Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camperverhuur Amsterdam

Camperverhuur Amsterdam

Camperverhuur Amsterdam :

Noorderzon Campers heeft ook in Amsterdam en naaste omgeving diverse campers voor u te huur.
Zoekt u een buscamper of een integraal camper met tussen de 2 en 5 personen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wellicht bent u geinteresseerd in een buscamper van Opel, daar kan de dinette eenvoudig omgebouwd worden tot een 2 persoons bed. Met een totale buslengte van 6 meter kunt u ook op parkeerplaatsen neerzetten.
De Renault buscamper heeft een 2 persoons dwarsbed en een gezellige eethoek. Op beide campers zit een fietsenrek, zodat u altijd uw fietsen mee kunt nemen.

De Dethleff halfintegraal is een comfortabele camper met een laag Frans bed. De lengte van deze camper is 6.38 m. en heeft u voldoende ruimte om samen erop uit te trekken. Achterop is een luxe fietsenrek waar u uw 2 (elektrische) fietsen -zonder hoog te moeten tillen- mee kunt meenemen.

De Sunlight halfintegraal is in een automaat versie en handgeschakelde versie beschikbaar. De indelingen verschillen qua bedden. M.n. de ene camper heeft een Frans laag bed wat in de lengte geplaatst is, de andere camper heeft enkele bedden met een opstapje. Dit bed is eenvoudig tot een extra breed bed om te vormen en heeft een extra ruime garage.

Naast deze campers beschikt Noorderzon Campers over meer soorten campers die in groottes en indeling steeds weer anders kunnen zijn. Al onze campers hebben veiligheidsgordels op de officiële zitplaatsen.
22-sunlight-t67-automaat10-Sunlight-T64-201513-Sunlight-T67-Amsterdam21-Sunlight-T64-2015
Wij staan voor u klaar om samen met u naar een geschikte camper te zoeken.