Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camperverhuur Noord Holland

Camperverhuur Noord-Holland

Op zoek naar een huurcamper in Noord-Holland? Kies voor camperverhuur van Noorderzon Campers. Nette, betrouwbare campers voor een eerlijke prijs.

Wat kunt u verwachten van camperverhuur door Noorderzon Campers?

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij zo’n vijftig verschillende campers. Daarnaast bieden wij verhuur van onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, zo ook in Noord-Holland.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw reis in Noord-Holland

Het is echt waar: zodra u in de camper start, begint uw vakantie. En Noord-Holland is een leuke provincie om uw reis te beginnen. In totaal kent Noord-Holland ruim 100 campings en camperplaatsen waar u met de kampeerauto kunt overnachten. Het voordeel van een camperplaats is de prijs en (soms) de ligging vlakbij stadscentra. Een camping daarentegen heeft veelal meer voorzieningen en daardoor normaliter ook wat duurder. Een overzicht van alle opties in de provincie vindt u hier.

Twijfel niet langer en kies voor camperverhuur van Noorderzon Campers. Wij verhuren diverse campers vanuit Noord-Holland. Wilt u graag eerst wat campers bekijken voordat u een keuze maakt, geen punt, neem gerust even contact met ons op om een afspraak te maken. Ook kunt u hier ons camperaanbod in heel Nederland bekijken.