Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Integraal camper huren

Integraal camper
Een integraal camper is een camper waarbij de cabine en het camper gedeelte uit een geheel bestaat en dus met elkaar geïntegreerd is. Doordat de cabine net zo breed is als het camper gedeelte, ontstaat veel binnenruimte in de cabine.

De kleinste integraal campers zijn 5.99 meter lang. Het verschil met bijvoorbeeld een buscamper is de hoogte en vooral de breedte. Een integraal camper is doorgaans hoger en breder en daardoor ook ruimer dan een buscamper. De lengte van deze campers varieert tussen de 5.99 meter en de 8 meter.

De breedte varieert tussen de 2.20 meter en de 2.33 meter. De hoogte ligt meestal tussen de 2.75 meter en 3 meter. Dit is ook weer afhankelijk van de opgebouwde extra´s zoals een zonnepaneel of een schotel.

Integraal campers zijn in aanschaf vaak duurder dan andere modellen omdat de productiekosten ook hoger liggen. Doordat deze camper uit een geheel bestaat wordt dit op maat gemaakt in de fabriek. Bij een half integraal model wordt achteraf een campergedeelte op een al bestaand chassis gebouwd.

Voordelen
Doordat cabine en camper gedeelte even breed zijn ontstaat veel binnenruimte. Bovendien zijn de vooruit en de zijruiten groter dan bij andere modellen campers waardoor er veel zicht ontstaat. In combinatie met de hoge zit in een camper kun je als een vorst alle mooie plekjes van de wereld ontdekken.

Er zijn ook enkele nadelen aan een integraal camper. Ze zijn zoals gezegd duurder in de aanschaf. Het leeggewicht is bovendien vaak hoger dan bij bijvoorbeeld een alkoof camper. Daarnaast mist de passagier vaak een zijdeur waardoor deze gebruik dient te maken van de deur in het camper gedeelte.

Integraal camper huren
Bij Noorderzon Campers verhuren we een aantal integraal campers. Twee persoons modellen met dwars bed achterin maar ook vier persoons campers met enkele bedden achterin en voorin een royaal hefbed. Met verhuurlocaties verspreid door het land is er altijd een geschikte camper bij u in de buurt. Het kleinste model is 5.99 meter lang en de langste is 7.35 meter lang. Geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

Bekijk hieronder het aanbod campers en ontdek de mooiste plekjes!

01-hymer-exsis-562-2013