Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief februari 2020

In de nieuwsbrief van deze maand komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voorjaarsfeest 13 en 14 maart: programma en acties |
  • De NKC beoordeelde de nieuwe Fiat Ducato 9-traps volautomaat |
  • Noorderzon Campers op bezoek bij de Dethleffs fabriek |

Voorjaarsfeest 13 en 14 maart

Het programma én de acties voor het Voorjaarsfeest zijn bekend
Over drie weken is het alweer zover: het Voorjaarsfeest van Noorderzon Campers. Ook dit jaar hebben we weer een leuk programma samengesteld, door en voor camperaars. Dit jaar heeft de show een extra feestelijk tintje, vanwege het tienjarig bestaan van Noorderzon Campers. Dat jubileum willen we graag met u vieren! Tijdens het Voorjaarsfeest trakteren we dan ook op twee bijzondere aanbiedingen:

  • Alle klanten die op 13 of 14 maart in Wolvega voor minimaal één week een camper huren, krijgen van ons een Cadac Safari Chef 2 Lite gasbarbecue t.w.v. EUR 109,95 cadeau! Echt een ideale ‘chef’ om mee te nemen tijdens uw camperreis, zodat u heerlijk kunt genieten.
  • Wilt u een camper kopen? Ook dan is het Voorjaarsfeest een goed moment om bij ons langs te komen. U kunt dan extra voordelig ons jubileumpakket aanschaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de variant met: lichtmetalen velgen, een 140 Wp zonnepaneel, slangbreukbeveiliging Gasstop, een cabinemat én een unieke Noorderzon Campers deurmat voor slechts EUR 500, inclusief montage. De normale prijs hiervan is ruim EUR 2.100.

Het volledige programma met alle tijden, de details van de acties en het laatste nieuws over het Voorjaarsfeest vindt u op onze website of op ons Facebook-evenement.

We hopen u allemaal te begroeten op 13 en 14 maart (ook gewoon-voor-de-gezelligheid bent u natuurlijk van harte welkom)!
En we zouden het heel leuk vinden als u op Facebook laat weten dat u komt! (hoeft niet, mag wel).

De NKC beoordeelde de nieuwe Fiat Ducato 9 traps vol-automaat

De Nederlandse Kampeerauto Club onderzoekt maandelijks een stukje ‘campertechniek’; in Kampeerauto 2 van 2020 werd daarbij de nieuwe Fiat Ducato 9G Tronic automaat uitgeprobeerd. Voor ons een interessant onderzoek, aangezien al onze nieuwe Sunlight en Dethleffs automaten (modeljaar 2020) deze motor bevatten.
En vanaf het najaar 2020 hebben wij ook diverse 9-traps automaat jong-gebruikt (van Dethleffs, Sunlight, Bürstner en Carado) te koop.

De belangrijkste conclusie die de NKC trekt, is dat deze nieuwe automaat voor veel comfort en gemak zorgt. Zonder al te technisch te worden: de koppelomvormer met kruipeffect zorgt voor een ontspannen rijervaring, in het bijzonder tijdens files. Schakelen gaat zonder merkbare stoten en de eco stand van het bijgeleverde Eco-pack zorgt voor een duidelijk lager verbruik.

Voor bestuurders die liever niet (altijd) het heft uit handen geven is er nog altijd een optie om zelf op- en af te schakelen, wat weer handig is in de bergen of bij het gebruik van oprijblokken. Kortom: deze automaat is echt een aanwinst! U kunt ons volledige nieuwsbericht hier nalezen.

Wilt u zelf eens ervaren hoe deze nieuwe automaat rijdt? Kom dan een proefrit maken tijdens ons Voorjaarsfeest op 13 en 14 maart.

Noorderzon Campers op bezoek bij de Dethleffs fabriek

Van 9 t/m 11 februari is het team van Noorderzon Campers afgereisd naar Isny im Allgäu voor een bezoek aan de fabriek van Dethleffs. Het waren bijzonder gezellige en leerzame dagen. Tijdens de rondleiding bij Dethleffs merk je dat zo’n duizend medewerkers dagelijks bezig zijn een mooi en kwalitatief goed eindproduct neer te zetten.

Het productieproces is uitgedacht en alles gebeurt met een goede reden. Zo zijn gereedschapskisten bekleed met vloerbedekking om beschadiging van de camper te voorkomen en worden materialen exact op het juiste moment bij de juiste camper geleverd. Verrassend genoeg vindt er nog vrij veel handwerk plaats.

Kennis en vakmanschap zijn duidelijk nog heel belangrijk (wat we natuurlijk al een beetje verwacht hadden bij zo’n Duitse fabriek). Al met al kijken we terug op een geslaagde reis en kijken we met nog meer waardering naar al het camperschoon dat vanuit Isny naar Wolvega wordt getransporteerd.