Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Noorderzon Campers is dealer van het luxe, Duitse merk Dethleffs.
Dethleffs is één van de merken uit de Erwin Hymer Groep. Garantie voor kwaliteit dus.

Noorderzon Campers verhuurt en verkoopt al jaren naar volle tevredenheid campers van Dethleffs. Een Dethleffs camper wordt daarbij gezien als de luxe grote broer van het merk Sunlight. Er zijn diverse types en indelingen beschikbaar.

Wij bieden een aantal voordelen als u bij ons een Dethleffs camper koopt:

Uniek: GRATIS 2 jaar onderhoud aan het camperdeel van uw nieuwe Dethleffs
Koopt u een nieuwe Dethleffs camper bij Noorderzon Campers dan krijgt u niet alleen twee jaar fabrieksgarantie van Dethleffs, maar verzorgt Noorderzon Campers de eerste twee jaar ook het onderhoud aan het camperdeel van uw kampeerauto.

Dit aanbod bevat:
* Vochtcheck na 1 jaar
* Volledige campercheck en vochtcheck na 2 jaar

Eerst huren, dan kopen bij uw Dethleffs dealer
Wij hebben een ruim aanbod van indelingen te huur.
Dus voordat u uw nieuwe Dethleffs camper koopt, is het bij Noorderzon Campers mogelijk om eerst een Dethleffs camper te huren. Kijk hier voor alle Dethleffs huurcampers.

Financieel voordeel: verhuur uw nieuwe Dethleffs via Noorderzon Campers
Wij bieden een unieke mogelijkheid: koop een Dethleffs bij Noorderzon Campers en wij verhuren de camper.  Noorderzon Campers helpt u om uw camper op een goede en veilige manier te verhuren. Met onze uitstekende begeleiding, persoonlijke benadering, goede service en jarenlange ervaring zorgen we elk jaar voor zo’n 1.000 fantastische campervakanties.

Voor onze klanten zijn we doorlopend op zoek naar eigenaren die een goede en jonge campers willen verhuren. Voor meer informatie, kijk op onze site bij Verhuurbemiddeling –>

Financiering mogelijk
In samenwerking met Erwin Hymer Group Finance is financiering van uw nieuwe Dethleffs camper altijd bespreekbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Kijk voor mee informatie op de site van de Erwin Hymer Group Finance.

Nieuwe Dethleffs camper kopen
Aangezien wij dealer zijn van Dethleffs kunnen wij nieuwe campers leveren. Na levering zorgen we voor een uitstekende nazorg en afwikkeling van eventuele garantiepunten. Voor een overzicht van nieuwe Dethleffs modellen in onze showroom, kijk op onze site bij Nieuwe Dethleffs campers te koop. 

Gebruikte Dethleffs camper kopen
Ook voor een gebruikte camper bent u bij Noorderzon Campers aan het goede adres. Veel campers zijn hier voor het eerst verkocht, vandaar dat we de campers goed kennen en we de exacte historie weten. Ook bieden wij regelmatig ex-verhuur campers aan tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een overzicht van (jong-)gebruikte Dethleffs campers, kijk op onze site bij Gebruikte Dethleffs campers te koop.

 

Op de hoogte blijven van het aanbod?

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van het aanbod Dethleffs campers die te koop komen? We kunnen u maximaal 1x per week op de hoogte houden van al het nieuwe aanbod dat bij ons binnen komt.

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief verkoop.

Dethleffs uitvoeringen

Dethleffs Camper Van GlobetrailDethleffs Camper Van Globetrail
Dé buscamper van Dethleffs beschikbaar in verschillende indelingen en lengtes. Alles wat een moderne buscamper aan boord moet hebben.
Lees meer over de Globetrail–>

Dethleffs GlobebusDethleffs Globebus
De compacte en toch comfortabele uitvoering ‘Globebus’ staat garant voor veel camperplezier voor 2-4 personen.
Lees meer over de Globebus–>

Dethleffs Globebus GODethleffs Globebus GO
De nieuwe Globebus Go is zo compact en wendbaar dat zelfs smalle wegen en lage doorgangen hem niet kunnen stoppen.
Lees meer over de Globebus GO–>

Dethleffs Just CampDethleffs Just Camp
Standaard voorzien van een krachtige 140 pk motor. De Just Camp kenmerkt zich door het frisse jonge interieur en de gunstige prijs. Er zijn verschillende indelingen mogelijk.
Lees meer over de Just Camp–>

csm 2021 12 DET JustGo T7055EB Salerno frontal beifahrerseite flach Mj24 9f3594b0ca 0e1d8a91f9Dethleffs Just GO
Comfort, kwaliteit, service: zelfs in de basisversie is het model van alles voorzien om met maar liefst vijf personen te kunnen genieten van een ontspannen tijd.
Lees meer over de Just GO–>

Dethleffs Trend
De uitvoering ‘Trend’ binnen de Duitse Dethleffs familie is een populaire camper. Ideaal als u zoekt naar een sportieve camper met een strakke afwerking.
Lees meer over de Trend–>

Dethleffs PulseDethleffs Pulse
De Pulse kenmerkt zich door sfeer, licht en praktische details. Voor net dat beetje extra genieten en luxe.
Lees meer over de Pulse–>

Hier vindt u de volledige brochure van Dethleffs voor modeljaar 2024.