Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief oktober 2017

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Vroegboek-aanbieding 2018
– Camper Outlet gaat bijna van start

Vroegboek-aanbieding 2018
Ook dit jaar heeft Noorderzon Campers weer een leuke actie voor mensen die voor 1 december een camper huren voor volgend seizoen. Voor iedereen die minimaal twee weken een camper huurt, geldt dat ze een heel jaar gratis NKC lidmaatschap krijgen. Dat betekent o.a. 9x per jaar het NKC-magazine ‘Kampeerauto’ thuisgestuurd.

Wilt u weten welke campers meedoen of wilt u meer lezen over deze aanbieding, kijk dan bij: Vroegboek-actie.

Camper Outlet gaat bijna van start
Het terrein van Noorderzon Campers begint weer flink vol te lopen, want het is bijna zover: de Camper Outlet 2017. Van donderdag 2 t/m zondag 5 november kunt u bij ons terecht om zeer scherp geprijsde (ex-verhuur) campers te bekijken, leuke workshops bij te wonen of alvast een camper voor volgend seizoen te huren. Er zullen dagelijks ongeveer 50 campers te bezichtigen zijn.

We hebben weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Zo komt Cosse Camper Adventure presentaties geven over het reizen met een camper in o.a. Kroatië en Amerika en is de Nederlandse Kampeerauto Club te gast om u alles te vertellen over het kopen van een camper. En ook dit jaar worden er weer verscheidene workshops gegeven over het gebruik van een camper. Vol handige tips over het rijden en verblijven in een kampeerauto. Zoals bij ons gebruikelijk is, staat er voor alle bezoekers een lekker hapje en drankje klaar.

Kijk voor meer informatie over het programma bij: Camper Outlet 2017.