Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief december 2017

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Winteractie – koop nu uw camper
– Openingstijden rondom Kerst en Oud&Nieuw
– Mei-aanbieding

Winteractie – koop nu uw camper

Overweegt u een camper te kopen, maar heeft u geen zin in hoge kosten terwijl de camper stilstaat? Profiteer dan nu van onze winteractie! Indien u in  januari een camper bij ons aanschaft, dan krijgt u van ons:

  • Gratis (buiten)stalling tot mei 2018
  • Geen wegenbelasting tot u de camper daadwerkelijk gaat gebruiken
  • Een jaar lang gratis all-risk verzekering
  • EUR 750,- aan gratis accessoires

Benieuwd welke campers wij momenteel allemaal te koop aanbieden? Kijk dan op onze verkooppagina voor het complete aanbod.

Openingstijden rondom Kerst en Oud&Nieuw

Na een tijd van hard werken, volgt – ook bij Noorderzon Campers – een tijd van ontspanning. In de week tussen Kerst en Oud&Nieuw is onze showroom in Wolvega dan ook gesloten. Op zaterdag 23 december kunt u nog gewoon bij ons terecht en vervolgens openen we onze deuren weer op dinsdag 2 januari.

Mei-aanbieding

Wilt u in mei gedurende minimaal twee weken een camper huren? Dan hebben we een aantrekkelijk aanbod voor u. Indien u vertrekt op of na 20 april, dan kunt u al een camper bij Noorderzon Campers huren voor EUR 1.350,-. Als u in de actieperiode zelfs drie weken wilt gaan ‘camperen’ dan verzorgen wij na afloop voor u gratis de schoonmaak van zowel de binnen- als de buitenzijde.

Nieuwsgierig geworden naar deze actie en wilt u weten welke campers hieraan meedoen? U vindt de details van deze mei-aanbieding hier.

Wij willen u hartelijk danken voor de getoonde interesse in ons bedrijf het afgelopen jaar en wensen u fijne Kerstdagen en de beste wensen voor 2018, vol met mooie camperreizen.