Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief september 2017

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Camper Outlet 2017 – van 2 t/m 5 november
– Ook uw camper verhuren
– Noorderzon Campers breidt uit

Camper Outlet in het eerste weekend van november
De gezellige en succesvolle outlet van de afgelopen jaren vindt ook dit jaar weer plaats. Van donderdag 2 t/m zondag 5 november kunt u bij ons terecht om zeer scherp geprijsde (ex-verhuur) campers te bekijken, leuke workshops bij te wonen of om alvast een camper voor volgend seizoen te huren.

Er zullen dit weekend dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur ongeveer 50 campers te bezichtigen zijn.
Kijk voor meer informatie bij: Camper Outlet 2017

Verhuurbemiddeling
Naast de verhuur en verkoop van onze eigen campers bemiddelen wij ook in de verhuur van campers van derden. Veel campereigenaren willen hun camper graag een deel van het jaar verhuren, maar willen daar zelf zo min mogelijk werk van hebben.

Als u uw camper via Noorderzon Campers verhuurt, dan voegen wij de camper toe aan onze website, handelen wij de administratie rondom de boeking voor u af en verzorgen we desgewenst ook de uitgifte vanuit één van onze locaties. Al met al een interessante manier om wat bij te verdienen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een persoonlijke berekening van de opbrengsten aanvragen? Kijk dan voor meer informatie bij: Verhuurbemiddeling

Uitbreiding locatie Wolvega
Met de stijging van het aantal huur- en koop-campers groeide in de loop van dit jaar de behoefte aan een wat groter terrein. Onlangs hebben we dan ook een stuk grond bijgekocht, direct naast ons bestaande pand in Wolvega.

Deze ruim 2.000 m2 extra geeft ons de ruimte om de bestaande vloot ook in de winterperiode – als de meeste campers niet verhuurd zijn – goed kwijt te kunnen.
Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om in 2018 nog wat extra campers te gaan verhuren en verkopen.

Kijk voor meer informatie bij: Noorderzon Campers breidt uit