Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief mei 2019

In de nieuwsbrief van deze maand de volgende onderwerpen:
Update Noorderzon Campers | Start camperseizoen en last minutes | Mogelijkheden werkplaats

Update Noorderzon Campers
Zo nu en dan is het goed om even achterom te kijken en stil te staan bij alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Waar Geert en Haye zich in 2011 los van elkaar enkel richtten op het verhuren van campers (vanuit een schuurtje), is Noorderzon Campers anno mei 2019 een bedrijf dat vanuit Wolvega en maar liefst 34 andere locaties in Nederland in totaal 160 campers verhuurt.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aan- en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte campers, zijn we sinds 2018 Sunlight dealer en verzorgen we graag het onderhoud van uw kampeerauto. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit de Nederlandse campermarkt. We streven continu naar een geslaagde camperreis voor al onze klanten. En dankzij een jonge, betrouwbare campervloot, het ontbreken van een 9-tot-5 mentaliteit en de kennis en kunde van onze medewerkers, lukt dat meestal heel goed. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 en daar zijn we heel trots op!

Net voor Pasen werden we ineens met beide voeten op de grond gezet toen we hoorden dat twee van onze collega’s, Bé en Tom, een ernstig autogeluk hebben gehad nadat ze voor een camper met storing naar Noord-Holland waren gereden. Tom is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en is – met z’n dagelijkse portie pijnstillers – duidelijk aan de beterende hand. Bé ligt echter nog altijd in het ziekenhuis met o.a. enkele gebroken nekwervels. Een spannende tijd voor Bé, Tom en hun familie. Om hun afwezigheid op te vangen, zal Kim Mues het komend half jaar samen met Arjan de afdeling verhuur ‘bemannen’.

Start camperseizoen & last minutes
In april is het camperseizoen voor ons en veel van onze klanten weer gestart. Elk jaar weer een drukke tijd! Zo worden alle wagens bijvoorbeeld technisch gecontroleerd, worden ze voorzien van de benodigde Duitse en Franse milieustickers en natuurlijk goed gepoetst.

Veel van de 160 campers zijn inmiddels op pad en voor de resterende campers geldt er vanaf het weekend van 24/25 mei weer een leuke last minute aanbieding. De korting kan oplopen tot wel 18% van de huursom, oftewel honderden euro’s voordeel. Overweegt u op korte termijn nog even met een camper weg te gaan? Op onze last minute pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare campers. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen met (0561) 700 205 om te horen wat er nog vrij is.

Mogelijkheden werkplaats
In de nieuwsbrief van januari benoemden we al even dat Noorderzon Campers in haar eigen werkplaats het onderhoud aan het camperdeel van uw kampeerauto kan verzorgen. Om het hele seizoen zorgeloos te kunnen genieten van uw camper, is het belangrijk dat de elektrische installatie en gasinstallatie periodiek worden gecontroleerd.

Ook kunnen wij u helpen om vochtproblemen in een vroeg stadium op te sporen om zo ernstige schade te voorkomen. Wij hebben apparatuur om die jaarlijkse metingen voor u uit te voeren. Wilt u een fietslift, zonnepaneel of schotel laten monteren? Ook dat kan bij ons.
Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bel naar (0561) 700 205 en vraag naar Wilco. We zien u graag in Wolvega!