Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wilma uit Dwingeloo
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Fantastische ervaring. 100% klantvriendelijk en te vertrouwen. Ze denken met je mee zoeken naar oplossingen. Ik ben meer dan tevreden.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ton uit De Klomp
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Betrouwbare partner. Komt afspraken na. Prettig zakelijk contact. Veel plezier met camper die we gekocht hebben.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Gerhard uit Ruinen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: aardige mensen goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Groot-Ammers
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Had tijdens mijn koop een goed gevoel bij Noorderzon,
Bij een navraag over een bepaald punt wordt je goed en correct geholpen
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jurgen uit Tuitjenhorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Vriendelijke omgang, en altijd behulpzaam
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Met een goed gevoel hier onze eerste eigen camper gekocht
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Pieter uit Stein
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Voertuig bekijken en reserveren verliep heel prettig. Er wordt genoeg tijd genomen en gegeven om goed te kijken.
Een klacht werd goed opgelost.
Ik kan hun aanbevelen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan J H uit Malden
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Alle problemen zijn keurig opgelost,
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Arie Piet uit Ridderkerk
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Gewoon een net en eerlijk bedrijf. Een uitzondering in de camper verkoop wereld.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Henk uit Hooghalen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Zeker als u een automaat zoekt het is de enigste in nl die zo iets voor normale prijs aanbied.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van JF uit Oudehorne
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Eerlijk, vlot, goed service.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bernard uit Terwispel
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: De Noorderzon medewerkers nemen alle tijd voor je. Ze dringen niets aan je op. Latennjebvolledig vrij in je keuze. Wij zijn wel vijf of zes keer langs geweest om campers met verschillende indelingen te bekijken. Uiteindelijk een sunrise gekocht waar webuitermate blij mee zijn. Ook de aftersales isbprima. Probleempjes die we hadden werden naar vollevtevredenheid opgelost. Wat ons betreft een prima bedrijf.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Piet uit Ens
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Betrouwbare zaak met nette gebruikte campers voor goede prijs.
Geen campers aangetroffen die er niet goed en netjes uitzagen. Zeer vriendelijke eigenaren.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van auke uit kootstertille
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: het bedrijf is top goede service
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Paul uit Wernhout
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Zeer vriendelijk, accuraat en professioneel. De volgende camper koop ik bij hen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 08-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Yge uit Baard
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: afspraken worden nagekomen, dat vind ik prettig. Geen gedoe, gewoon goed.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 08-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Evert uit Blauwhuis
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Zeer correcte afhandeling bij de verkoop en eventuele gebreken
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 08-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Willem uit Lippenhuizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: De verkopers van Noorderzon zijn geen ‘gladde praatjesmakers’ maar serieus, meedenkend, praktisch en klantvriendelijk. De service is prima, je kunt er altijd terecht met vragen en ze denken met je mee om tot (voordelige) oplossingen te komen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wil uit Angeren
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 20-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van E uit Uithuizen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Review: We hebben een erg fijne vakantie gehad. Niet erg ver weggeweest omdat we ook voldoende tijd willen om ter plaatse de omgeving te verkennen en te wandelen en fietsen. Dus niet alleen maar sturen maar ook tijd voor genieten en uitrusten. Het huren van de camper was prima geregeld op 1 uitzondering na:
De instructie film op de site is bagger. Zeer slecht geluid door dat pianomuziek door de spraak heen jengelt. Als ik dan geluid uit en ondertiteling aan zet blijkt dat de ondertiteling ook bagger is. Teksten die totaal verkeerd zijn. Ik heb de film wel 6x moeten herhalen voordat ik begreep wat er werd bedoeld. Bovendien heb ik onderweg geen computer dus moest ik notities maken om alles te onthouden. Beter is om een geschreven tekst met uitleg mee te krijgen om het later nog eens te kunnen lezen en niet alleen maar zo'n slechte film.

Ik hoop dat er mee deze opmerking iets gedaan wordt.

Met vriendelijke groet,

E. ten Boer.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 17-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Gauke uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 17-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Harrie uit Westervoort
Beschrijf uw ervaring in een regel: 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Review: Fijne camper, had alleen diverse gebreken. De koelkast deed het onderweg niet op 12 volt. Na de eigenaar diverse malen gebeld te hebben was het probleem niet op te lossen en konden we bijna 200 euro aan vlees e.d. na aankomst de prullenbak ik gooien.

Verder deed de 12 volt aansluiting op het dashboard het niet, zodat we onze koelbox ook niet konden gebruiken. Volgens de eigenaar deed deze het wel, maar na een sigaretten lader op een tankstation gekocht te hebben bleek dus dat deze niet werkte!
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 16-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Rogier uit Bolsward
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Voor het eerst een camper gehuurd bij Noorderzon. Er is erg veel keuze uit diverse camper, vriendelijk personeel ook telefonisch goed bereikbaar. De camper was erg schoon, alles goed onderhouden. Je krijgt een uitgebreide uitleg bij het ophalen, ze zijn flexibel en netjes.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 10-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Annie uit Nijetrijne
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Geweldige ervaring met Noorderzon Campers. Duidelijke info, correcte afhandeling.
We hebben een fijne vakantie gehad met de camper en zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 09-07-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit IJsselstein
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Duidelijke afspraken gemaakt en op papier, camper was goed op orde. De uitleg goed.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen