Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief februari 2018

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Het Noorderzon Campers Voorjaarsfeest op 16 en 17 maart
– Uitbreiding verhuurvloot
– Locatie Wolvega

Het Noorderzon Campers Voorjaarsfeest op 16 en 17 maart
Over drie weken is het alweer zover: het Voorjaarsfeest op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart. Net als voorgaande edities hebben we weer een mooi programma samengesteld.

Zo kunt u bijvoorbeeld een proefrit maken in een camper, zijn er leuke presentaties waarin alle basics rondom het rijden en verblijven in een kampeerauto worden toegelicht en er staat een rijvaardigheidstraining voor Safetrip-verzekerden op de agenda.

Tijdens de show kunt u tientallen huur- en koopcampers van binnen en buiten bekijken. Koopt u een camper tijdens de beurs? Dan trakteren wij u op een jaar lang gratis all-risk camperverzekering. En tot slot: elke bezoeker maakt kans op een week camperhuur.

De voorwaarden voor de acties en het volledige programma vindt u op onze website. De drankjes en lekkere hapjes staan dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur voor u klaar aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Uitbreiding verhuurvloot
De afgelopen periode zijn er bij Noorderzon Campers diverse campers én verhuurlocaties toegevoegd. Zo beschikken we inmiddels over maar liefst twintig buscampers.
Naast de extra buscampers zijn er ook enkele verhuurlocaties door heel Nederland bijgekomen.

Zo vindt u ons nu (met nog meer campers) in Noord-Holland, de kop van Limburg en in Noord-Brabant. Dat brengt de teller qua verhuurcampers nu op 130. Ook een jonge, goed onderhouden camper die u wilt gaan verhuren? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende berekening.

Locatie Wolvega

Zoals u in voorgaande nieuwsbrieven al hebt kunnen lezen, kampen we met wat ruimtegebrek in Wolvega. In 2017 hebben we een stuk buitenterrein bijgekocht om dat probleem op te lossen en inmiddels zijn we gestart met de bestrating daarvan.

Op dit moment zijn er nog enkele tientallen campers gestald bij de buren, maar we streven ernaar om alle campers eind maart weer ’thuis’ te hebben staan.