Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Camper Outlet van 14 t/m 17 november 2019

Van donderdag 14 november t/m zondag 17 november 2019 organiseert Noorderzon Campers voor de vijfde keer een Camper Outlet aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Tijdens dit weekend bieden wij veel van onze ex-verhuur campers te koop aan. En uiteraard kunt u ook de nieuwe 2020-modellen Dethleffs en Sunlight campers bij ons bekijken. In totaal zullen er ruim 80 campers te bewonderen zijn. Keuze genoeg dus!

20161031_143727

Wat kunt u verwachten tijdens de Camper Outlet?

Groot aanbod van scherp geprijsde ex-verhuur campers
Het huurseizoen is in november zo goed als afgelopen. Om onze verhuurvloot jong te houden, bieden we veel van deze ex-huurcampers te koop aan. Deze kunt u tijdens de Outlet voordelig kopen! Het actuele aanbod vindt u elders op onze website bij Campers te Koop.

Naast deze scherpe prijzen kunt u tijdens de Outlet nog EUR 1.500 extra voordeel krijgen bij aanschaf van een ex-verhuurcamper of een nieuwe camper. U mag dit bedrag besteden aan gratis extra’s die wij voor u opbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnepaneel, fietsendrager met lift of navigatiesysteem. Is de camper van uw keuze al helemaal af? Dan krijgt u van ons EUR 750 korting op de verkoopprijs.

Presentatie van de nieuwste Dethleffs 2020-modellen
We zijn sinds het voorjaar van 2019 dealer van het luxe, Duitse merk Dethleffs.
U kunt tijdens de Outlet de nieuwste 2020 modellen komen bekijken.

De volgende modellen zijn tijdens de Outlet te bezichtigen*:

Voor meer informatie over Dethleffs, kijk op onze Dethleffs-campers-pagina.

Presentatie van de nieuwste Sunlight 2020-modellen
Naast Dethleffs dealer zijn we sinds 2018 ook Sunlight dealer, eveneens een merk behorend bij de Erwin Hymer groep.
Ook van Sunlight hebben we weer een mooi aanbod van 2020-modellen* staan:

 • Sunlight T66 – half-integraal van 7m met enkele bedden
 • Sunlight T67 – half-integraal van 7,4m met enkele bedden en (optioneel) hefbed
 • Sunlight I67SNIEUWE INDELING – integraal van 7m met enkele bedden
 • Sunlight T67S – NIEUWE INDELING – half-integraal van 7m met enkele bedden
 • Sunlight T68 – half-integraal van 7,4m met enkele bedden en (optioneel) hefbed
 • Sunlight T69L – SPECIALE XV-edition – half-integraal van 7,4m met queensbed en (optioneel) hefbed
 • Sunlight V66 – NIEUWE INDELING – smalle half-integraal van 6,7m met enkele bedden
 • Sunlight Cliff 540 – SPECIALE XV-edition – buscamper van  5,4m met dwars bed
 • Sunlight Cliff 600 – SPECIALE XV-edition – buscamper van 6m met dwars bed
 • Sunlight Cliff 640 – buscamper van 6,4m met lengte bedden

Voor meer informatie over Sunlight, kijk op onze Sunlight-campers-pagina.

Voordelig uw huurcamper voor 2020 reserveren
Bent u (nog) niet toe aan een eigen camper?
Komt dan naar de Outlet om alvast uw reis voor 2020 te reserveren!

Tijdens de Outlet kunt u profiteren van ons Vroegboek-aanbod:

 • 30 euro korting per gehuurde week (vanaf 2 weken & m.u.v. het hoogseizoen)
 • Kosteloos annuleren mogelijk tot 1 februari 2020

Voor informatie en voorwaarden, kijk op de pagina Vroegboek-aanbieding 2020.

Workshops en activiteiten
We organiseren elke dag leuke en leerzame workshops en camper-gerelateerde activiteiten. Ook dit jaar zullen er diverse workshops plaatsvinden:

Dus u wilt een Camper (door: Arie de Ruijter)

Arie de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag om 11u uitleg geven over het aanschaffen en veilig rijden in een camper. Arie is auteur van het boek ‘Dus u wilt een Camper’ en kan u alle ins en outs vertellen als u overweegt een camper te kopen.

Basisbeginselen ‘camperen’ (door: Hans Hanewinkel)

Hans Hanewinkel is een ervaren ‘camperaar’ en vindt het leuk om zijn kennis en ervaring tijdens workshops met u te delen. Hans zal in deze workshop ‘camperen’ de beginselen rondom het gebruik van een camper vertellen. Deze presentatie is heel praktisch en gaat in op o.a. het inladen van uw kampeerauto, het vullen/legen van watertanks, de stroomvoorziening, maar ook het rijden en parkeren van de camper. De workshop van Hans vindt dagelijks plaats. Op donderdag start deze om 11u en op vrijdag, zaterdag en zondag om 13u.

Hoe houd ik mijn camper in topconditie (door: Wilco Smit)

Dit jaar is er voor het eerst een workshop die gericht is op het onderhoud van uw kampeerauto. Wilco Smit, onze chef werkplaats, zal u in deze workshop alles vertellen wat u moet weten om uw camper in topvorm te houden. Op welke punten dient u uw camper jaarlijks te laten controleren/onderhouden om er tijdens uw reis optimaal van te kunnen genieten? Deze workshop zal op donderdag om 13u plaatsvinden en op zaterdag en zondag om 14.30u.

Noorderzon Campers workshop beurs

Vrouw rijdt Camper (door: Tineke de Ruijter)

Professioneel rij-instructrice Tineke de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag van 10-16u op de Camper Outlet aanwezig zijn om alle dames van eventuele ‘camper drempelvrees’ af te helpen. Rijden in een camper is net wat anders dan rijden in een personenauto, maar voor iedereen te leren. Het is bovendien heel handig als u op vakantie – indien nodig – ook achter het stuur kunt kruipen. Tineke gaat met u mee als u in een van onze campers stapt om zelf een stuk te rijden, én te parkeren. Opgeven voor deze praktische workshop is niet vooraf mogelijk, maar meldt u bij binnenkomst aan bij een van onze medewerkers en wij plannen de rit voor u in. Vol=vol.

Overige activiteiten

Naast bovengenoemde workshops zijn er ook allerlei andere activiteiten die voor u wellicht interessant zijn. Zo mogen ook alle heren dagelijks uiteraard een proefrit maken (maar dan zonder rij-instructrice Tineke helaas). Hans is op donderdag t/m zondag ook naast zijn eigen workshop beschikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen over ‘camperen’. Wilco is op donderdag, zaterdag en zondag aanwezig om u meer in detail bij te praten over het onderhouden van uw kampeerauto. En Arie kan u 1-op-1 meer vertellen over punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een camper. Arie is aanwezig op vrijdag t/m zondag van 10-16u. En tot slot: alle bezoekers mogen gratis meedoen met ons Rad van Fortuin. Kom langs en win leuke (camper)prijzen!

Openingstijden en adres Camper Outlet
Tijdens de Outlet staat er tussen 8.30 en 17.00 uur een hapje en drankje voor u klaar.
We verwelkomen u graag aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega!

* Bezichtiging van de showroommodellen onder voorbehoud van tijdige levering door Dethleffs of Sunlight en eventuele verkoop.