Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Drukte en gezelligheid tijdens de Outlet

Van 15 t/m 18 november 2018 vond in Wolvega wederom de jaarlijkse Camper Outlet plaats. Deze vierde editie gaat de boeken in als een erg drukke en gezellige versie!

De dagen voorafgaand aan zo’n beurs zijn telkens weer behoorlijk heftig. Er moet dan altijd nog vanalles gepoetst, geregeld en verplaatst worden en met een groeiend aanbod campers is dat logistiek gezien soms best een kluif! Desalniettemin waren we er op donderdagochtend helemaal klaar voor en kon het feest beginnen.

Al meteen op de eerste dag was het gezellig druk! Veel bekenden kwamen langs om alvast hun huurcamper voor 2019 te reserveren, maar daarnaast konden we ook veel nieuwe bezoekers verwelkomen. Wat de workshops betreft viel met name het proefrijden onder leiding van professioneel rij-instructrice Tineke de Ruijter bijzonder in de smaak. Maar ook de presentaties rondom het gebruik van een camper, het kopen van een camper en de rondreizen van Cosse Camper Adventure werden goed bezocht.

Op vrijdag, zaterdag en zondag nam het aantal bezoekers nog verder toe en konden plaatsgenoten, klanten, vrienden en bekenden genieten van meer dan 80 nieuwe en jong-gebruikte campers. Minpuntjes? Eigenlijk niet; we spraken veel bezoekers die blij worden van mooie campers (en daar worden wij dan weer heel blij van). En als we dan toch een minpuntje moeten benoemen: op zondag om 15u waren we compleet door alle hapjes heen…. Dat maken we graag goed met u tijdens de volgende beurs, de Eindejaars SALE van 27 t/m 30 december 2018.

Alle bezoekers enorm bedankt voor de getoonde belangstelling! Hieronder wat foto’s om nog even na te genieten. We zien u graag weer terug bij Noorderzon Campers in Wolvega! Outlet sfeerbeeld binnen Outlet sfeerbeeld binnen Outlet sfeerbeeld binnen Outlet sfeerbeeld buitenOutlet sfeerbeeld ingang Outlet sfeerbeeld buiten