Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief april 2021

Zoals u ongetwijfeld in de media hebt gehoord of gelezen is de verkoop van campers enorm geweest de laatste tijd.
Direct na de 1e coronagolf (april/mei 2020) stond de verkoop even stil, maar sinds juni 2020 merkten wij dat de vraag naar campers – zowel nieuw als gebruikt – groter werd. ‘Camperen’ bleek voor veel mensen een goede ‘Corona-proof’ optie.

De resulteerde voor ons een record aantal verkochte campers in 2020. Ook de eerste maanden van 2021 bleef de vraag naar campers groot.

Aan de andere kant bleek dat de fabrikanten van campers de stijging in de vraag niet aan te kunnen. Sterker nog: door Corona hebben de fabrikanten serieuze problemen om met name de aanlevering van onderdelen op peil te houden.

Het gevolg is nu dat we op dit moment de bizarre situatie hebben dat we heel veel moeite hebben om goede campers te vinden voor in onze showroom. Waar we normaal gesproken in deze tijd van het jaar nog wel enige tientallen campers te koop hebben, hebben we nu nog slechts een handvol campers te koop. Van de fabriek komen nog wel een aantal exemplaren, maar ook dat aantal is op de vingers van 1 hand te tellen.

We blijven natuurlijk voor u zoeken naar geschikte campers en zodra we er weer eentje hebben gevonden plaatsen we hem op de website.

Als we jouw ideale camper er niet meer tussen staat dan kunnen we na het seizoen misschien wel weer iets voor je betekenen.
We hebben dit seizoen wel heel bewust ervoor gekozen om het aantal huurcampers op hetzelfde niveau te houden als vorig jaar. Dus wellicht dat we de potentiële kopers eerst kunnen helpen met een huurcamper en dat we na het seizoen wel weer de perfecte camper hebben staan.

Wij hebben in ieder geval een flink aantal nieuwe campers besteld van onze merken Dethleffs en Sunlight en we hebben ook flink wat gebruikte campers van de merken Bürstner en Carado ingekocht. We blijven de komende periode zoeken naar de juiste campers zodat de showroom dit najaar weer gevuld is met de juiste campers die we voor de juiste prijs kunnen aanbieden.
Een groot deel van onze huurvloot komt na het seizoen (vanaf oktober/november) te koop en de ingekochte gebruikte campers zullen ook aan het eind van dit jaar (vanaf eind oktober) bij ons binnenkomen.

De specificaties en prijzen van de nieuwe campers van modeljaar 2022 zijn vanaf ongeveer juni bekend. Hoe eerder je een nieuwe camper besteld hoe flexibeler de fabriek kan zijn met eventuele aanpassingen naar wens van de klant.  Vraag ons gerust voor meer informatie omtrent het bestellen van nieuwe campers.

Offroad met deze stoere 4×4

Sinds kort is deze stoere Volkswagen Amarok 4×4 camper bij ons te huur. Wil je graag buiten de gebaande wegen de vakantie doorbrengen en toch genieten van een beetje comfort? Dan is dit de perfecte camper voor jou.

Via diverse websites zijn er fantastische off-road routes te vinden door België, Duitsland, Frankrijk, de Pyreneeën, de Alpen en nog veel meer prachtige gebieden. Zelfs in Nederland zijn er diverse wegen waar je alleen met een 4×4 goed door kunt komen.

Erwin Hymer Group werkplaatscertificering

Als dealer van de merken Dethleffs en Sunlight uit de Erwin hymer Group hebben wij ons de laatste periode hard ingespannen om de werkplaatskwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Diverse cursussen, aanpassingen in de bedrijfsprocessen en een serieuze audit heeft ertoe geleid dat we ons nu een gecertificeerde werkplaats mogen noemen.
We vinden het niet zo nodig om onszelf op de borst te kloppen met mooie titels maar we zijn wel heel trots op de kwaliteit die we, mede door dit proces, kunnen leveren.
https://www.kampeerzaken.nl/erwin-hymer-group-en-merkdealers-investeren-samen-in-opleiding-werkplaatsen/

Coronamaatregelen
Vol spanning volgen wij de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen en maatregelen rondom Corona. We willen allemaal dolgraag op pad en het liefst zonder beperkingen. Uiteraard willen we ook allemaal gezond blijven, dat is nog minstens net zo belangrijk.
Het is sinds het begin van de crisis nooit echt onmogelijk geweest om met een camper op pad te gaan maar als de campings, het sanitair en de terrassen open zijn dan is het wel wat leuker en comfortabeler. Vanaf 28 april is dat weer het geval, we kunnen dan weer voorzichtig gaan genieten van onze campervakanties!

Vacature werkplaats
In de werkplaats is het erg druk en de verwachting is wel dat dit zo blijft.
We zijn daarom op zoek naar iemand die ons werkplaatsteam kan versterken.

We zijn op zoek naar iemand met ervaring in de branche of bereid om dit mooie vak te leren. Zie voor meer informatie over deze vacature op onze website: Vacature werkplaats

Heb je interesse? Neem contact op met Haye of Geert.
Ken je wellicht iemand die geïnteresseerd zou zijn: stuur de vacature gerust door!