Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief januari 2019

In de nieuwsbrief van januari 2019 de volgende onderwerpen:
– Zomeraanbieding 2019
– Uitbreiding werkplaats
– Terugblik & prijswinnaars Eindejaars SALE

Zomeraanbieding 2019
Heeft u juist plannen om in de zomer met een camper weg te gaan? Mis dan onze zomeraanbieding niet. Indien u net buiten de meest populaire huurweken een camper bij ons huurt, profiteert u van honderden euro’s voordeel.

De Zomeraanbieding is geldig in de weken van 28/29 juni t/m 12/13 juli en 16/17 augustus t/m 6/7 september.

Welke campers voor de zomeraanbieding gehuurd kunnen worden, kunt u lezen op de pagina: Zomeraanbieding.

Uitbreiding werkplaats
Naast camperverhuur en -verkoop kunt u ook bij Noorderzon Campers terecht voor onderhoud aan het camperdeel van uw kampeerauto. Denk hierbij aan een campercheck, vochtmeting of bijvoorbeeld de montage van een fietslift of schotel.

Om het groeiende aantal activiteiten in de werkplaats in goede banen te leiden, is Wilco Smit per 1 januari bij ons gestart. Wilco heeft jaren ervaring in de autowereld en was toe aan een nieuwe uitdaging. We zijn erg blij dat Wilco samen met ons de komende tijd de werkplaats verder wil uitbreiden.

Wilt u uw camper voor de start van het seizoen laten controleren door experts? Of is uw kampeerauto toe aan de periodieke vochtmeting om zo uw vochtgarantie te behouden? Vraag dan via onze website een werkplaatsafspraak aan, of bel ons op (0561) 700 205.
De werkplaats is op werkdagen geopend van 8.30-17.00u.

Terugblik & prijswinnaars Eindejaars SALE
Eind december organiseerde Noorderzon Campers voor het eerst de Eindejaars SALE. Normaliter zijn we gesloten in de periode tussen Kerst en Oud&Nieuw, maar dit jaar stond de hele handelsvloot mooi opgepoetst klaar voor alle bezoekers.

Er is genoeg verhuurd en verkocht tijdens deze dagen en we hebben acht families blij kunnen maken met één van de drie prijzen: een week camperhuur, een gratis campercheck en een professionele campertraining. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Geen kans gehad om langs te komen? Niet getreurd: op 15 en 16 maart vindt onze Voorjaarsshow plaats en zien we u graag alsnog!