Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief januari 2018

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Camper huren in de zomer? Wacht niet te lang
– Winteractie – koop nu uw camper en profiteer!
– Safe the date: Voorjaarsfeest op 16 en 17 maart


Camper huren in de zomer? Wacht niet te lang
Overweegt u komend vakantieseizoen (weer) met een camper op pad te gaan? Stel uw boeking dan vooral niet te lang uit. Camperverhuur zit erg in de lift en die stijgende lijn zien wij ook terug bij Noorderzon Campers. De camperverkoop stijgt, wekelijks komen er nieuwe camperplaatsen bij in Europa en de doelgroep wordt steeds breder. Kortom: ‘camperen’ is hartstikke hip!

Zowel bij onze vestiging in Wolvega als vanuit verhuurlocaties elders in Nederland kunt u bij ons terecht voor een nette, jonge huurcamper voor komende zomer. Kijk eens op onze verhuurpagina voor het totaaloverzicht in Nederland.

Winteractie – koop nu een camper en profiteer
Overweegt u een camper te kopen, maar heeft u geen zin in hoge kosten terwijl de camper stilstaat? Profiteer dan nu van onze winteractie! Indien u deze maand een camper bij ons aanschaft, dan krijgt u van ons:

  • Gratis (buiten)stalling tot mei 2018
  • Geen wegenbelasting tot u de camper daadwerkelijk gaat gebruiken
  • Een jaar lang gratis all-risk verzekering
  • EUR 750,- aan gratis accessoires
Voor meer informatie hierover, kijk bij Winteractie camper kopen.
Benieuwd welke campers wij momenteel allemaal te koop aanbieden? Kijk dan op onze verkooppagina voor het complete aanbod. Deze actie loopt nog tot 31 januari.Safe the date: Voorjaarsfeest op 16 en 17 maart
Misschien kent u ze wel: de gezellige en tevens informatieve feestjes van Noorderzon Campers. De datum voor het volgende event is inmiddels bekend: het grote Voorjaarsfeest op 16 en 17 maart. Ook dit weer vol leuke workshops, tientallen huur- en koopcampers die u kunt bezichtigen en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.Meer details over het programma vindt u op onze website.Tot slot willen we nog even benoemen dat de Caravana in Leeuwarden van start is gegaan en nog doorloopt t/m 23 januari. Wij zijn – behalve op zondag 21 januari – dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur geopend. Onderweg naar Leeuwarden? Rij dan gerust even langs. Bij ons gratis entree, gratis parkeren en gratis koffie voor alle gasten!