Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief juli 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Last minute aanbiedingen
– Nieuwe medewerker verhuur: Kim Mues
– Boek nu met korting een begeleide camperreis via Cosse Camper Adventure

Last minute aanbiedingen
Vanwege het succes van onze last-minute actie van vorig jaar gaan we daar ook in 2019 mee verder. Campers die in de aankomende 1 tot 3 weken nog (deels) vrij zijn, worden met een speciale actieprijs verzameld op deze aanbiedingspagina. De korting loopt op naarmate de vertrekdatum dichterbij komt en kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Wacht niet te lang, want weg=weg. Onze grote kleine lettertjes: de aanbieding geldt alleen voor geselecteerde campers, de aanbieding geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen en de aanbiedingsprijs wordt automatisch toegepast als u een nieuwe boeking bij ons plaatst.

Nieuwe medewerker verhuur: Kim Mues
In de nieuwsbrief van mei benoemden we al dat ons team is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Kim Mues. Hierbij een korte intro, zodat u weet met wie u te maken heeft.

Sinds april 2019 helpt Kim ons bij alle zaken rondom de camperverhuur. Kim heeft ruime ervaring in de recreatiebranche en heeft de afgelopen jaren haar eigen hotel-restaurant gerund. Nu zet ze haar kennis en gastvrijheid in om u een geslaagde camperreis te bezorgen!

In 2018 heeft Kim het ‘camperen’ ontdekt tijdens haar eerste campervakantie door Duitsland, Oostenrijk en Italië. In het voorjaar van 2019 heeft ze – samen met Geert – tijdens een rally door de Baltische Staten ruim 8.000 kilometer afgelegd, elf landen gezien en op prachtige plaatsen gekampeerd. De Noorse eilandengroep de Lofoten was daarbij het hoogtepunt van de reis.

Kim is normaliter bij Noorderzon Campers aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bel vooral als u haar enthousiaste reisverhalen wilt horen!

Boek nu met korting een begeleide camperreis via Cosse Camper Adventure
Al enkele jaren werken Noorderzon Campers en Cosse Camper Adventure veelvuldig samen als het gaat om (begeleide) camperreizen en -trainingen. Daarbij zorgt Cosse voor de begeleiding en Noorderzon Campers voor de campers. Dit najaar zijn er nog plaatsen vrij voor twee leuke, begeleide rondreizen:

22-daagse camperreis Kroatië (aanvang 1-9-2019)
Normale prijs € 1.199,- p.p.
LAST MINUTE AANBIEDING: € 75,- korting p.p.
Nu slechts € 1.124,- p.p. inclusief uitgebreid excursiepakket.

Genoemde prijs is exclusief huurcamper.
Voor beschikbare huurcampers van vrijdag 30-8 tm dinsdag 24-9, klik HIER.
Extra dagen later retour brengen is mogelijk.

14-daagse camperreis Oostenrijk (aanvang 25-9-2019)
Normale prijs € 885,- p.p.
AANBIEDING: 50,- korting p.p.
Nu slechts € 835,- p.p. inclusief uitgebreid excursiepakket.

Genoemde prijs is exclusief huurcamper.
Voor beschikbare huurcampers van maandag 23-9 tm vrijdag 11-10, klik HIER.
Extra dagen eerder vertrekken of dagen later retour is mogelijk.

Een begeleide campervakantie is ideaal als u nog niet zoveel ervaring heeft. Of wanneer u het gewoon gezellig vindt om met andere camperaars op avontuur te gaan natuurlijk. Let op, bovengenoemde actieprijzen zijn alleen geldig indien u boekt tussen 4 en 21 juli.