Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren met airco

Camper huren met airco

Camper huren met airco :

Camper huren met airco in het campergedeelte, dit zijn onze campermogelijkheden:
Noorderzon Campers heeft drie verschillende types camper voor u te huur, waarbij in het campergedeelte een airco is geïnstalleerd. Op warme dagen bent u dan verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, zowel overdag als ’s nachts.

De eerste variant met airco is een halfintegrale camper waar maximaal 4 personen mee kunnen reizen. De enkele bedden zijn in de lengterichting en met een kleine opstap te bereiken. Op een eenvoudig manier is een extra breed bed van 2 m. bij 2 m. te maken. De garage is ruim en u kunt ook uw fietsen gemakkelijk hierin kwijt.
Wilt u liever een Frans bed dan hebben wij die ook in meerder campers beschikbaar. Dit is een tweepersoons bed op de standaard hoogte en in de lengte geplaatst.

De integrale camper voor max. 4 personen heeft een hefbed boven de voorstoelen plus twee enkele bedden achterin de camper. De voorstoelen kunt u richting de dinette draaien zodat u een gezellige zit creëert.

De derde variant is een alkoof camper waar u met max. 6 personen op pad kunt gaan. Boven de voorstoelen gaat u met een trapje naar het daarboven gelegen twee persoonsbed.
De dinette is eenvoudig om te bouwen tot een twee persoonsbed. Achterin heeft u de keuze uit of een stapelbed achterin de camper of een twee persoonsbed die in de breedte is gesitueerd. In de alkoof boven de voorstoelen is een tweepersoons bed via een trapje te bereiken.
Met een airco aan boord heeft u altijd de juiste temperatuur.

Wij van Noorderzon Campers hebben altijd ruime en nette campers te huur. Om een goede indruk te krijgen hebben wij hieronder alvast voor u alle campers geselecteerd waar een airco in het campergedeelte aanwezig is.
De geselecteerde campers zijn in heel Nederland voor u beschikbaar om u een prettige en zorgeloze campervakantie te bezorgen.

Graag helpen wij u verder!

01-rimor-europeo9502 Knaus Van I 650 MEG01-knaus-sport-traveller-60035-Sunlight-T67