Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief september 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht
– Gaat u camperen in 2020? Bezoek dan onze Camper Outlet
– Koffie enzo…

Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het grootste kampeerevenement van Nederland, komt er weer aan. Van woensdag 9 t/m zondag 13 oktober 2019 is dit dé plek om te zijn als je van kamperen en het buitenleven houdt. Ook Sunlight en Dethleffs Nederland zijn op deze beurs vertegenwoordigd en Geert en Haye zullen in die stands aanwezig zijn om u alles te vertellen over de nieuwste modellen, de bijzondere XV-editie van Sunlight en de meerwaarde van een Dethleffs camper. U vindt ons in stand 7.C007 (Sunlight) en 7.C025 (Dethleffs). Overweegt u te komen? Mail dan even naar Haye of Geert; wellicht is er dan nog een toegangskaartje over…

Kijk voor meer info op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Gaat u camperen in 2020? Bezoek dan onze Camper Outlet
Van donderdag 14 t/m zondag 17 november organiseert Noorderzon Campers voor de vijfde keer de Camper Outlet. Tijdens dit weekend kunt u de nieuwste Sunlight en Dethleffs modellen bewonderen, uw huurcamper voor volgend seizoen uitzoeken of een jong-gebruikte ex-verhuurcamper aanschaffen. Tijdens de Outlet gelden altijd aantrekkelijke acties voor zowel koop als huur. Zoals u van ons gewend bent, zijn er dagelijks leuke workshops waar u aan deel kunt nemen.

Wilt u (weer) gaan camperen in 2020, dan is deze beurs er zeker eentje om in uw agenda te noteren. Er zullen dat weekend ruim 85 campers op het terrein te bewonderen zijn. Voor meer informatie kijk op onze site bij Camper Outlet 2019.

Koffie enzo…
Veel van onze klanten vinden het heerlijk om hun camper ergens langs de weg te zetten om daar even rustig een kop koffie te drinken. Uitstekend plan! Rijdt u binnenkort op de A32 ter hoogte van Wolvega, neem dan eens een keertje afslag 8 tot u aan de Smalle Weegbree staat. Recentelijk hebben we onze koffiemachine vervangen door eentje van Beukenhorst en daar laten we u graag van meegenieten. Al drinkend van uw koffie, kunt u rustig al het moois in onze showroom bewonderen. Kom langs, de koffie staat voor u klaar!