Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Noorderzon Campers nu ook Dethleffs dealer!

Noorderzon Campers nu ook Dethleffs dealer

Vanaf oktober/november zijn de 2020-modellen te bezichtigen in Wolvega

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan toen Noorderzon Campers op 20 mei in het Duitse Isny im Allgäu de handtekening mocht zetten onder het Dethleffs dealerschap. Een mooie stap voorwaarts voor dit veelzijdige camperbedrijf in Wolvega.

Vanaf vorig jaar was Noorderzon Campers al Sunlight dealer en de uitbreiding naar het luxere merk Dethleffs (net als Sunlight ook uit de Erwin Hymer Groep) was eigenlijk een logische stap.

Dethleffs campers zijn er in erg veel verschillende uitvoeringen en indelingen. Van de compacte Globebus tot de populaire Trend of de sfeervolle Pulse, alles is mogelijk. U vindt een overzicht van de verschillende uitvoeringen en types op onze Dethleffs pagina. Dethleffs bouwt inmiddels al 85 jaar vrijetijdsvoertuigen en die ervaring zie je terug in alle modellen. Zo is de opbouwconstructie bijvoorbeeld volledig houtvrij en dat levert een prettig, gezond en waterdicht leefklimaat op. Veiligheid, eersteklas afwerking, eindeloos veel opties, kortom: een echte vriend van de familie!

Waarom een Dethleffs kopen bij Noorderzon Campers?
Noorderzon Campers is een bedrijf met een duidelijke missie: haar klanten een geslaagde camperreis bezorgen. Dat kan door een camper te huren, te kopen of te zorgen dat uw camper weer technisch in orde gemaakt wordt door de werkplaats.

Elke dag streven zij naar tevreden klanten door het leveren van een goed product, goede service en heldere afspraken. Doordat er veel ervaren camperaars bij hen werken, kan Noorderzon Campers goed inspelen op uw wensen.

De grote huurvloot zal vanaf heden uit meer Dethleffs campers bestaan, zodat de mogelijkheid wordt geboden eerst een Dethleffs camper te huren, alvorens er één te kopen.

Na aankoop van uw Dethleffs kunt u terecht voor de jaarlijkse vochtcheck voor de vochtgarantie of andere garantie-werkzaamheden.
Uiteraard behandelen wij ook garantie-aanvragen als u uw Dethleffs of Sunlight niet bij ons gekocht heeft.

Noorderzon Campers
Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben zij zich gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland.

Bij de start richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een erg veelzijdig camperbedrijf en officieel Dethleffs en Sunlight dealer.. Sinds enkele jaren verkopen ze ook nieuwe en jong-gebruikte campers en hebben ze een eigen werkplaats.  Inmiddels kunt u bij Noorderzon Campers terecht voor 6.000 m2 camperplezier!

 

Praktische informatie
Het actuele aanbod van showroommodellen en gebruikte campers vindt u op de website onder Campers te koop. Overweegt u een nieuwe Dethleffs te kopen? Bekijk dan eens het overzicht van alle beschikbare uitvoeringen en types op onze Dethleffs pagina. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00u.