Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief juli 2022

In deze nieuwsbrief:

– Dethleffs Just Go op basis van Ford in de showroom
– Nieuwe collega werkplaats en geslaagde snuffelstage
– Campers door heel Europa op reis

Dethleffs Just Go op basis van Ford in de showroom
Het 1e exemplaar van de Dethleffs Just Go staat bij ons in de showroom.
Dethleffs stapt (gedeeltelijk) over op Ford, dit omdat de Fiat Ducato moeilijk leverbaar is. Grote verschillen zijn de neus van Ford, die net wat groter is, ook heeft de Just GO een vernieuwde achterkant. De nieuwe Just GO is in eerste instantie in drie verschillende indelingen te krijgen.

We hebben een video gemaakt om een indruk te geven van de Dethleffs Just Go:

Nieuwe collega werkplaats en geslaagde snuffelstage
We hebben een nieuwe collega in de werkplaats. Daniel studeert Engineering aan de Friese Poort in Drachten. De afgelopen maanden heeft Daniel op de zaterdagen ook in de werkplaats gewerkt. Hier voerde hij reperaties uit aan met name onze huurcampers die terug kwamen met schade. Deze zomer werkt Daniel full time bij ons.

Lijkt het je ook leuk op bij ons te komen werken in de werkplaats?
We zoeken nog een monteur voor de werkplaats. Kijk op de vacaturepagina voor meer informatie: Klik hier om naar de vacature te gaan.

Ook heeft Jurre twee dagen snuffelstage gelopen. Hij zit op Stad en Esch in Meppel. De eerste stagedag was in de werkplaats, daarna een dag bij de afdeling verhuur. Het waren twee leuke en leerzame dagen!


Daniel voert een campercheck uit en kijkt of er vocht in de wanden zit.


Jurre op de foto met het team van afdeling verhuur

Campers door heel Europa op reis

De huurcampers zijn bijna allemaal op reis. De campers gaan naar prachtige plekken door heel Europa. Zo zijn deze twee campers in de Noorse sneeuw te vinden. Ook zijn er meerder campers naar de Formule 1 in Oostenrijk geweest. Leuke foto’s van onze campers zijn altijd welkom!