Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief april 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
Schoonmaker/schoonmaakster gezocht | Mei-aanbieding 2019 | NKC campercontact

Mei-aanbieding 2019

Wilt en kunt u al vroeg in het seizoen vertrekken?
Profiteer dan van onze mei-aanbieding: leuke korting vanaf twee weken camperhuur:

– 2 weken 100 euro korting
– 3 weken 165 euro korting
– 4 weken 225 euro korting

Kijk op onze site voor de voorwaarden en bij welke campers deze aanbieding van toepassing is: Mei-aanbieding 2019.

Schoonmaker/schoonmaakster gezocht

Wij vinden het erg belangrijk dat onze campers schoon en netjes zijn als ze door klanten worden opgehaald. En daarom zijn we op zoek naar een extra schoonmaker (of schoonmaakster) voor een wisselend aantal uren. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op vrijdag en zaterdag tijdens het huurseizoen (april t/m oktober). Lijkt het u leuk om ons hierbij te helpen of kent u iemand? Lees dan de details van de vacature op onze website of neem contact op met Haye of Geert via (0561) 700 205.

NKC Campercontact

Tip: de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) heeft een erg handige app, specifiek voor het vinden van camperplaatsen in heel Europa: Campercontact. U vindt hier nuttige en actuele info omtrent campings, serviceplaatsen en overnachtingsplaatsen speciaal voor ‘camperaars’. De app is te gebruiken op uw mobiele telefoon of iPad, maar werkt ook offline.

Op dit moment staan er ruim 29.000 locaties online. Het leuke aan de app is dat u foto’s en korte video’s van uw bestemming kunt bekijken, beoordelingen van anderen kunt lezen en eenvoudig kunt filteren op (camper)voorzieningen, de aard van het terrein en gratis camperplaatsen. We blijven immers Nederlanders! Voor meer informatie, ga naar de website van Campercontact.