Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren met dwars bed

Camper huren met dwars bed

Camper huren met dwars bed :

Camper huren met dwars bed kan bij Noorderzon Campers.
Onze campers staan zowel in Wolvega als op veel plekken in heel Nederland. Er is altijd wel een passende camper met een dwars bed bij u in de buurt.

Wij hebben in diverse soorten campers een 2-persoons dwars bed beschikbaar, dus zowel in de half-integrale, integrale, alkoof en de buscampers.
Het dwarsbed is achterin de camper en is een comfortabel bed waar minimaal een raam aangrenst wat voor natuurlijk licht zorgt. Meestal is boven het bed een dakluik en in ieder geval veel kastruimte.
Sommige campers hebben een dwarsbed wat iets hoger gelegen is. Met een klein opstapje stapt u eenvoudig in uw bed. Het voordeel van een hoger gelegen bed is dat deze campers een zeer ruime garage daaronder hebben. De garage biedt voldoende ruimte om uw vakantiespullen gemakkelijk in kwijt te kunnen zelfs uw (elektrische) fietsen kunt u meenemen.
Alle campers hebben een gezellige zithoek waar u goed aan kunt zitten voor een spelletje, uw boek of een hapje eten. De voorstoelen kunnen gedraaid worden naar de eettafel zodat een gezellige zit ontstaat.
De keukens zijn goed uitgerust met een koelkast afgestemd op de grootte van de camper, een kooktoestel en een gootsteen.
Op de buscampers na, hebben alle campers een doucheruimte met toilet, douche en wastafel. De grotere buscampers met hefdak hebben een toilet.

De campers zijn geschikt voor tussen de 2 en 6 personen en zijn volledig uitgerust om u een fijne vakantie te bezorgen. Of u nu samen in de kleinste half-integrale camper weggaat of met zijn zessen als familie of vrienden in de alkoofcamper, u krijgt altijd een nette camper mee, sommige net een jaar oud.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hierbij een overzicht van campers met deze indeling:

30-Carado-T13212-dethleffs-globebus-i1120-RollerTeam-Garage