de HeoSafe sloten:

 

HeoSafe sloten voor cabine en zijdeur (universeel of speciaal voor Sunlight en Carado)

De HeoSafe sloten op de zijdeur kunnen ook van binnenuit bediend worden, zo kunt u ’s nachts de camper ook optimaal vergrendelen voor een goede nachtrust. HeoSafe heeft een speciaal slot ontwikkeld voor veel modellen van Sunlight/Carado, dit slot wordt perfect ingebouwd in het bestaande deurpaneel zodat alles er mooi origineel uitziet.

 

Deursloten cabinedeuren

Voor de meeste gangbare campers kunnen we deursloten leveren en monteren waarmee u de voorportieren van binnenuit snel en degelijk kunt vergrendelen. Het dievengilde heeft een techniek ontwikkeld waarbij ze in enkele seconden de portieren kunnen openbreken zonder dat ze veel lawaai maken. Direct onder de handgreep wordt er een schroevendraaier door het (dunne) blik getikt waarmee ze de vergrendelingspal openen.

Voor campers zonder plissee verduistering kan er een Fiamma slot gemonteerd worden en voor campers met plissee verduistering heeft HeoSafe een mooie oplossing.

 

Bearlock

Tegen inbraak helpt het niet, maar de kans dat uw camper gestolen wordt is met dit slot ineens een heel stuk kleiner geworden. Het originele slot van Bearlock is simpel (geen elektronica) en uiterst effectief. Bij handgeschakelde modellen wordt er een mechanische vergrendeling gezet op de versnellingspook, hierdoor is uw camper niet interessant voor dieven.

Veel verzekeraars eisen of adviseren Bearlock.

De voordelen:

  • betrouwbaar
  • geen abonnementskosten
  • geen onderhoud
  • effectief
  • werkt preventief door naamsbekendheid
  • 10 jaar garantie

U kunt via het formulier hieronder direct een afspraak maken. Heeft u vragen, bel ons gerust op 0561-700 205.

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief 'verkoop'

 

U kunt zich hierboven ook direct inschrijven voor onze nieuwsbrief ‘verkoop’. Wij houden u dan per mail op de hoogte van wisselingen in onze handelsvloot, zodat u geen camper misloopt. De frequentie wisselt, maar u ontvangt de nieuwsbrief maximaal één keer per week. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer uitschrijven.