Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Overijssel

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Overijssel

Camper huren Overijssel

Camper huren Overijssel

Camper huren Overijssel

In de provincie Overijssel verhuren wij diverse campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of juist een compacte camper voor een actieve reis met zijn tweeën, bij Noorderzon Campers vindt u de geschikte camper voor een eerlijke prijs. Geïnteresseerd in het camperaanbod in Overijssel? Kijk dan eens bij Noorderzon Campers.

Wat kunt u verwachten van Noorderzon Campers?

Noorderzon Campers is een jonge organisatie gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij gedurende het hele seizoen ongeveer vijftig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Overijssel.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op vakantie te laten gaan. Uw reis moet immers in het teken staan van genieten! Wilt u een camper huren in Overijssel? Van Noorderzon Campers kunt u het volgende verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Diverse types en indelingen beschikbaar, van compacte buscamper voor 1-4 personen tot grote alkoofcamper voor een ontspannen vakantie met het hele gezin
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw reis bij Noorderzon in Overijssel

Reizen met een camper is een erg leuke en ontspannen manier van vakantie vieren. En het is echt waar: uw vakantie begint in een camper al direct bij vertrek! Overijssel kent veel rivieren en beekjes en daarnaast aantrekkelijke (Hanze)steden zoals Zwolle, Deventer en Zutphen. Volg bijvoorbeeld eens met de camper de Hanzeroute langs de IJssel. Deze tocht leidt u langs leuke stekjes aan het water en onderweg zijn er tal van mogelijkheden om te overnachten op (gratis) camperplaatsen.

Camperaanbod in Overijssel

Geïnteresseerd in camperverhuur in Overijssel? Zoek dan op de website van Noorderzon Campers naar het type van uw keuze. Indien de camper die uw voorkeur heeft hierboven niet genoemd wordt, kijk dan vooral op camper huren voor het totaalaanbod van Noorderzon Campers in Nederland.

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.