Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief maart 2017

Het camperseizoen staat weer op het punt van beginnen. Daarom organiseert Noorderzon Campers op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart in Wolvega een groot Voorjaarsfeest met allerlei activiteiten.

Wij nodigen iedereen uit om dit feest met ons mee te vieren. En als u langskomt in Wolvega, maakt u kans op een week gratis camperhuur*.

Gratis week camperhuur*
Iedereen die ons op 10 of 11 maart bezoekt, maakt kans op een unieke prijs: 1 week gratis in één van onze campers op vakantie.
Bij uw bezoek vult u het actieformulier in en dingt u mee naar deze prachtige hoofdprijs!

Hebt u reeds een camper bij ons gehuurd: de prijs is ook in te ruilen voor een ‘waarde cheque’ t.w.v. 500 euro. Zie ook onze actievoorwaarden*.

Gratis proefrijden in één van onze campers
Altijd al een keertje willen ‘voelen’ hoe het nu is om een keer in een camper te rijden?

Maak dan gebruik van ons aanbod om – samen met een ervaren camperaar – een rondje in één van onze campers te rijden. En als u een geldig rijbewijs hebt, mag u uiteraard zelf achter het stuur kruipen.

Het proefrijden is op beide dagen mogelijk tussen 9.30 uur en 16.00 uur op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst rijdt’ en ‘vol = vol’.  Vooraf opgeven is niet mogelijk.

Workshop – Gebruik van een camper onderweg
Deze workshop is leuk als u nog niet zoveel ervaring met het ‘camperen’ hebt of voor mensen die al een camper bij ons hebben gehuurd.

Tijdens deze uitleg/demonstratie worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:
– Rijden in de camper: afmetingen, brandstofverbruik, parkeren, achteruitrijden
– Op de camping: voorkom schade, waterpas zetten, luifel uitzetten
– Tijdens het verblijf: koelkast, toilet legen, watertanks vullen/legen

De workshop duurt ongeveer een half uur en begint op beide dagen om 10.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Campers te koop
Overweegt u een andere camper te kopen? We hebben altijd scherp geprijsde campers te koop. Voor het volledige aanbod kijk op onze site bij: Campers te koop

Besluit u om tijdens dit weekend (of binnen 1 week erna) een camper bij ons te kopen, krijgt u van ons voor 500 euro gratis aan extra accessoires, zoals bijvoorbeeld een achteruitrijcamera, TV met automatische schotel of iets anders naar keuze.

Hapjes en drankjes
Zoals u van ons gewend bent, zullen we er ook weer een echt feest van maken.
Koffie en thee en frisdrank is volop aanwezig en om het camping-gevoel alvast op te wekken, maken we ook lekkere hapjes klaar op de barbeque.

Adres en tijden
Ons adres is: Smalle Weegbree 5 in Wolvega (industrieterrein De Plantage).
Beide dagen zijn wij open van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Tot dan!