Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voorjaarsfeest – 13 en 14 maart 2020

Elk voorjaar vieren we graag met klanten, familie, vrienden en andere bekenden dat het camperseizoen weer van start gaat. Dit jaarlijkse Noorderzon Campers Voorjaarsfeest vindt in 2020 plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart.

Update:
Het voorjaarsfeest gaat wel door.
Maar we begrijpen het heel goed dat mensen vanwege het Coronavirus nu liever niet komen. Voor de mensen die van plan waren tijdens het Voorjaarsfeest een camper te reserveren en daarmee een gratis gasbarbecue te ontvangen: we bieden aan dat dit nu ook geldt als op u op vrijdag 13 of zaterdag 14 maart online of telefonisch een camper reserveert. Ga naar https://www.noorderzon-campers.nl/camperhuren/ om de camper van uw keuze te selecteren.

Cosse Camper Adventure 

Twee dagen Voorjaarsfeest, dat is hard nodig om iedereen de kans te geven onze prachtige huur- en koopcampers te bewonderen, gratis deel te nemen aan informatieve workshops en uiteraard om te profiteren van leuke acties. Dit jaar is het een speciale editie want Noorderzon Campers bestaat 10 jaar. En wie jarig is, trakteert….

 

Wat kunt u tijdens het Voorjaarsfeest doen bij Noorderzon Campers?

 • U kunt de huurcamper van uw keuze uitgebreid bekijken. Reserveert u ‘m tijdens het feest? Dan krijgt u van ons een cadeautje! (lees meer)
 • Voor alle beginnende en meer ervaren camperaars geldt dat men gratis kan deelnemen aan onze leerzame workshops (lees meer)
 • U heeft volop gelegenheid om zowel nieuwe als jong-gebruikte koopcampers van diverse merken te bewonderen (waaronder Sunlight en Dethleffs)
 • Iedereen die een camper koopt, heeft de mogelijkheid om ons extra voordelige jubileumpakket af te nemen (lees meer)
 • Mogelijkheid om een proefrit te maken in camper met de nieuwe 9-traps vol-automaat van Fiat Ducato (lees meer)
 • Alle bezoekers mogen meedingen naar spetterende (camper)prijzen aan ons Rad van Fortuin
 • Profiteer van een korting van 5% op een camperreis of -training van Cosse Camper Adventure
 • En zoals u van ons gewend bent, kunt u genieten van gratis hapjes, drankjes en veel gezelligheid!

Programma workshops

Programma vrijdag:
10:30 uur – ‘Dus u wilt een camper?’ door Arie de Ruijter
12:00 uur – Basisbeginselen ‘camperen’ door Hans Hanewinkel
13:30 uur – ‘Dus u wilt een camper?’ door Arie de Ruijter
15:00 uur – ‘Hoe houd ik mijn camper in topconditie?’ door Wilco Smit
10:00 tot 16:00 uur – Proefrit maken in een camper met Fiat Ducato negentrapsautomaat
10:00 tot 16:00 uur – Individuele uitleg rondom camper groepsreizen en trainingen door Cosse Camper Adventure

Programma zaterdag:
10:30 uur – Basisbeginselen ‘camperen’ door Hans Hanewinkel
12:00 uur – ‘Dus u wilt een camper?’ door Arie de Ruijter
13:30 uur – ‘Hoe houd ik mijn camper in topconditie?’ door Wilco Smit
15:00 uur – ‘Dus u wilt een camper?’ door Arie de Ruijter
10:00 tot 16:00 uur – Proefrit maken in een camper met Fiat Ducato negentrapsautomaat
10:00 tot 16:00 uur – Individuele uitleg rondom camper groepsreizen en trainingen door Cosse Camper Adventure

Noorderzon Campers bestaat 10 jaar

In 2020 is het tien jaar geleden dat Noorderzon Campers werd opgericht. Waar Haye in 2010 begon met één huurcamper op z’n oprit, is Noorderzon Campers de afgelopen jaren door Haye en Geert samen opgebouwd tot een prachtig camperbedrijf met uiteenlopende diensten: camperverhuur, verkoop van nieuwe en gebruikte campers en onderhoud. Tijdens het Voorjaarsfeest willen we graag ons tienjarig jubileum met u vieren.

Iedereen die tijdens het Voorjaarsfeest een huurcamper reserveert, krijgt van ons een leuk cadeau mee op reis: een Cadac Safari Chef 2 Lite gasbarbecue t.w.v. EUR 109,95. En natuurlijk mag u deze ‘Chef’ ook na uw vakantie gewoon mee naar huis nemen om daar nog even na te genieten van alle mooie plekken die u onderweg bezocht heeft. Deze aanbieding geldt voor alle nieuwe reserveringen van minimaal één week die op 13 en 14 maart in Wolvega worden geplaatst. Bekijk hier welke campers er bij u in de buurt te huur zijn.

Alle klanten die op (of na) het Voorjaarsfeest een camper bij ons kopen, mogen extra voordelig onderstaand jubileumpakket afnemen:

 1. Navigatie Alpine Halo 9″ 1DIN met scherm voor Android Auto of Apple Carplay + camera, OF lichtmetalen velgen
 2. Bearlock versnellingsbakslot, OF 140 Wp zonnepaneel
 3. Slangbreukbeveiliging Gasstop
 4. Cabinemat
 5. Noorderzon Campers deurmat

Normale prijs voor dit pakket is ruim EUR 2.100; u mag dit pakket vanwege ons tienjarig bestaan bij ons afnemen voor slechts EUR 500 (inclusief montage van bovengenoemde accessoires). Bekijk hier ons actuele camperaanbod.
Deze aanbieding geldt niet in combinatie met eventueel andere aanbiedingen of kortingen en niet voor reeds aangeschafte campers.

Unieke kans: probeer de nieuwe Fiat Ducato automaat

Fiat Ducato heeft recentelijk de opvolger gelanceerd van de Comfortmatic (een gerobotiseerde zesversnellingsbak): de 9G Tronic automaat met kruipeffect. Onze automaten van Sunlight en Dethleffs van modeljaar 2020 beschikken over deze motor. De NKC concludeerde recentelijk tijdens een onderzoek dat deze automaat zorgt voor veel comfort en gemak. Mooie woorden, maar dat wilt u natuurlijk ook zelf ervaren. En tijdens het Voorjaarsfeest kan dat. Op vrijdag en zaterdag kunt u tussen 10u en 16u een proefrit maken met zo’n automaat. Mis ‘m niet, deze unieke kans. Vooraf een plekje reserveren is helaas niet mogelijk, dus: wie het eerst komt, wie het eerst rijdt.

Openingstijden en adres Voorjaarsfeest

Tijdens het Voorjaarsfeest staat er tussen 8.30 en 17.00 uur een hapje en drankje voor u klaar. Tip: wilt u bij ons langskomen, maar de drukte vermijden? Kom dan vroeg in de ochtend; ook na 15u is het vaak wat rustiger. We verwelkomen u graag aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Laat u weten of u komt?

We zouden het heel leuk vinden als u op Facebook laat weten dat u komt! (hoeft niet, mag wel).

Klik hier om u ook in te schrijven voor onze maandelijkse, algemene nieuwsbrief en te zorgen dat u niks mist in de aanloop naar deze (en onze andere) show(s).