Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 04-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Aad uit Breezand
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Perfect
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 03-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wilbert uit Erp
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: voor ons de eerste keer op vakantie met een camper, bij noorderzon campers een camper gehuurd alles zeer goed geregeld camper in Well opgehaald bij Jelle en Mark Hettinga de camper stond er prima bij en alles is dan ook heel goed bevallen zeker voor herhaling vatbaar
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Camper gehuurd bij Noorderzon in Wolvega. Klantvriendelijk, behulpzaam, deskundig en met helder verhaal geholpen bij de uitzoeken van het type. Volgens huur-afspraken gehandeld. Ruime keuze. Prachtige ervaring gedurende één week en voor ons mooie proefperiode hoe een camper vakantie wordt ervaren (was de 1e keer). Luxe versie. Komt zeker in aanmerking voor herhaling en dan voor langere periode, minimaal twee weken. Vrij gevoel en flexibel reisschema
Groet Ank & Hans Bakker, Heerenveen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jolanda uit Maastricht
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Een camper huren.
Na een negatieve ervaring voorjaar elders is huren via Noorderzon een verademing. Alles goed en strak geregeld, prima communicatie vooraf en erna.
Wij hebben een camper gehuurd bij Henk en Petra uit Swalmen. Wat een mooi stel. De camper was compleet, goed in orde. Er was een uitgebreide uitleg. Retourneren ging soepel en de afhandeling was lekker snel. Kortom, als je wilt huren zit je bij Noorderzon goed. Ik kan het niet anders zeggen!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Peter en Jolanda uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Wij hebben in juni 2018 drie weken de camper gehuurd bij Noordezon.
Kregen vooraf een goede uitleg, welke camper het beste bij ons zou passen.
De keuze werd een jonge detleff camper van alle gemakken voorzien.
Ruime koelkast met vriesvak, ruime garage voor de fietsen en wat fijn erg prettig vonden een bed in de lengte.
Onze vakantie starte met een goede uitleg over de camper, en service waar we van gebruik konden maken tijdens de vakantie, mocht het nodig zijn bij bijv pech.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad.
Het rijden met camper ging fantastsisch en het gevoel van vrijheid, makkelijk weer verder op pad te gaan , en zo veel te kunnen zien, is ons zeer goed bevallen.
Wij bevelen deze dealer zeker aan.
Hopen dat we in de toekomst weer zo op vakantie mogen gaan
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 02-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bert uit Monster
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Goeie duidelijke communicatie, nadat een camper was overboekt een alternatief snel aangeboden gekregen. Noorderzon is aan te bevelen bij het huren van een camper!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 27-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Roel uit Berkel en Rodenrijs
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: onze eerste ervaring met het huren van een camper via Noorderzon is prima bevallen.
Alles werd vlot afgewikkeld, mails werden per omgaande beantwoord en na afloop van de vakantie werd het borgbedrag direct terugbetaald.
Aanrader !
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 26-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Eggie uit Bartholomäberg
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Het was een geweldige vakantie met een super camper. Ook onderweg kregen we via app snel advies op iets wat niet goed functioneerde.
Voor herhaling vatbaar en dat zal zeker ook gebeuren, want met een camper op vakantie gaan vonden wij het summum.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 21-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Brenda uit Meppel
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Alles prima geregeld, goed contact vooraf, fijne camper
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 18-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Marco uit Oudkarspel
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Klant vriendelijk.
Via Jan Schreur Recreatie. Goede Knaus camper gehuurd en voertuig informatie uitgelegd.
Ontzorging is het credo.
Van harte aanbevolen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 13-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bastiaan uit Dordrecht
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Terug geweest na twee maanden voor wat restpuntjes alles keurig opgelost top service
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 11-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Sandra uit Swifterbant
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Het is eenvoudig om een camper te huren, er wordt goed overlegd en de camper voldoet aan alle verwachtingen. Wij zijn zeer tevreden over Noorderzon Campers en zouden dit zeker aan iedereen die eens een camper wil huren aanbevelen.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 04-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hans uit Emmeloord
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Goede no nonsense Firma waarbij alles kwaliteit uitstraald
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 01-06-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Fedde uit Oldehotpade
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Heeft keurige campers te huur De tijd dat je hem kunt ophalen wordt je door het bedrijf gebeld om hem eventueel eerder op te halen Wij zijn dik tevreden met dit bedrijf Zeker aan te bevelen
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 17-05-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Scharsterbrug
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Alles is prima geregeld bij Noorderzon.
Ze hebben zeer nette campers in de verhuur.
Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.
Wij gaan zeker weer een camper hier huren,
Gr Nico en Anneke Postma.

Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 16-05-2018 kregen wij de volgende beoordeling van pieter uit sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: alles verliep duidelijk, soepel en vlot.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-05-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Familie uit Prinsenbeek N-B
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Voor de 1e keer een camper gehuurd bij Noorderzon/Dutch Bull Campers. Dat was een goede ervaring. Goede service en een goede camper die netjes en schoon wordt meegegeven. Gewoon vriendelijk en behulpzaam en een degelijke instructie vooraf. Top!
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 07-05-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Rien uit Venlo
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Ondanks de hele korte termijn was alles prima geregeld. Mooie camper.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 04-05-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Geert en Ria uit Staphorst
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Geweldig fijn (no nonsense) bedrijf, zowel voor de bemiddeling in de verhuur van onze camper, als voor de aanschaf van een camper.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 19-04-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Gerard uit Witteveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Tot nu toe alles perfect geregeld en nagekomen. Zo man zo woord.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 02-04-2018 kregen wij de volgende beoordeling van anoniem
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Tevreden over uitleg en begeleiding bij aankoop en opzet van groepsverzekering.
Verbeterpunt: Zou handig zijn als kopers gewezen worden op mogelijkheid van schorsing in wintermaanden.
Verder graag garantie dat aangekochte camper geen (kleine) beschadigingen heeft bij aankoop.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 02-04-2018 kregen wij de volgende beoordeling van wout uit Heerhugowaard
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: men is zeer Allert . en begeleid men aan alle kanten
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 02-04-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Reijer uit Kockengen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Heel direct, vriendelijk en zakelijk. Top!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 01-04-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Roel uit Rheden
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Mijn campers worden door Noorderzon verhuurd.
Goede bezettingsgraad, administratief perfect en allemaal aardige mensen.
En zeer betrouwbaar.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 31-03-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Lelystad
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Duidelijkheid bij vragen en een vlotte advisering.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen