Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief november 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
– Terugblik Camper Outlet 2019
– Het laatste nieuws van Noorderzon Campers
– Vroegboek aanbieding

Terugblik Camper Outlet
Van 14 t/m 17 november was het zover: de vijfde Camper Outlet van Noorderzon Campers. We hebben veel – nieuwe en bekende – klanten gesproken, een heleboel blije gezichten gezien, positieve reacties ontvangen over onze camper workshops én meerdere campers verkocht. We zijn dan ook erg tevreden en blikken terug op vier topdagen.

Tijdens de show heeft Joey Rozenberg van Delivering Photography met een drone een filmpje gemaakt. U vindt dit leuke filmpje met wat fotomateriaal op onze website.

Heeft u geen kans gezien om langs te komen tijdens de Camper Outlet? Geen punt, in het voorjaar treffen we u graag tijdens ons Voorjaarsfeest. En uiteraard bent u tot die tijd van maandag t/m zaterdag sowieso van harte welkom in Wolvega om campers te komen bekijken.

Het laatste nieuws van Noorderzon Campers
Onze klanten zijn heel vaak niet alleen klanten, maar ook onze fans en steeds vaker ook onze collega’s. We werken doorlopend met een grote groep ‘oude mannetjes’ die we inschakelen voor allerlei hand- en spandiensten. Denk aan: uitgifte van huurcampers, het ophalen van koopcampers (uit met name Duitsland) of het schoonmaken van onze kampeerauto’s. En dat vinden we geweldig! Om u ook fan (of collega) van Noorderzon Campers te maken, vinden we het leuk om wat info met u te delen over het reilen en zeilen binnen ons bedrijf.

Naast verhuur en verkoopactiviteiten zijn we sinds dit jaar ook behoorlijk druk met camperonderhoud. Ons vaste team van monteurs bestaat inmiddels uit: Wilco, Johan en Dirk. Sinds 1 november helpt ook Bernhard dagelijks mee om uw camper in topvorm te houden. De werkplaats is begin deze maand verhuisd van de showroom in het hoofdgebouw naar het naastgelegen pand, zodat deze mannen daar optimaal de ruimte hebben voor de opbouw van accessoires en het uitvoeren van o.a. camperchecks, vochtmetingen en garantiewerkzaamheden. Wilt u een afspraak maken? Bel met (0561) 700 205 en vraag naar Wilco.

Bent u klant (of fan) vanaf dag één, dan weet u het misschien nog: in 2010 verhuurde Haye samen met Andrieske voor het eerst een camper. En in 2011 startte Geert vanuit de schuur bij z’n ouders met de camperverhuur. Nu, bijna 10 jaar later, verhuurt Noorderzon Campers in het hoogseizoen ruim 150 campers vanuit diverse locaties in Nederland. Ook de verkoop van campers neemt jaarlijks flink toe. Inmiddels zijn we dealer van de merken Sunlight en Dethleffs. Toenemende drukte rondom de verhuur en verkoop van campers maakt dat we op zoek zijn naar iemand die ons (Arjan, Kim, Haye en Geert) komt helpen. Bekijk hier de volledige vacature en mail of bel om uw interesse kenbaar te maken.

Vroegboek aanbieding
Heeft u uw camper voor 2020 nog niet gereserveerd? De komende twee weken kunt u nog profiteren van onze vroegboek-aanbieding. Als u voor 1 december een huurcamper boekt, dan krijgt u EUR 30,- korting op de weekprijs. Bovendien mag u tot 1 februari 2020 ook weer kosteloos annuleren, mocht dat nodig zijn. Op onze website leest u meer over deze actie en de voorwaarden. Of bekijk direct ons huidige aanbod huurcampers en kies daar de camper van uw keuze, voordat deze niet meer beschikbaar is.