Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lize uit Leeuwarden
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper met 2 akkus gekocht bij aflevering zat er maar 1 akku in.Met moeite en veel bellen 2 nieuwe gekregen maar moest ze zelf monteren en geen garantie meer.Stikkers van noorderzon meteen verwijdert.
Beoordeeld met een:
2.0
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van JLM uit Oisterwijk
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper gekocht en goede inruil caravan. Alles ging zeer ontspannen. Zeer tevreden ook over de nazorg.

Wat ik wel vreemd vind, ik heb daar echter geen aandacht aangeschonken, is dat de camper zeer zeer slecht was schoongemaakt. Op het eerste gezicht ok, maar rond de dakluiken was het zeer zeer vies en maar niet te spreken over de afvaltank van het cassettetoilet. Daar zat uitwerpsel in, grote stukken kalk meer dan verschrikkelijk. Had ik niet verwacht.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wilma uit Dwingeloo
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Fantastische ervaring. 100% klantvriendelijk en te vertrouwen. Ze denken met je mee zoeken naar oplossingen. Ik ben meer dan tevreden.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ton uit De Klomp
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Betrouwbare partner. Komt afspraken na. Prettig zakelijk contact. Veel plezier met camper die we gekocht hebben.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Gerhard uit Ruinen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
aardige mensen goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Groot-Ammers
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Had tijdens mijn koop een goed gevoel bij Noorderzon,
Bij een navraag over een bepaald punt wordt je goed en correct geholpen
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jurgen uit Tuitjenhorn
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Vriendelijke omgang, en altijd behulpzaam
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Sneek
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Met een goed gevoel hier onze eerste eigen camper gekocht
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Pieter uit Stein
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Voertuig bekijken en reserveren verliep heel prettig. Er wordt genoeg tijd genomen en gegeven om goed te kijken.
Een klacht werd goed opgelost.
Ik kan hun aanbevelen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jan J H uit Malden
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Alle problemen zijn keurig opgelost,
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen