Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Onderzoek Erwin Hymer Group

De Erwin Hymer Group is een organisatie die onder andere aanbieders van campers en caravans met elkaar verbindt. De merken die onder de Erwin Hymer Group vallen zijn:
Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight en Xplore. In Nederland telt de Erwin Hymer Group maar liefst 52 dealers.

Afgelopen jaren heeft de Erwin Hymer Group veel gedaan om de kwaliteit van de werkplaatsen en verkoopadviseurs van de verschillende dealers op een hoger niveau te krijgen. Hierdoor wordt u als klant nog beter geholpen bij deze dealers. Om te kunnen beoordelen hoe de verkoopadviseurs presteren heeft de Erwin Hymer Group een aantal ‘Mystery Guests’ op pad gestuurd naar de verschillende dealers. De bezoekers deden zich voor als potentiële kandidaten voor een camper of caravan en lieten zich uitgebreid adviseren. Uit alle resultaten zijn de vier beste en meest enthousiaste verkoopadviseurs gekozen.

De gelukkige winnaars zijn geworden:

Campolife: Arnold Kriens
De Jong Kampeer en Recreatie: Cor de Jong
Noorderzon Campers: Geert van Erp
Egberts Caravan Center: Chris Alserda

Naast deze mooie eer kregen de winnaars ook nog eens een dag racen op Zandvoort aangeboden.

Op 11 november was het dan zover, op een druilerige herfstdag stond iedereen klaar op Zandvoort om een bijzondere dag te gaan beleven. Na wat korte instructies werd de dag gestart met een slalom, daarna was het tijd om vol gas te geven in een 350pk sterke Dodge tijdens een Dragrace. Later op het circuit kwamen de Porsches, BMW’s en Formule Renault auto’s aan de beurt. Tegenwoordig kunnen alle deelnemers ook slippend een auto 180 graden laten draaien en, met een geschikte auto, ruige terreinen bedwingen. Tijdens een kleine kartcompetitie kon iedereen nog even uitvechten wie er nu eigenlijk de beste coureur is.

Al met al was het een gezellige en bijzondere dag waar iedereen van heeft genoten!