Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Noorderzon Campers wordt Sunlight Dealer

Noorderzon Campers in Wolvega is vanaf heden dealer geworden van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight, onderdeel van de Erwin Hymer Groep.

Het Sunlight-dealerschap is eigenlijk een logische stap voor Noorderzon Campers. Het bedrijf van Haye Nicolaij en Geert  van Erp is al enige jaren één van de grotere spelers op de camperverhuurmarkt in Nederland. Er worden op dit moment meer dan 150 verschillende campers in de verhuur aangeboden. Geert: “En ruim 30 van deze campers zijn van het merk Sunlight en die bevallen erg goed. Het zijn mooie campers die ook goed tegen het intensieve gebruik in de verhuur kunnen. Echte Duitse kwaliteitscampers.“

Haye vult aan: “Na het huurseizoen verkopen we altijd veel van deze jong-gebruikte ex-verhuur campers. Maar vanaf nu kunnen we onze klanten ook nieuwe campers verkopen. Dan kan men ze ook helemaal naar eigen wens samenstellen.”

Modellen
Sunlight heeft een ruime keuze aan modellen en indelingen: buscampers, half-integraal, integraal en de alkoof campers, van 2 compacte 2 persoons campers (< 6 meter) tot ruimte 6-persoons modellen. Er is dus altijd een model wat bij u past!

Daarbij is er keuze voor moderne, frisse meubeldecors en stoffering, en zijn de meest gebruikte opties al standaard aanwezig.

Uniek
De eerste showroommodellen zijn inmiddels in Wolvega gearriveerd. Geert: “U kunt dus direct bij ons terecht om uw nieuwe Sunlight te bestellen. En we hebben een unieke aanbieding: bij iedere nieuwe Sunlight krijg u niet alleen 2 jaar fabrieksgarantie, maar krijgt u er van ons ook nog 3 jaar lang gratis onderhoud bij. Dat betekent dus in ieder geval 3 jaar zorgeloos camperen.“

Volgens Haye is dat niet het enige unieke wat Noorderzon Campers kan bieden: “Het is ook mogelijk om een nieuwe Sunlight helemaal naar wens te bestellen, deze een jaar lang te laten verhuren en vervolgens tegen een scherpte prijs te kopen”, aldus Haye, “en uiteraard kunt u altijd eerst een Sunlight uitproberen door ‘m te huren bij ons”.

Voor meer informatie over prijzen, modellen etc, etc. van Sunlight kunt u terecht op de website van Noorderzon Campers:
http://www.noorderzon-campers.nl/sunlight-campers/