Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief juli 2018

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Camperplaatsen onderweg
– Last-minute aanbiedingen
– Gevraagd: suggesties voor leuke bestemmingen

Tip voor camperplaatsen onderweg: de NKC app ‘Campercontact’
De Nederlandse Kampeerauto Club heeft een erg handige app voor het vinden van kamperplaatsen in heel Europa: Campercontact. U vindt hier nuttige en actuele info omtrent campings, serviceplaatsen en overnachtingsplaatsen speciaal voor ‘camperaars’.

Op dit moment staan er bijna 26.000 Europese locaties online. Het leuke aan de app is dat u foto’s en korte video’s van uw bestemming kunt bekijken, reviews kunt lezen en eenvoudig kunt filteren op (camper)voorzieningen, de aard van het terrein en gratis camperplaatsen. We blijven immers Nederlanders!

Voor meer informatie, ga naar de website van Campercontact.

Last-minute aanbiedingen
Het huurseizoen is in volle gang! We merken dat veel klanten nu nog een camper willen boeken voor juli en augustus.De komende weken zitten vrij vol, maar vanaf 2e helft augustus hebben we nog wel wat mogelijkheden. In deze periode hebben nog wel wat (last-minute) aanbiedingen voor campers die tussen twee huurperiodes in kort beschikbaar zijn of bijvoorbeeld vanwege een annulering alsnog te huur zijn.
Op onze last-minute pagina vindt u het actuele overzicht.Wilt u geen last-minute aanbieding meer missen? Vanaf nu hebben we hiervoor een speciale nieuwsbrief: Last-minutes per e-mailTips gevraagd voor leuke bestemmingen
Wij horen regelmatig enthousiaste verhalen van huurders over mooie streken of plaatsen die zij tijdens hun camperreis hebben bezocht. Het Moezelgebied en (iets minder bekende) Duitse Rügen zijn populair.
Net zoals diverse bestemmingen in Scandinavië. Maar ook Slovenië en Groot Brittannië doen het goed onder ‘camperaars’. En wat denkt u van minder voor de hand liggende plekken zoals het Kroatische Dubrovnik aan de Adriatische Zee, het Atlasgebergte in Marokko en delen van Griekenland?Wij willen deze bijzondere bestemmingen meer gaan delen met onze huurders.
Kent u plaatsen die camperaars zeker eens moeten opzoeken?
Mail ons uw suggesties dan delen wij ze met onze klanten.