Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Grote camper huren

Huur een camper in huren bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van huren.

Uitgebreide keuze aan campers in huren

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in huren

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in huren

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van huren. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

Grote camper huren

Grote camper huren :

Noorderzon Campers heeft in haar campervloot, tientallen grote campers te huur. Zowel in onze uitvalsbasis Wolvega -net boven Zwolle- als op diverse plaatsen in heel Nederland.
Een grote camper huren? U vindt altijd een geschikte camper bij u in de buurt.

Met deze campers kunt u met max. 6 personen heerlijk vakantie vieren; er is een fijne plek voor iedereen. Voor 6 personen is ook een veiligheidsgordel aanwezig en kunt u veilig op reis gaan.
De camperlengtes variëren van 6 m. tot 7.25 m.

De 6 reizigers slapen op drie verschillende plekken verdeeld over de royale camper.
Eén ruim 2 persoons bed is in de alkoof boven de voorstoelen met een lengte tot wel 2,20 m. Met een laddertje klimt u daar in.
Eén van de dinettes is simpel om te bouwen tot een tweede 2 persoons bed. Achterin heeft u of een stapelbed of een dwarsbed. Zo kunnen alle reizigers comfortabel slapen.

Een alkoof camper is juist geschikt voor langere mensen en heeft een prettige stahoogte van ruim 2 meter.
Klik op onderstaande foto’s van de alkoof campers die u het meest aanspreekt en vindt een nette en goedverzorgde camper die bij u én uw camperplannen past.

Het wordt een onvergetelijke vakantie waar wij van Noorderzon Campers graag aan willen bijdragen met een van onze nette campers.

20-Sunlight-A72-201534-Sunlight-A72-201511 Sunlight A72 201620 Sunlight A72 2016

Wij staan u graag te woord.