Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief januari 2020

In de nieuwsbrief van deze maand komen de volgende onderwerpen aan bod: Lidmaatschap brancheorganisatie BOVAG | Tijd om uw camper voor komend seizoen te reserveren | Sluiting 10 en 11 februari | Aankondiging voorjaarsfeest 2020

Lidmaatschap brancheorganisatie BOVAG
In de vorige nieuwsbrief spraken we al uit dat we de ambitie hebben om verder te professionaliseren en ons werk nóg beter te gaan doen. Eén van onze wensen in dat kader was lid worden van brancheorganisatie BOVAG. Vol trots kunnen we vertellen dat het befaamde BOVAG-schild sinds kort aan de muur hangt! Dit lidmaatschap helpt ons op diverse gebieden, waaronder de scholing van medewerkers, inkoopvoordeel en betere werkprocessen. Verder betekent het concreet dat we nu voor huur, verkoop en reparatie de voorwaarden van BOVAG hanteren (dus nog meer transparantie). Ook bieden we nu uitgebreidere garantie bij de aankoop van een gebruikte camper. In de werkplaats wordt het BOVAG-lidmaatschap het meest tastbaar; deze wordt binnenkort uitgebreid met een brug zodat we nog meer reparaties zelf kunnen verzorgen, zowel voor NKC- als niet-NKC leden.

Tijd om uw camper voor komend seizoen te reserveren
Hoewel we nog altijd wachten op de echte kou, zijn we hier al volop bezig met het zomerseizoen van 2020. In 2019 hebben we zelfs een recordaantal campers voor het nieuwe seizoen verhuurd. Er komen momenteel veel boekingen binnen dus dit is hét moment om de camper van uw keuze alvast te reserveren. Bekijk hier het actuele aanbod huurcampers. Wist u trouwens dat we – naast 50+ campers in Wolvega – ook heel veel campers verhuren vanuit o.a. Hoorn, Moerdijk en Westervoort (Arnhem). Met name de locatie in Gelderland is de afgelopen periode flink uitgebreid; u vindt hier momenteel 21 campers. Kortom, er staat altijd wel een jonge, betrouwbare camper bij u in de buurt waarmee u deze zomer van een geslaagde camperreis kunt genieten!

Sluiting 10 en 11 februari
Van 9 t/m 11 februari gaat het team van Noorderzon Campers naar Isny im Allgäu voor een bezoek aan de fabriek van Dethleffs. Een unieke kans om eens zelf te ervaren hoe die productie precies verloopt. Helaas betekent dit wel dat de deuren in Wolvega op maandag 10 februari en dinsdag 11 februari gesloten blijven. Uiteraard kunt u ons in geval van nood wel telefonisch bereiken via (0561) 700 205. In de volgende nieuwsbrief zullen we alle hoogtepunten van ons bezoek uiteraard met u delen!

Aankondiging voorjaarsfeest 2020
Voor de kalender: het Voorjaarsfeest van Noorderzon Campers vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. De details volgen de komende weken via onze website en deze nieuwsbrief. Uiteraard bent u allemaal weer van harte welkom om al het ‘campermoois’ te bewonderen.