Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief september 2018

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen: Kampeer- en caravan beurs | Voordelig ‘camperen’ in het najaar | Outlet van Noorderzon Campers

Kampeer- en Caravan Jaarbeurs
Van 10 t/m 14 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Kampeer & Caravan beurs plaats. Hier staan de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Een ideale plek om u te oriënteren. Maar ook voor het maken van proefritten met een camper, informatie over verschillende kampeerbestemmingen, leuke activiteiten voor de kinderen en een heuse pop-up camping waar u met uw camper kunt overnachten.

Medewerkers van Noorderzon Campers zijn op de beurs aanwezig in de stand van Sunlight. We zullen daar met enkele nieuwe Sunlights vertegenwoordigd zijn, zodat u direct kunt zien wat de modellen van 2019 allemaal te bieden hebben. Overweegt u een (Sunlight) camper van Noorderzon Campers aan te schaffen en wilt u naar de beurs komen? Laat het ons dan even weten.

Voordelig ‘camperen’ in het najaar
Ervaren camperaars weten al precies hoe het werkt: in het najaar kun je voordelig met een camper op pad. De huurtarieven liggen lager, soms komen daar nog leuke acties overheen (tip: zoals onze september/oktober aanbieding) en bovendien bespaar je met een ACSI CampingCard tot wel 50% op de overnachting. Waar het in Spanje en Italië midden in de zomer nog erg heet kan worden, is het klimaat daar in september en oktober perfect voor een actieve vakantie. Grijp u kans en reserveer snel uw camper!

Outlet van Noorderzon Campers
Zoals elk jaar organiseren wij ook dit najaar weer een grootse camper outlet. Dit jaar is deze van 15 t/m 18 november. Tijdens de outlet bieden we tientallen jong gebruikte campers te koop aan, kunt u nieuwe Sunlights van binnen en buiten bewonderen en zijn er leuke aanbiedingen voor het huurseizoen 2019. Meer details over het programma volgen volgende maand via deze nieuwsbrief, maar noteer donderdag 15 t/m zondag 18 november alvast in uw agenda. We zien u graag in onze showroom in Wolvega!