Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief oktober 2018

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen: Camper Outlet: het programma krijgt vorm | Vacatures bij Noorderzon Campers

Camper Outlet: het programma krijgt vorm
Vorige week waren Haye en Geert aanwezig op de Kampeer en Caravan Beurs in Utrecht, op de stand van Sunlight. En dat was gezellig! Zelf houden we ook wel van het organiseren van een leuke beurs (op een knusse 6.000 m2) dus van 15 t/m 18 november bent u welkom op onze eigen Outlet in Wolvega.

Net zoals voorgaande jaren kunt u deze vier dagen weer volop camperinspiratie bij ons opdoen. Er zullen ongeveer 85 campers aanwezig zijn die u op uw gemak van binnen en buiten kunt bekijken. Huurcampers, jonge occasions en nieuwe Sunlights (2018 én 2019 modellen), u vindt zeker wat u zoekt. Daarnaast zijn er uiteenlopende workshops en presentaties om u een goed beeld te geven van het reizen in een camper. Zo zijn er meerdere sessies waarin het gebruik van een camper wordt toegelicht en kunt u proefritten maken (rij-instructrice Tineke zal alle proefritten voor de dames voor haar rekening nemen). Ook is Arie de Ruijter aanwezig, auteur van het boek ‘DUS U WILT een Camper?‘. Arie kan u alles vertellen over het kopen van een camper.

Naast 85 campers, diverse workshops en gratis hapjes en drankjes hebben we natuurlijk ook leuke acties: een vroegboek-aanbieding voor onze huurcampers, een jaar gratis camperverzekering en duizenden euro’s voordeel op de aankoop van een nieuwe Sunlight van modeljaar 2018. Het laatste nieuws over de Outlet vindt u op onze website. U bent van harte welkom van 15 t/m 18 november tussen 8.30-17.00 uur in Wolvega.

Vacatures bij Noorderzon Campers
Noorderzon Campers groeit; het aantal reserveringen, (koop)campers, werkplaatsorders, goede ideeën en schoonmaakbeurten, het wordt steeds drukker. We zoeken nieuwe collega’s om samen al dit werk te verzetten. Op dit moment hebben we drie vacatures:

  • Camper / caravan monteur (32-40u)
  • Werkplaatsreceptionist (32-40u)
  • 60+-ers voor klaarmaken verkoop- en verhuurcampers (flexibele uren)

Lijkt het u leuk om in een klein team te werken en onze klanten een onbezorgde campervakantie te bezorgen? Dan ontvangen wij graag uw CV en motivatie. De volledige vacatures vindt u hier.