Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Alkoof camper huren

Huur een camper in huren bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van huren.

Uitgebreide keuze aan campers in huren

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in huren

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in huren

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van huren. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

Alkoof camper
Een alkoof camper wordt gekenmerkt door het kleine vertrek boven de autocabine. Hierdoor heeft de camper een hoge doorrijhoogte, maar is de stahoogte binnenin ook ruim twee meter. Ideaal voor de langere kampeerders.

De alkoof is het kleine vertrek dat boven de autocabine aan de grotere leefruimte grenst. Daaraan dankt dit type z’n naam. In dat uitsteeksel is in de breedte een bijna 2,2 meter lang bed ondergebracht. De speciale opbouw heeft vlak voor de alkoof een stahoogte tot wel 2,3 meter. Het bed boven de cabine is met een laddertje toegankelijk.

Dit type camper is achterin vaak voorzien van een stapelbed of een dwars bed. Er zijn echter ook varianten met queens bed en zelfs enkele bedden. Met name de variant met stapelbed is een ideale camper voor gezinnen met kinderen.

Naast het vaste bed achterin en het bed in de alkoof is van de dinette in handomdraai ook een twee persoons bed te maken waardoor er in totaal zes personen kunnen slapen in dit type camper.

Voordelen
Alkoof campers zijn van binnen super ruim terwijl de lengte van de camper sterk kan verschillen. De kleinste alkoven zijn 6 meter lang waarbij de grotere modellen 7,5 meter lang zijn. Een groot verschil met andere campers is de hoogte. Door de ruimte boven de cabine zijn deze campers ruim 3 meter hoog. Enerzijds zorgt dit voor een groot bed boven de cabine maar anderzijds is deze ruimte ook een wind vanger. Daardoor rijdt deze camper met sterke wind onrustiger dan bijvoorbeeld een half integraal. Bovendien is het verbruik hoger dan bij andere modellen. Alkoof campers zijn doorgaans voorzien van 6 slaapplaatsen en 6 zitplaatsen met gordel. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen.

Alkoof camper huren
Bij Noorderzon Campers verhuren we alkoof campers door het hele land. We hebben veel alkoven met stapelbed beschikbaar. Met een lengte van
6.25 meter oplopend tot 7.25 meter hebben we alkoven voor minimaal 2 en maximaal 6 personen!

Neem een kijkje bij de volgende campers en ontdek de wereld met het hele gezin!

20170206_153503