Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief januari 2022

In deze eerste nieuwsbrief van 2022 de volgende onderwerpen:

  • Weer gewoon open
  • Schaarste huurcampers
  • Primeur van Dethleffs


Weer gewoon open
Zojuist is bekend geworden dat wij vanaf morgen – 15 januari – weer gewoon open mogen.
Wilt u langskomen voor het huren of kopen van een camper: van maandag t/m zaterdag bent u tussen 8.30 en 17.00 uur van harte welkom!

Heel graag willen we in maart weer ons traditionele Voorjaarsfeest organiseren.
Op dit moment durven we dit nog niet te plannen, maar zodra we hier iets over kunnen zeggen, zullen we dit uiteraard op onze website en in deze nieuwbrief bekend maken.

Schaarste huurcampers
In de media is al regelmatig gemeld dat er een grote vraag naar campers is.
Uiteraard hebben wij dit ook gemerkt bij de camperverkoop, maar we merken het nu ook bij de reserveringen van de huurcampers voor 2022: er is al veel gereserveerd voor dit seizoen.

Vergeleken met vorig jaar deze tijd hebben we al meer dan het dubbele aantal reserveringen gemaakt.
Wilt u (weer) met een camper op vakantie dit seizoen, wacht dan niet te lang. We hebben nu nog voldoende mogelijkheden, maar als u te lang wacht kan het zijn dat we niet meer een camper beschikbaar hebben in de gewenste periode of die aan uw wensen voldoet.

Ga naar camper huren op onze website en vul de gewenste periode en wensen in. U krijgt dan een overzicht van beschikbare campers en het is mogelijk om direct te reserveren. Tot 6 weken voor vertrek is gratis annuleren of omzetten naar een andere camper/periode mogelijk.

Primeur van Dethleffs: de Globetrail buscamper
In de camperfabriek van Dethleffs in Isny worden al jaren buscampers van o.a. Pössl en Roadcar gemaakt, maar vanaf dit modeljaar komt Dethleffs ook met een eigen ‘buslijn’: de Dethleffs Camper Van Globetrail.

Vooralsnog beschikbaar in 2 indelingen: een 6 meter variant met een dwars bed en een 6,40 variant met lengte bedden.
Voor meer informatie en impressie, ga naar onze website Dethleffs Globetrail.

We krijgen dit modeljaar in totaal 6 van deze bussen binnen, waarvan er ééntje de verhuur in gaat. De andere 5 gaan in de verkoop. We verwachten het exemplaar wat de verhuur in gaat deze maand nog bij ons binnen. Mocht u interesse hebben in de Globetrail, neem dan gerust contact met ons op. Dan doen we u met alle plezier een berichtje zodra deze bus binnen is.