Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera met kabel en losse monitor

€ 650,-

 

Achteruitrijcamera met kabel en 2DIN radio als monitor

€ 775,-

 

Garmin campernavigatiesysteem met draadloze camera en los scherm op het dashboard

€ 750,-

 

X-Zent campernavigatie met ingebouwd 2DIN scherm en achteruitrijcamera met kabel geïntegreerd in het derde remlicht

€ 1495,-

 

Heel handig zo’n achteruitrijcamera. Bij goed gebruik kan een achteruitrijcamera schades aan de achterbumper, fietsenrek, achterwand of dakrand voorkomen. Let op, een achteruitrijcamera is een hulpmiddel en kan geen ‘echte ogen’ vervangen.

We hebben goede ervaringen met diverse systemen. Draadloze systemen hebben over het algemeen een minder zuiver beeld dan bekabelde systemen. Vaak wordt een camerasysteem geïntegreerd met een navigatiesysteem. Bij de keuze van een navigatiesysteem is het handig om te kijken of de afmetingen van het voertuig ingevoerd kunnen worden, sommige systemen houden er dan ook rekening mee tijdens het navigeren. Op deze manier komt u niet voor lage tunnels of te smalle wegen te staan met uw camper.

Camera’s zijn er in allerlei soorten, we hebben diverse mogelijkheden:

  • Achteruitrijcamera met kabel en losse monitor
  • Achteruitrijcamera met kabel en 2DIN radio als monitor
  • Garmin campernavigatiesysteem met draadloze camera en los scherm op het dashboard
  • X-Zent campernavigatie met ingebouwd 2DIN scherm en achteruitrijcamera met kabel geïntegreerd in het derde remlicht. Dit systeem is ontwikkeld voor Sunlight, maar kan ook ingebouwd worden in een Carado of met een andere camera in diverse andere merken.

U kunt via het formulier hieronder direct een afspraak maken. Heeft u vragen, bel ons gerust op 0561-700 205.

 

 

Inschrijven voor nieuwsbrief 'verkoop'

 

U kunt zich hierboven ook direct inschrijven voor onze nieuwsbrief ‘verkoop’. Wij houden u dan per mail op de hoogte van wisselingen in onze handelsvloot, zodat u geen camper misloopt. De frequentie wisselt, maar u ontvangt de nieuwsbrief maximaal één keer per week. Uiteraard kunt u zich te allen tijde weer uitschrijven.