Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief juni 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:

– Noorderzon Campers Dethleffs dealer
– Sunlight in de Kampeer & Caravan Kampioen
– Reiservaringen van camperfans

Noorderzon Campers Dethleffs dealer
Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan toen wij op 20 mei in het Duitse Isny im Allgäu de handtekening mochten zetten onder het Dethleffs dealerschap. Sinds april 2018 is Noorderzon Campers al Sunlight dealer en dat beviel zo goed, dat we de vloot graag wilden uitbreiden met het luxe merk Dethleffs. Zowel Sunlight als Dethleffs campers vallen onder de Duitse Erwin Hymer Groep.

Dethleffs campers zijn er in erg veel verschillende uitvoeringen en indelingen. Van de compacte Globebus tot de populaire Trend of de sfeervolle Pulse, alles is mogelijk. Dethleffs bouwt inmiddels al 85 jaar vrijetijdsvoertuigen en die ervaring zie je terug in alle modellen. Veiligheid, eersteklas afwerking, eindeloos veel opties, kortom: een echte vriend van de familie!

De eerste Dethleffs modellen (modeljaar 2020) zijn inmiddels besteld en worden in oktober/november in Wolvega verwacht. We zullen de campers van Dethleffs zowel voor de verkoop als verhuur gaan inzetten. Lees op onze website meer over het Dethleffs dealerschap.

Sunlight in de Kampeer & Caravan Kampioen
“Luxe ogend ruimtemonster”, zo beoordeelt de jury van de Kampeer & Caravan Kampioen (KCK) de Sunlight I68. Een erg mooie beoordeling waar wij als Sunlight dealer natuurlijk trots op zijn. Het volledige testverslag vindt u in de KCK-editie van mei.

De KCK is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa en wordt elf keer per jaar uitgegeven door de ANWB. In de editie van mei wordt Sunlight goed vertegenwoordigd. Zo bevat deze uitgave enerzijds de kennismaking met de unieke Sunlight T66 en T68 Bucket Edition en daarnaast een prachtig testrapport van de I68. Op onze website kunt u beide artikelen nalezen.

Reiservaringen van camperfans
Bij het retourneren van campers horen wij vaak enthousiaste verhalen van klanten over de camper en hun vakantiebestemming(en). Zo genieten wij elke dag een beetje mee! Regelmatig delen huurders hun ervaringen ook online met ons, zodat wij u ook kunnen laten meegenieten. Wellicht leest u nog leuke tips. Hier kunt u deze ervaringen lezen. Heeft u onlangs ook een camper bij ons gehuurd en wilt u uw ervaring delen? Dat kan via: reiservaring delen.