Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief november 2018

In de nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
– Vroegboek aanbieding nog 1 week geldig – Wees er snel bij!
– Terugblik Camper Outlet

Vroegboek aanbieding: Profiteer deze week nog!
Heeft u belangstelling om een camper te huren voor volgend jaar?
Onze vroegboek aanbieding geldt nog tot 1 december.

De actie:

  • 30 euro korting per gehuurde week – met uitzondering van het hoogseizoen
  • Kosteloos annuleren mogelijk tot uiterlijk 1 februari 2019

Kijk snel op de Aanbieding-pagina voor de exacte actie-voorwaarden en een overzicht van campers waarvoor deze aanbieding geldt.
Wilt u eerst de campers bezichtigen? Praktisch alle indelingen zijn te bezichtigen bij ons in Wolvega dus kom zeker eens langs! Wij zijn van maandag t/m zaterdag open van 8.30 tot 17.00 uur.

Terugblik Camper Outlet
Vorig weekend was weer onze jaarlijkse Camper Outlet.

De dagen voorafgaand aan zo’n beurs zijn telkens weer behoorlijk heftig. Er moet dan altijd nog van alles gepoetst, geregeld en verplaatst worden en met een groeiend aanbod campers is dat logistiek gezien soms best een kluif! Desalniettemin waren we er op donderdagochtend helemaal klaar voor en kon het feest beginnen.

Al meteen op de eerste dag was het gezellig druk! Veel bekenden kwamen langs om alvast hun huurcamper voor 2019 te reserveren, maar daarnaast konden we ook veel nieuwe bezoekers verwelkomen. Wat de workshops betreft viel met name het proefrijden onder leiding van professioneel rij-instructrice Tineke de Ruijter bijzonder in de smaak. Maar ook de presentaties rondom het gebruik van een camper, het kopen van een camper en de rondreizen van Cosse Camper Adventure werden goed bezocht.

Op vrijdag, zaterdag en zondag nam het aantal bezoekers nog verder toe en konden plaatsgenoten, klanten, vrienden en bekenden genieten van meer dan 80 nieuwe en jong-gebruikte campers. Minpuntjes? Eigenlijk niet; we spraken veel bezoekers die blij worden van mooie campers (en daar worden wij dan weer heel blij van). En als we dan toch een minpuntje moeten benoemen: op zondag om 15u waren we compleet door alle hapjes heen…. Dat maken we graag goed met u tijdens de volgende beurs, de Eindejaars SALE van 27 t/m 30 december 2018.