Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Noorderzon Campers nu erkend BOVAG lid

De afgelopen jaren is Noorderzon Campers flink gegroeid. Waar we in 2010 gestart zijn met de verhuur van één camper vanuit Donkerbroek is Noorderzon Campers anno januari 2020 een bedrijf met drie pijlers: camperverhuur, verkoop en onderhoud. Inmiddels bemiddelen we in de verhuur van meer dan 160 campers door heel Nederland, zijn er dagelijks vijf monteurs bezig in de werkplaats en verkopen we op jaarbasis tientallen nieuwe en jong-gebruikte campers. Deze uitbreiding vereist ook verdere professionalisering.

Eind 2019 hebben we in dat kader een aanvraag gedaan om lid te mogen worden van brancheorganisatie BOVAG en dat lidmaatschap is nu goedgekeurd. Vanaf heden mag Noorderzon Campers zich erkend BOVAG lid noemen. Wat betekent dit concreet voor u als klant? Hieronder vindt u de belangrijkste wijzigingen:

  1. Voor onze verhuuractiviteiten alsmede alle overeenkomsten rondom koop, verkoop, reparatie en onderhoud hanteren wij nu de algemene voorwaarden van BOVAG Caravan & Camperbedrijven. Deze BOVAG huurvoorwaarden vindt u hier en die voor verkoop en reparatie hier. Deze nieuwe voorwaarden zorgen voor (nog) meer transparantie en wederzijdse bescherming van ieders rechten.
  2. Onze klanten profiteren nu van de BOVAG garantie (meer informatie daarover vindt u in de hierboven genoemde voorwaarden).
  3. Voor alle pijlers zorgt dit BOVAG lidmaatschap voor een kwaliteitsverbetering. Onze bestaande werkwijzes rondom verhuur, verkoop en onderhoud hebben we aangepast aan de eisen van BOVAG en dit wordt periodiek tijdens inspecties gecontroleerd. Ook vindt de scholing van onze medewerkers nu (onder andere) plaats via BOVAG.

Al met al geloven wij dat dit lidmaatschap ons opnieuw een stap verder brengt in onze missie: onze klanten laten genieten van een geslaagde camperreis. Wilt u meer weten over het BOVAG lidmaatschap, bel of mail ons (en vraag naar Haye of Geert).

Noorderzon Campers BOVAG lid