Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief oktober 2022

In deze nieuwsbrief:

– Camper Outlet op 11 en 12 november 2022
– Campers gezocht
– Primeur: Crosscamp presenteert elektrische camper
– Maandag gesloten vanaf 1 november

Camper Outlet
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2022 organiseren we de Camper Outlet 2022. Net als andere jaren willen we er weer een gezellige en inspirerende Camper Outlet van maken met een hapje en een drankje.

Het terrein zal de komende weken weer aardig vol raken met campers die we ingekocht hebben. Een groot deel daarvan zijn ex-verhuur campers die we nog voor een redelijk aantrekkelijke prijs aan kunnen bieden. De meest gangbare indelingen en modellen van diverse merken zijn aanwezig. Naast rustig ontdekken is het ook mogelijk om één van de leuke en leerzame workshops bij te wonen over het gebruik van een camper.

Meer informatie over de workshops wordt nog bekend gemaakt op de Camper Outlet-pagina op onze website.

Gezocht: campers van Duitse merken
Heeft u een camper en wilt u deze verkopen voor een eerlijke prijs en zonder gedoe? We zijn doorlopend op zoek naar campers. We zoeken vooral Duitse merken vanaf bouwjaar 2007, bijvoorbeeld Sunlight, Carado, Bürstner, Knaus, LMC of Dethleffs.

Wilt u een vrijblijvend bod ontvangen? Via het inkoopformulier kunt u aangeven wat voor camper u heeft en vervolgens doen wij een bod:
https://www.noorderzon-campers.nl/camper-inkoop/

Crosscamp presenteert haar eerste elektrische camper
Op de Caravan Salon in Düsseldorf heeft Crosscamp haar eerste elektrische camper geïntroduceerd: de Crosscamp Flex op basis van de Opel Zafria-e Life. De nieuwe elektrische Crosscamp heeft dezelfde standaard uitrusting als elke Crosscamp Flex. In de bodem van de camper ligt een 75 kWh accupakket, goed voor een actieradius van 322 kilometer. Opladen gaat snel, in 48 minuten is de camper voor 80% vol.

De Crosscamp varianten op dieselmotoren blijven uiteraard nog steeds verkrijgbaar. Meer informatie over Crosscamp is te vinden op onze website: https://www.noorderzon-campers.nl/crosscamp/ 

Maandagen gesloten vanaf 1 november
Vanaf 1 november 2022 zijn we op de maandagen gesloten.
Van dinsdag t/m zaterdag bent u van harte welkom tussen 08.30 en 17.00 uur in Wolvega.