Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren particulier

Aantal gerelateerde campers: 0

Huur een camper in particulier bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van particulier.

Uitgebreide keuze aan campers in particulier

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in particulier

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in particulier

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van particulier. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

Camper huren particulier

Camper huren particulier :

Noorderzon Campers bemiddelt ook voor particuliere camperbezitters die hun camper willen verhuren op die momenten dat zij er geen gebruik van maken. Door heel Nederland is het dan ook via ons mogelijk een voor u geschikte camper te huren.
Zijn uw wensen een kleine en luxe buscamper, of een kleine half-integraal camper of denkt u meer aan een ruime integraal camper met het panoramaraam voor een weids uitzicht. Of pakt u het groots aan en wordt het een alkoof camper waar u met max. 6 personen mee op vakantie kunt.
Via ons vindt u altijd de camper die bij uw vakantieplannen past. Zeker als u alleen of met zijn tweeën wilt gaan of heeft u het plan opgevat om met uw gezin of vriendengroep op pad te gaan, een camper tot en met zes personen hebben wij ook voor u klaar staan.

De campers zijn tussen de 5.99 m. en 7.45 m. lang en hebben diverse soorten slaapmogelijkheden.
U heeft de keuze uit een dwars bed, enkele bedden, Frans bed, hefbed, Queens bed of een alkoof bed. Reist u met meer dan twee personen dan slapen zij in een stapelbed of een eenvoudig om te bouwen dinette.

Stel u wilt uw vakantie in Zweden, Frankrijk of Spanje laten beginnen dan zullen Nederlandssprekende eigenaren u ter plekke helpen met het wegwijs worden in de camper en u de mooiste plekjes wijzen in de omgeving.

Ook de campers die wij voor particuliere eigenaren verhuren zijn netjes en goedverzorgd.
Bij Noorderzon Campers vindt u ook altijd een camper van een particulier in topconditie en die past bij uw vakantiewensen.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES04-Dethleffs-Globebus-I414-Dethleffs-Globebus-I430-Dethleffs-Globebus-I4